Hiekkakamu

Yksi Cesarsshopin bloggaajaillasta ostamistani lakoista oli Konad Sandy-tekstuuri Pastel White -sävyisenä. Etsiskelen yhä Sitä Oikeaa valkoista tekstuuria ja yhden illan jutuksi jäi tämäkin eli etsintä jatkuu edelleen.

Pastel White vaikutti ei-niin-kovin-peittävältä ja lakkasin sen alle kerroksen Gina Tricotin valkoista lakkaa, joka oli seuraava uhri Täydellisen Valkoisen metsästyksessä -koska etsiskelen myös Sitä Oikeaa valkoista lakkaa;) Tämä vaikuttikin varsin mukavalta tapaukselta, yksi kerros tasoittui mukavasti ja peitti riittävästi tähän tarkoitukseen.
Pastel Whitea sudin kaksi paksuhkoa kerrosta (joiden välissä odottelin kyllä tovin) ja se olisi kyllä saanut jäädä tekemättä. Tätä lakkaa täytyy lakata ohuin kerroksin, paksut eivät kuivu ikinä. Korostan, ikinä.
No hyvä on, seuraavana aamuna lakkaus oli kuiva mutta vielä illalla arvelin, että herään lakanankuvat kynsillä.

Nättihän se on kuin mikäkin, vai mitä sanoo lukijaraati?

Tekstuuripinta on pienirakeinen ja väri on todella hienostunut valkoinen ilman ylimääräisiä hituloita.

Mutta miksi, oi miksi nämä valkoiset eivät voi olla parempilaatuisia?! Yhden myin suoraan eteenpäin testaamatta koska en tykännyt väristä (Barry M Lady) ja Jessican White Hot ei sekään tarjonnut mitään lakkaamisen riemujuhlaa. Asetan aikamoiset odotukset Color Clubin tulevalle Sea Salt-tekstuurikokoelmalle koska siellä on valkoinen lakka, Coastline.

No enivei, eihän näitä kynsiä nyt noin voinut jättää. Tein siis liukuvärin Dependin vaaleansinisellä tekstuurilla.
Tästä välivaiheesta ei ole kuvaa, sillä kävin pihalla kaatumassa (talvi!!) ja kädet oli sen verran ruvella, ettei kuvaaminen ollut ensimmäisenä mielessä. Onneksi kynsiä ei katkennut, eikä luita. Eikä kukaan nähnyt -miten olisi voinutkaan, sillä minäkään en nähnyt siellä mitään koska meidän tie on säkkipimeä koska puolet katuvaloista on pimeinä, räyh. Tästäkin äksidentistä voi muuten ainakin epäsuorasti syyttää kynsiharrastusta, koska haaveri tapahtui kiiruhtaessani postilaatikolle ja mitäs sitä nyt muuta postilaatikosta soisi löytävänsä, kuin kynsihärpäkkeitä sisältävän kirjeen tai paketin jostain kaukaisilta mailta.

Liukuvärin päälle kuvittelin leimaavani lumihiutaleita. Siitä ei tullut mitään, koska mikään sininen, hopeinen tms käyttökelpoinen väri ei erottunut kunnolla. Tuskastuin ja tartuin Color Clubin Wild At Heartiin ja lätkin koko kynnen kukkia kynsille MoYoun Pro 13-laatasta. Uusi suorakaiteen muotoinen löllöstamperini on muuten ihana.

Väriyhdistelmästä tuli minusta tosi kummallinen. Olin jo poistaa koko lakkauksen mutta sen verran otti pannuun kaikki käänteet, että päätin piruuttanikin postata nämä kynnet. Leimat ei tietenkään oikein tarttuneet ja lopputulos on todella kaukana siitä visiosta, mikä minulla oli. Kyllä nämä nyt menevät sinne fail-osastolle ja samalla tämä on 101 tapaa pilata lakkaus-postaussarjan viides osa. Pitkään onkin sujunut kivasti, joten kyllä tässä olikin jo aika feilata.

Onneksi tällainen epäonnistuminen ei ole maailmanloppu, hukutan murheeni asetoniin:) 

26 thoughts on “Hiekkakamu

 1. Minustakin nämä ovat kauniit :) Hieman erikoinen tuo väriyhdistelmä on, mutta en kyllä taatusti luokittelisi näitä fail-kategoriaan :)

 2. Melkoisen samaa mieltä Papun kanssa, erikoinen väriyhdistelmä, mutta kyllä nää musta kauniit on. Suorakaiteen muotoinen löllöstampperi, mistä? Oon tässä yrittäny metästää sitä siitä lähtien kun moisesta vekottimesta kuulin. Jos rupeis itseltäkin kuvat osumaan kohdilleen :D

 3. Ei minustakaan nämä värit ole mitenkään omituisen näköset :D mulle tuli juuri se Barry M:n tekstuuri, saa nähdä kokeeko saman kohtalon kuin sulla..

 4. Bläh, voi harmi, että tämä(kään) valkea hiekkis ei ole hyvä. Taitaa jäädä siis meikäläiseltä kokeilematta hermoriepujeni säästämiseksi, mutta kiva kuulla, että CC:ltä on tulossa valkoinen tekstuuri! OPIkin sais mun puolesta kyllä tehä kyllä puhtaanvalkoisen tekstuurin…

  1. Kyllä! Sitä Color Clubia saisi jo nailsuppliesilta mutta en mä saa 8-9 lakkaa kasaan mitenkään joten täytyy odotella tammikuisia uutuuksia ja tilata vasta sitten:)

 5. Siis aivan ihan tuo valkoinen tekstuuri!!!!!

  Kynnet on mielestäni kauniit, vaikkakin ennemmin ehkä kesäiset, johtunee kukista? En oo kokeillu liukuväriä tekstuureilla, onko vaikeaa saada tasaista?

  1. Kuvittelin, että kukat muistuttaisi vähän joulutähtiä mutta ilmeisesti ei:D
   Tekstuuriliuku on aika simppeli tehdä, tän tein ihan vaan töpöttelemällä kärjet mutta olen tehnyt myös nailasauruksen ohjeilla sekoittamalla värit ensin alustalla.

 6. Mä tykkään tästä lopputuloksesta; sen väriyhdistelmäkin on kiehtova, eikä mee minusta liian överiksi.

  Kattelinkin joskus Cesarsin sivuilla noita Konadin hiekkiksiä ja on ainakin vekkulinmallinen pullo jos ei muuta. Tuskin niissä silti mitään maatamullistavaa löytyy, mitä ei muilta merkeiltä jo olisi olemassa…? Mä en oo niin kovin viehättynyt Konadiin.

  1. Siellä oli tosi nättejä pastellisävyjä näistä lakoista mutta harmittaa tosissaan tuo pitkä kuivumisaika -ja pullo ei muuten mahdu Helmeriin pystyyn:P

 7. Kaunis valkoinen! Väriyhdistelmä ehkä osu ihan itselle, mutta muuten ok! Toivottavasti teet suorakaidestampperista tarkempaa analyysiä jossain postauksessa, meinasin nimittäin itse jo sortua sen ostoon tuossa tovi sitten :D
  Taitaa tulla siis tarpeeseen.. aistin viestistäsi sen toimivuuden olevan aika hyvää luokkaa.

  1. Olen vasta kerran sillä leimannut mutta minusta se vaikutti ihan pätevältä. Onnistuin tosin siitä huolimatta leimaamaan vinoon:DD Taidan jättää esittelyn pätevimmille leimailijoille…. materiaali leimasimessa oli vähän löllömpää kuin valkoisessa XL-stamperissa mikä helpottaa kaarevakyntisen leimailua.

 8. Oo, tosi ihana valkoinen tekstuuri! Harmi, että kuivui hitaasti. Minustakin kukkaset tekee näistä jotenkin kesäisen oloiset! Kauniit ovat! Väriyhdistelmä on ehkä erikoinen, mutta toimii silti. :) Löllösuorakaidestamper meni kyllä ostoslistalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *