Holot on, aurinko puuttuu

En ole tehnyt liukuväriä kynsille ainakaan….en edes muista, varmaan moneen kuukauteen. Olisin löytänyt testaamattomien lakkojen joukosta vaikka kuinka monta kivaa paria mutta tällä kertaa valitsin holo-osaston edustajat I Love Nail Polishin Very Ornamentalin ja Too Fancy Lacquerin This Love Is Smokin’ Hotin. Pohjaksi lakkasin kaksi kerrosta TLISH:ia ja päälle töpöttelin meikkisienellä liukuvärin molempia lakkoja käyttäen.

Sormien suojaamiseen käytin jälleen peel off-aluslakkaa ja päätin samalla vaivalla myös leimata kynnet vaikka ensin mietin muita koristeluja. Minä ainakin onnistun mustalla leimauslakalla sotkemaan aina suunnilleen puoli valtakuntaa ja nytkin siivottavaa riitti ihan kotitarpeiksi peel offista huolimatta.

Leimauslakkana käytin Essien Licoricea ja leima on LilyAnnan laatasta 09. Kolminkertainen hurraa-huuto jälleen laatalle, sillä ohuen ohuetkin kuviot leimautuvat moitteettomasti *purrr*
Mieluusti hankkisin lisää näitä laattoja mutta ne ovat harmillisen tyyriitä, kaksi laattaa posteineen tekee aika tarkkaan 17€.

This Love Is Smokin’ Hot on lähes neonpinkki lineaarinen holo ja ihan jäätävän -tai oikeastaan kuumottavan- hieno kesälakka. Ei levitys- eikä muitakaan vaikeuksia. Very Ornamental ilmestyi joulukokoelmassa mutta kyllä punainen holo on käyttökelpoinen milloin vain. Tästäkään ei ole pahaa sanottavaa, kumpikin lakka oli oikein mieluisa.

Ainoaksi jäänyt ulkokuva, sattui tylsästi pilvinen päivä kun ehdin kynsiä kuvaamaan ja lakkojen kauneus ei kovin hyvin näistä kuvista välity. Harmi, mutta vallitseville sääolosuhteille ei voi mitään. 
Kivaa alkanutta viikkoa, toivottavasti tästä tulee aurinkoinen! 
Nimim. aika monta holoa vielä odottamassa:)

20 thoughts on “Holot on, aurinko puuttuu

  1. Toi leimaus on jotenkin hypnoottinen =) Ehkä johtuu osaksi tuosta holopohjasta tai jotain. Ihanat kynnet kuitenkin!
    Mun piti vähän apinoida niitä sun kirjaintekstikynsiä, mutta eihän siitä mitään tullut. Se lakkaus kuului kyllä koriin ”Suunnitelma oli hyvä, mutta mikään ei oikein toiminut kuten piti” =P Jos kehtaan ni julkaisen ne myöhemmin.

    1. Hankitko niitä samoja decaleja ja jos, niin oliko sulla niiden kanssa vaikeuksia? Ne on vähän haastavahkot kyllä mutta muutaman kun tekee, niin alkanee sujua:)

    2. Mun itseasiassa piti kopioida noita decaleita ruskealla tekstileimauksella, mutta se näyttikin sitten ihan kammottavalta ja piti vaihtaa kuviota jne. Lopputulos oli sitten ihan jotain muuta kuin mitä suunnittelin =)

    1. Sieltähän olisi uuttakin kokoelmaa tulossa ihan näinä päivinä, pakko kai koettaa pysyä poissa internetistä ettei tule klikkailtua taas jotain tulemaan….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *