Holoa ja hopeaa

Joku pahuksen kesäflunssa kaatoi minut petiin. En ole jaksanut muuta kuin suhata netissä (mikä tulee kalliiksi) mutta eilen sentään lakkasin pikaisesti kynnet.
Pullokuva jäi ottamatta mutta eiköhän kaikki ole noita Flormarin lakkapulloja nähneet:)

Värilakkana kaksi kerrosta Flormarin 802 -hololakkaa, leimaukset Accessorizen Crystalilla Magnon laatasta A59, koristeena vielä mustat strassit. Aluslakkana on tuttu Seche Base ja pikakuivattajana Inm Out The Door. Päällyslakkana + strassien kiinnittäjänä Konad Top Coat.
Aamulla huomasin, että kaksi strassia oli lähtenyt lipettiin oikeasta kädestä mikä ei ole ihme, enhän laittanut niiden päälle enää päällyslakkaa.
Tein pienen tilaukset MiMaxille kun koristelusiveltimet olivat sen hintaisia, ettei niitä edes kannata tilata eBaysta (15 sivellintä 4,95) ja samalla otin muutaman arkin water decaleja. Minulta puuttuu vielä se Täydellinen Sivellin kynsinauhojen siistimiseen edellisen alkaessa vedellä viimeisiään. Tajusin muuten vasta nyt, että en edes siistinyt tätä lakkausta, vaan se on näissä kuvissa ihan au naturel. Oikean käden leimailut on taas vähintäänkin luovat mutta enpä näytäkään niitä teille;)
Nyt koetan kerätä voimia sen verran, että käyn kaupassa ja lääkäriasemalla otattamassa keuhkokuvan, joka eilen jäi ottamatta. Tällaisina päivinä olisi kiva, että perheessä olisi toinenkin aikuinen, delegoisin näet kovin mielelläni tuon kauppareissun jollekin toiselle mutta no can do.

14 thoughts on “Holoa ja hopeaa

  1. Loput strassit muuten irtoili myös, eihän ne näköjään kestä ilman lakkakerrosta:)
   Oli aika kiva toi hololakka, levittyi ja kuivui hyvin, ei mitään valittamista. Vielä kun keksisi, miten saa XL-stamperin tyynyt kestämään kiinni leimasimessa kun multa tahtoo irtoilla ne koko ajan.

 1. Noistahan tuli kauniit! Ja näköjään samoilla ”aineksilla” kynnet tehtiin. :D

  Ootko koittanu laittaa 2-puoleista teippiä siihen leimasimeen, vai pitääkö ne saada kuin helposti irtikin vielä? Itsellä ei oo kyllä ongelmaa noiden tyynyjen pysyvyyden kanssa.

  1. En kyllä ole koettanut. Mun puolesta tyynyt vois liimautua vaikka ikuisiksi ajoiksi kiinni alustaan:) Tilasin silloin kaksi noita stampereita, toinen on vielä avaamattomana pussissaan, pitäskin tutkia onko sen kanssa sama juttu.

 2. Nätit kynnet! Tein itekki eilen leimaukset samalla kuviolla, mutta ei mennyt ihan yhtä hyvin kuin sulla. Mistä ostit tuon hopeisen lakan? Mun hopeinen ei ole tarpeeksi pigmenttinen leimaamiseen ja pitäisi löytää parempi.

  1. Tää lakka on Accessorizen omasta myymälästä, näitä ei varmaan myydä muualla. Mutta kuulemma Seppälän Classics Metallic toimii hyvin leimailussa, niitä oli eurolla alessa ainakin meidän lähi-Seppälässä ja fb:stä luin, että muuallakin olisi. Yleensä olen leimaillut hopeanvärisellä Dependillä, sekin toimii mainiosti.

  1. On ja yllättävän hyvälaatuinen kun joidenkin Flormarien kanssa on ollut kuivumisongelmaa, tämä toimi aivan moitteetta:)
   Kiitos kommentista, Anni:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *