Hololiukuvärjäystä

Ostin tuommoisen kameranrimpulan. Jos ette tähän asti tienneet, että halvalla ei saa hyvää niin nyt tiedätte kun kerron sen teille. Minäkin tiedän ja silti ostin joten sillä mennään nyt. Kameran hankinnan kunniaksi tiskikone hajosi eilen ja sillä hinnalla ehkä olisi voinut hankkia jonkun käytetyn tiskarin. Mr. Murphyhan se taas muistutti olemassaolostaan;)

Minulla oli suunnattomia ongelmia kameran tarkennuksen ja valotuksen kanssa koska tuossa vehkeessä ei ole mitään manuaalisäätöjä vaan ainoastaan valmiita kuvausohjelmia. Lisäksi jouduin ottamaan kuvat sisällä hämärässä joka ei muutenkaan ole otollisin paikka kuvailla hololakkoja. Seliseli ja valivali, olen myös äärimmäisen laiska kuvankäsittelijä ja haluaisin vaan rontata kuvat suoraan kamerasta tänne blogiin.

Kynnet eivät ole kovin kesäiset, tällaiset voisi hyvin tehdä vaikka keskellä talvea. Inspiraation lähteenä toimi Belegwen ja hänen liukuvärjäyksensä pesee nämä räpellykseni mennen tullen mutta tulipa kokeiltua:)
Leimaukset olisivat olleet kivemmat kuin tarrat mutta eipä ollut aikaa eikä halua ottaa riskiä, että jokin menee pieleen  ja sitten olen pulassa kun nukkuma-aika on kohta.

Laitan vain pari kuvaa koska ei näissä nyt ole enempää nähtävää:

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Color Club Fashion Addict
-Color Club Wild at Heart
-Inm OTD -pikakuivattaja
-tarroja
Lopuksi muutama kesäkuva jotka otin eilen omalla pihalla. 
Nämä ovat suoraan kamerasta jpeg-konversiota lukuunottamatta.

20 thoughts on “Hololiukuvärjäystä

 1. Hih, kiitos kohteliaisuudesta, mutta sanoisimpa että sun kynnet on paljon onnistuneemmat kuin mun tossa liukuvärjäyksessä… Siis ihanat! Mun kynnet näyttää aika muotopuolilta noissa kuvissa sen pikakuivattajan takia.. Mutta hyvä tietää että näillä Color Clubeilla siis onnistuu liukuvärjäys jos vain osaa. Itse en saanut onnistumaan käyttämällä Worth the Risqueta ja Revvvolutionia. Pitää varmaan yrittää uudelleen kun sä onnistuit näin hyvin! :)

  1. Ei taidolla vaan hyvällä tuurilla, sanoisin;) Oli vähän kylmä hiki otsalla kun muistan, että sulla ei ollut onnistunut Color Clubin kanssa tuo mutta joo, ihan kohtuulliset näistä tuli. Etenkin, kun en ottanut kuvia oikeasta kädestä jonka peukalonkynteen tarttui sienenpaloja:D

   Voi kun saisi hankittua noita Arleyn lakkoja, olisi enemmän värivaihtoehtojakin liukuvärjäillä.

 2. nyt lopetat nuo puheet ettei mikään onnistuisi!
  tekemäsi kynnet on I-H-A-N-A-T-!!! tykkään tosi paljon, ja lisää vaan himoa ostaa nuo CC:t itelle :D

  1. Argh, mulla on kai ollut vähän liikaa epäonnea viime aikoina kun kaikki tuntuu hajoilevan käsiin:D Mutta kiitos Bloh:)
   Voi kun saisi jostain niitä Dependin hololakkoja, näinköhän rantautuvat ikinä tänne takapajuiseen Suomeen….

  1. Catherine Arleyn lakkoja monet suosivat, ovat edullisia mutta joutuu tilaamaan netistä. Mulla ei niitä itselläni ole (vielä) mutta näköjään noilla Color Clubinkin lakoilla jotenkin onnistuu. Arleyn lakoissa olisi reilusti värivalikoimaakin.

 3. Tekisi mieli syödä nuo kynnet, niin sievät. Pakko varmaan hankkia itsellekin noita hologrammilakkoja, kun ne on kans syötävän hyvän näköisiä! Tosi hyvin minusta liukuvärjätty, omat kokeilut ei ole läheskään noin symmetrisiä koko kädessä. Ja tekee mieli kans laittaa nyt kynsijatkeet, kun niin hienot pitkät kynnetkin kuvissa :)

 4. Tosi hyvältähän ja kauniilta nämä näyttää, samoin kuvat ylipäätään :) Nyt alkoi itsekin tehdä mieli tuollaista liukuvärjäystä, harmi kun omistan vain yhden hololakan. Täytyy harkita jos sitä kotiuttais muutaman yksilön jostain… :)

 5. Höpön pöpön! Nää on aivan mahtavat! Taidanpa itsekin lätkäistä liukuvärjäykset seuraavaksi kynsille, siinä sitä on todellista räpellystä ja epäonnistumista. :)

 6. Todella kauniit kynnet :) Ja ehkä vähän rupes houkuttamaan nuo CC:n lakat ;)

  Mulla on ihan järkyttävä kamerakuume, mutta oon vaan sijottanut uusiin putkiin kun en ole raaskinut uutta kameraa ostaa. Ja tietysti niiden putkien hinnalla olis saanut sen uuden kameran ;)

  1. Kiitos Riikka! Fashion Addict on aivan ihana (saa muuten tilattua vaikka Cesarsshopista)

   Mullakin on kamerakuume, ja putkikuume, järkkäri vaatisi päivitystä mutta no money, no funny:( Optiikkahan se maksaa, ei niinkään runko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *