Holokauden virallinen avaus

Jokin aika sitten suomalaisilla kynsiharrastajilla oli erinomainen tilaisuus päästä sopuhintaan käsiksi muutamiin harvinaisempiin lakkoihin, kun Adenina myi OMG-kokoelman China Glazeja.
Satuin paikalle oikeaan aikaan ja ostoskoriini päätyi kaksi ihanuutta, LOL ja IDK.
Näistä lakoista saa yleensä pulittaa pitkän pennin ebayssa joten kauaa en asiaa miettinyt, vaikka en niin lineaaristen holojen perään olekaan.

Lakat ovat nyt odotelleet aurinkoisia päiviä ja olen yleensä ollut vähän myöhässä kun lakkauspuuhani ajoittuvat tavallisesti iltaan. Tiukoille meni tälläkin kertaa mutta onnistuin sentään tavoittamaan illan viimeiset auringonsäteet.

Yleensä (lineaaristen) hololakkojen alle suositellaan erityisesti niille suunniteltua aluslakkaa ja siihen on ihan hyvä syy. Etenkin tämä LOL on ollut muutamien blogipostausten mukaan hankala levitettävä.
Nfu Oh’n Aqua Basen kanssa lakan kaljuuntumista tai raahautumista ei ollut lainkaan vaan lakka oli suht’ helppo levittää. Ehkä eniten haastetta toi nopea kuivuminen, siveltimen kanssa ei saanut jäädä kupeksimaan.

LOL:ia on kynsillä kaksi kerrosta ja koristeena simppelit siirtokuvat. Päällyslakkana testasin Essencen Better Than Gel Nailsia joka vaikutti ihan hyvältä.

Kuinka moni syttyy näistä näyttävämmistä holoista? :)

28 thoughts on “Holokauden virallinen avaus

  1. Tää on kyllä siitäkin kiva, että väri on selvästi näkyvissä. Mulle on tulossa Eternal Beauty joka on toivottavasti ihan erilainen:)

  2. Juuri tässä vertailen Eternal Beautyyn, ja jos näissä kuvissa on värit lähellä todellista, niin on se… ihan riittävän erilainen :D

  3. Kyllä toi ainakin omalla näytöllä toistuu ihan oikeana ja itsekin tykkäsin swatchien perusteella et Eternal Beauty on aivan erilainen. En tiiä onko liian holoholo mun makuun mut eiköhän se ens viikolla selviä :)

 1. Eiih, miten ihanat siirtokuvat taas! :) Minä kyllä tykkään holoista ja lineaarisista mun mieleen on eniten Nufut, kun ne on oikein överisti holoja :). Hienostuneemman ja arvokkaamman oloisia on sitten scatteredit, niin kuin vaikka OPI DS-holot. Vaan kaunis on tämäkin lakka, sitä en kiistä. :))

  1. Mietin, raaskinko ollenkaan laittaa noita kuvia koska ne _kuluu_ ja tää lakkaus ei kuitenkaan ole kuin ehkä päivän juttu:D Älytöntä, kyllä…
   Nufusia mulla ei olekaan mutta Color Clubin Eternal Beauty matkaa jossain Atlantin yläpuolella tällä hetkellä:)

 2. Aah, ihana LOL.. Sopii nuo siirtokuvat tosi hyvin ton lakan kans! :) Ittelle lähti kans Adeninalta neljä OMG-lakkaa. Pitäisi vain ostaa tuo Aqua Base.. :)

  1. Suosittelen kyllä lämpimästi, helpottanee tuota holojen lakkaamista ihan merkittävästi. Ja voihan sitä laittaa tavislakkojenkin alle, kuivuu vaan pikkuisen hitaammin kuin jotkut muut aluslakat:)

  1. No niinpä:) Ei ole kovin paljon vaihtoehtoja kun ei tuommoista lakkaa viitsi oikein peittääkään ettei häviä koko idea. Tää oli siitä kiva kuva, että näyttää nätiltä lakan päällä myös hämärässä kun lakka ei muuten pääse oikeuksiinsa.

 3. Oon onnellinen tämän lakan omistaja, ostin tämän joskus silloin, kun tuo kokoelma julkaistiin ja DV8 löytyy myös. Odotan kovasti CC Eternal Beautya ja toivon myös sen olevan sävyltään erilainen, kuvissa ainakin on, mielestäni vähän kirkkaamman violetti ja holoefekti voimakkaampi :)

 4. Minä täällä kateellisena kattelen tuota lakkaa.. Olsin saanut ite ostettua tuon lol:n, jos mulla olis ollu lompakko mukana koulussa.. Se oli kuitenkin kotona, ja kotiin päästyäni tuo ihanuus oli sieltä loppunut :( ihana lakka se kyllä on <3

  1. Harmi:/ Näitä oli myös huuto.netissä Adenina toimesta muutama kappale myynnissä viikon ajan ja siellä ei hinnat kohonneet mitenkään korkeiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *