Holokukkia

Aikaisemmin tapahtunutta: olin käynyt saamassa leimailuoppia blogikollega Emman luona ja taitoihini luottavaisena päätin ryhtyä hommaan itsekseni.
Sain tuolloin kuulla, että tähän asti noudattamani periaate ”voima ja näyttävät liikkeet korvaavat puuttuvat taidot” ei leimailussa olekaan ehkä se paras tapa toimia.

Aluksi kuitenkin lakkasin pohjiksi kaksi kerrosta Essien Madison Ave-hue -kokoelman Go Ginzaa. Pidin lakkaa vaaleana lilana mutta kyllä se on lähinnä vaaleanpunainen, kuten toisaalla jo arveltiin, hyvin kylmä sävy tosin. Aika haastava levittää, siinä mielessä tyypillinen vaalea creme. Sentään sain kahdella kerroksella kelvon tuloksen, kiitos leveän siveltimen. Ohuella olisi todennäköisesti tarvittu kolmas.

Leimailu on aina ollut akilleen kantapääni nail artin saralla. Sinnikkäästi sentään yritän aina silloin tällöin. Nyt valitsin kuvioksi jossakin määrin kohdistusta vaativan kukan laatasta BM-318. Leimailulakaksi otin China Glazen Electra Magentan sillä vielä tässä vaiheessa kuvittelin ottavani kuvia ulkona auringossa.

Vasen käsi meni ihan hyvin.
Sitten oikea: en tiedä, mikä aivotöräys minulle kävi mutta leimasin oikean käden ensimmäisen sormen, pikkurillin, kuvan ylösalaisin ja piti ottaa vähän uusiksi.
Eikä vain kerran, vaan KAKSI kertaa.
Jälkimmäisellä otoksella sain sentään leiman pyyhkäistyä pois pohjalakan kärsimättä ja selvisin ilman uudelleenlakkausta. Huoh. Mainiosti kyllä leimaavat nämä holot.

Lopuksi vielä tökin kukkien keskelle vähän punaista saman Tronica-kokoelman Hyper Hautella joka viimeistään varmisti, ettei kuvio ainakaan kauempaa näytä enää kukalta:)

Eikä enää paistanut aurinkokaan. Kuvat siis jälleen lightboxissa:

Ei vedä vertoja leimailukonkarien taidonnäytteille mutta aika söötit kuitenkin:)

GT Base Coat
Essie Go Ginza
ChG Electra Magenta
ChG Hyper Haute
Inm OTD -pikakuivattaja
Rimmel Pro Super Wear Topcoat
Laatta BM-318

Aluslakka-kestotestiin pääsi tänään Gina Tricotin Base Coat. Ensilevittämällä vaikutti hyvältä, kuivuikin nopsaan. En huomannut mitään eroa esim. OPI Natural Nail Base Coatiin jota käytin juuri pullollisen. Odotukset jatkon suhteen ovat korkealla.

Blogin fb-sivuilla on muuten laajahko vertailu näistä lilahtavista lakoista, kannatta kurkata:)

32 thoughts on “Holokukkia

 1. EIH nyt sitten kerrot ettei vauhdikkaat koreografiat autakkaan mitään?? Mä kun aina leimatessani oon vähintään jonkun nälkälakossa olevan performanssitaiteilijan tasolla :D nämä on I-HA-NAT, miksi mun vaikeuksien kautta voittoon-kynnet näytä ikinä näin hyvältä?

  1. Sulla ei ole vaikeuksia? *ehdottaa* :) Kyllähän mulla oli taas varmasti semmoisia tarpeettomia (etu)sormen liikkeitä ja muuta mutta ulkopuolisten tarkkailijoiden puuttuessa niitä ei voida raportoida:)

 2. Siis näähän on todella upeat! Saat nyt kyllä joskus leimata munki kynnet kun näytät olevan oikeasti aika mestari siinä.
  Nyt lopetat sen höpöttämisen ettet muka osaa leimata, hys! :D

  1. Mainiota, nimittäin nyt kun katselin tarkemmin etenkin peukaloiden kukkia niin ne on kyllä vähän muotopuolia. Olen varmaan väännellyt stamperia jotenkin kummallisesti:D

 3. Jösses, näähän on mahdottoman hienot! Siis…ah!! Älyttömän kauniit! Meidän tapaamisestamme siis selkästi oli tosi paljon hyötyä :D

 4. Mulla myös on käynyt muutamankin kerran juuri noin että vaikka kuinka ajattelen tarkasti etukäteen mitenpäin leimat tulee kynnelle, niin sitten huomaan jossain vaiheessa niiden olevan väärinpäin. Ja muistaakseni tämä on ollut tyypillisemmin oikean käden vaiva…

  Mutta oikein nätit kynnet on lopputuloksena; työvaiheiden vaikeuksista ne eivät taas itsessään kertoisi mitään. Lakkavalinnat miellyttää mun silmää kovastikin. :)

  1. Mulla on huomattavia vaikeuksia ajatella ”nurin päin” ja huomaan sen myös silloin kun koristelen oikeaa kättä ihan vaikka decaleilla. Pitää aina tarkkaan katsoa toisesta kädestä että kynnestä tulee varmasti peilikuva.

   Tein näitä kyllä varmaan kaks tuntia:D Kiitos:)

  1. Olen huomannut, että hololakoilla leimailu on jotenkin anteeksiantavampaa kuin tavallisilla, pienet puutteet kuviossa ei näy niin selvästi. Ihanaa:) Ja kiitos:)

 5. Nämä on yhdet kauneimmista kynsistä mitä olet tehnyt pitkään aikaan (vaikka olet tehnyt paljon tosi kauniita, toim. huom.!), ihan älyttömän sievät! Taidan kokeilla jotain samankaltaista, nämä on niin upeat. :)

  1. Voin paljastaa tässä vaiheessa, että emmin vähän värien kanssa sillä muistan kauan sitten kuulleeni, ettei esim. vaatteissa tulisi yhdistää punaista ja vaaleanpunaista;) Mutta ei tosiaan hullumpi yhdistelmä ainakaan kynsillä. Kiitos Papu, arvostan mielipidettäsi suuresti:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *