Holohöyhenet

piCture pOlishin Dream tuli haalittua koriin kauheassa hopussa ikään kuin täytteeksi, että saisin postikuluvapaan tilauksen äkkiä kasaan ja pääsisin nopeasti kassalle. Pääsyy koko ostosreissuun oli tietenkin talven KBShimmerit, jotka muuten yhtä lukuun ottamatta ovat muuttaneet uusiin koteihin -eli kylläpä kannatti taas:)

Dream ei myöskään ollut minun värini. Kynsillä se peitti onneksi kahdella kerroksella ja hivenen paksusta koostumuksesta huolimatta oli ihan ok lakata. Väri on ihan rehellinen purkkapinkki joka ei vaan sovi minulle. Ehkä aika lähellä tätä voisi olla OPIn If You Moust You Moust jonka olen myynyt samasta syystä pois. Tästä vaan ei juurikaan löytynyt swatcheja ja pullokuvassa se näytti vaaleammalta.

No, koska lakka oli jo kynsilläni, piti keksiä jotakin pelastukseksi  että pystyisin olemaan sen kanssa seuraavaan lakkaussessioon asti. Esittelin hiljattain tikulla holotoppereita joista valkkasin nyt käyttöön yhden ja se olikin nappivalinta. Kaksi kerrosta China Glazen Wireless Holographic Top Coatia vaalensi ja viilensi sävyä paljon enemmän omaa silmää miellyttäväksi ja ihonväriini paremmin sopivaksi. Mainioita kerrassaan tällaiset pelastavat lakat!

Lisäsin kynsille vielä höyhendecaleja ja siinäpä se sitten olikin tältä erää. On ihan hyvä joskus lopettaa ajoissa eikä käyttää kerralla kaikkia mahdollisia koristeita. Siirtokuvien kanssa sai tovin askarrella, sillä ne eivät sellaisinaan asettuneet paikoilleen luontevasti ja tein niin, että liottelin siveltimellä ja asetonilla ylimääräiset osat pois kynsien sivuilta päällyslakan lisäämisen jälkeen.

Aika hemppikset mutta hetken näitä katseltuani tuumasin, että voisihan ne olla pöllömmätkin:)

China Glaze Wireless Holographic Top Coat on saatu blogiyhteistyön kautta. Tämä postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

* * * * * * * *

Viime torstaina ilmestyi Kauneus & Terveys -lehden numero 15, jossa olin Emman kanssa yhtenä parina lakkailemassa kynsiä. Tai siis minä lakkasin Emmalle pikkujoulukauteen sopivat kynnet, mikä ei jutusta oikein tule ilmi. Osa on nimittäin luullut, että kuvissa ovat minun käteni.

Halusin tehdä kynsistä sen verran yksinkertaiset, että ihan tavallinen lehden lukija voisi toteuttaa sellaiset itselleen.
Toisissa kynsissä on käytetty OPI German-icure By OPIa, jonka päälle töpöttelin sienellä kynnen tyveen Ginan Rose Glitteriä. Toisissa kynsissä on kahta eri tekstuuria, Zoya Tomokoa ja Golden Rosen Holiday sävyä 51. Nimettömissä ja peukaloissa on kullanväriset, metalliset helmenpuolikkaat/niitit jotka tilasin Mimaxilta.

Koko juttu on viiden sivun mittainen ja meidän osuutemme siitä täytti yhden sivun. Ihan jännä kokemus tämäkin. Kaikenlaiseen sitä voi harrastuksen myötä päätyä:)

31 thoughts on “Holohöyhenet

 1. Hyvä juttu oli tuossa lehdessä! Piti käydä ihan ton takia kotiuttamassa :) Ja nätit on kynnetkin, joskus yksinkertaisuus on vaan parasta. Ps. jos dream ei vielä kotiaan ole löytänyt, niin täältä se saisi hellän ja rakastavan kodin.

  1. Joo, teksti oli tosiaan toimittajan kynästä eli meidän osuus oli vaan lakata ja asettautua kuvattaviksi:)
   Kyllä mä melkein voisin tosta lakasta luopua kun ei oo mun väri oikein yhtään, jos olet kiinnostunut niin pistä vaikka meiliä tai yv facessa:)

  1. Vaaleanpunaiset on tosi vaikeita, ehkä mä joku päivä vielä opin mikä on se oikea sävy sieltä:) Jotain viileää, ei lämmintä. Kiitos Papu:)

 2. Kynnet on tosi kivat, varmaan juuri sen holotopperin vuoksi koska purkkapinkit ei normaalisti ole minunkaan makuuni. Hitsi, anopille tulis k&t, pitäiskö nuukurina ihan tuon artikkelin vuoksi raahautua kylään?

  1. Topperi tosiaan pelasti nämä, muuten oisin ottanut lakat pois samoin tein tai ainakin peitellyt jollain glitterillä.
   Hei, tossahan olisi ihan hyvä syy tehdä asiaa anoppilaan:D

 3. Kiitos muistutuksesta, pitikin tuota lehteä käydä urkkimassa.
  Kynnet näyttävät hyviltä sekä lehdessä, että tässä. Nuo höyhensiirtikset kuuluu omiin suosikkeihin, söpökät!

 4. Viimein paljastus siitä kuvaussessiosta :) Varmasti hieno päivä.
  Ja kauniit kynnet, kaikkea sitä oppii lakkailun lomassa, kuten etsimään mieleistä peittävää topperia ”väärälle” lakkasävylle !

  1. Jotain making of-kuvia olisi ollut ihan kiva julkaista mutta aika monissa näkyi ihmisiä tunnistettavasti tai sitten kuvat olivat niin heikkolaatuisia, ettei niitä viitsi mihinkään laittaa.
   Noita pulasta pelastavia lakkoja on hyvä olla tällaisten pienten ”katastrofien” varalle:)

 5. Siis voi eii, luin tän postauksen aamulla ja mun oli tarkoitus ostaa tuo lehti vaan tietysti unohdin kun jäätelöhylly harhautti:/ Täytyy yrittää ens kauppareissulla muistaa!
  Ihanan hemppikset on nuo kynnet:)

 6. Oi, toi lakka ois kyl just niinku mun kynsille, mun näköiset kynnet on outoa nähdä Sissillä. :D Lehteä en ole muuten ehtinyt vielä ostaakkaan, täytyypi muistaa seuraavan kerran kaupassa. :)

 7. Oi mahtavuutta, että pääsit tekemään lehteen juttua!! Isot onnittelut! :) Oliko kiva kokemus? Mun mielestä kauneuslehdissä saisi olla paaaaljon enemmän kynsijuttuja ja mikäs sen parempaa kuin että bloggaajat saisivat olla niissä mukana. Haaveilen vielä siitä päivästä, että Suomen markkinoille tulisi kokonaan oma kynsilehti, maybe some day :)

  1. No oli kyllä varsin jännää ja tosi hieno juttu, että kynsille oli omistettu monta sivua! Voi olla vielä vähän matkaa siihen, että kynsiaiheinen lehti ilmestyisi mutta onneksi meillä on blogit ja fb:n ryhmät :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *