Hilloa Mavalalta

Sain hipelöitäväksi Mavalan kevään Jelly Effect-lakkakokoelman ja koska olin juuri ihastunut Instagramissa näihin kynsiin, testasin kynsille ensimmäisen lakan samalla idealla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pilkutin aluslakan päälle kerroksen pilkkuja, sen jälkeen kerroksen Candy Apple-lakkaa, lisää pilkkuja ja kerroksen Candy Applea sekä kaksi kerrosta pikakuivattajaa. Harmi, ettei kuvassa oikein näy a) pilkkujen eri tummuusasteet eikä b)se, että ne näyttävät ”kelluvan” limittäin.
Punaisen sävy on älyttömän nätti, se ei ole kuvissani lainkaan niin kirkas kuin se oli luonnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Candy Apple on kokoelman ainoa lakka, jossa ei ole mukana shimmeriä. Tämä toimii mainiosti myös trendikkäissä vesivärilakkauksissa, toki muitakin voi käyttää ellei shimmer häiritse. Leimojen värittelyssä kannattaa käyttää hyvin kevyttä kättä ettei väriä tule liikaa, sillä jellykoostumuksesta huolimatta lakat ovat peittävämpiä kuin top aquarellet.

mavala_candy_apple_5

Kokoelman kaikki sävyt ovat herkullisia ja mehukkaita ja kuivuvat nopeasti. Pinnasta jää kiiltävä ilman päällyslakkaakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parhaimmillaan lakat ovat mielestäni juuri erilaisissa lakkaleikeissä, tehosteina tai vaikka kesävarpailla.

mavalat_pullot

Kevätlakat ovat jo täällä, mutta missä viipyy kevät? Eilen olimme Bernerin järjestämässä kauneustapahtumassa, jossa oli esillä mm. nämä Mavalan lakat ja vaikka mitä muuta ihanaa. Suuri kiitos vielä tätäkin kautta, oli ilo olla mukana <3

Ps. minulta on kyselty kuorintasukkien lopputuloksesta. Haluaisitteko nähdä kuvat? Laitoin ne facebookiin mutta kaikki eivät sivua seuraa ja voin toki tehdä pienen postauksen tänne blogiinkin jos teitä kiinnostaa:)

Lakat saatu tuotenäytteinä maahantuojalta.

28 thoughts on “Hilloa Mavalalta

 1. Ihastuttavat hillokynnet :) Avaudun nyt täälläkin, ku mua niin ärsyttää kun en osaa pilkuttaa :( Olen kolmena viikonloppuna peräyttäin yrittänyt saada pilkkukynnet aikaiseksi, ja ei ei vaan luonnistu! No myönnetään että, olen melko kriittinen sen suhteen että haluan että, pilkut on suorassa ja samankokoisia, jos niiden on tarkoitus olla samankokoisia. Tän tyyliset pilkku kynnet vois mennä munkin seulasta mun taidoilla läpi :D suurin ongelma mulla vaan on se etten omista ensimmäistäkään jellylakkaa. Ostoksille… :D

  1. En mäkään osaa pilkuttaa silleen symmetrisesti, sehän on ihan mahdottoman vaikeaa! Hyvänä apuna siinä on vesiliukoiset koristelukynät, hahmottelen niillä linjat ja pilkutan sitten dottarilla ja lakalla päälle. Jos menee vinoon, voi pyyhkäistä pois ja aloittaa alusta. Sally Hansenilla ainakin on noita vesipestäviä kyniä:)

 2. Päädyin myös joskus ihastelemaan mitä kaikkea #pondmani- hashtagilla löytyykään, ihan mielettömän hauskoja ideoita ja lopputuloksia niinkuin tämäkin! Jostain syystä en sitten kuitenkaan koskaan päätynyt itse moista kokeilemaan, multa taitaa kokonaan puuttua tuollainen värikäs mutta silti läpikuultava lakka o.O

 3. Ihanat kynnet!! Toi lakka onkin ainut lakka jota oon mavalalta miettinyt hankkivani tähän mennessä. Ja toi tekniikka, oon jo pitkään halunnut kokeilla sitä mutta mulla on joku päähänpinttymä tehdä väleihin sydämiä eikä oo ollut rakastunut fiilis niin en oo saanut aikaseksi :’D

 4. Oh, tätä Candy Applea himoitsen itsekin kovasti tuosta kokoelmasta, ja tuo sinun lakkauksesi on upea! Mielettömän hyvä idea ja todella kaunis toteutus, tykkään <3

 5. Pakko kysyä.
  Onko sinulla ollut mavalanin kynsilakkojen kanssa kulumisongelmaa? Tuntuu, että kaikki mavalanin kynsilakat joita olen koittanut, alkavat kulua todella nopeasti ja niistä irtoaa ihan paloja.

  1. Onhan sulla käytössä kunnollinen päällyslakka? Mulla kestää oikeastaan mikä tahansa lakka merkistä riippumatta hyvin kynsillä jos pohjustus (aluslakka) ja päällystys eli päällyslakka on hyvälaatuiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *