Helmikuun Bette Box

Ensimmäinen Bette Box oli siinä määrin mieluisa, että saadessani ilmoituksen lauantaiaamuna saapuneesta helmikuun boksista, maltoin juuri ja juuri vetäistä aamupalan huiviin kun olin jo harppomassa kohti Smartpostia.


Kankea aamulenkki (en ole aamuihmisiä ja oikeasti tämäkin tapahtui aamupäivällä…) kannatti. Boksin sisältö osoittautui ensimmäistäkin kiinnostavammaksi ja mukaan oli pakattu useampikin tuote, joita halusin muutenkin päästä kokeilemaan. Katsotaanpa!


Helein Biotin+ -ravintolisä sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia, eli kaikkea ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Näitä alan pupeltaa saman tien ja näen jo leppeässä kesätuulessa vallattomasti pyörivät kutrini, joihin puiden välistä leikkisästi tanssahteleva auringonsäde luo kultaisen hohteen….
…ja sitten katson ulos ikkunasta ja näen lapsia laskemassa hiekan ja kuran ruskeaksi värjäämää liukumäkeä säälittävän lumikasan päältä ja muistan, että onkin helmikuu.
Mutta hei, kevättä ja valoa kohti mennään ja koska mulla on aiempia hyviä kokemuksia biotiinivalmisteista, lähden todella mielelläni tälle kuurille. 60 tablettia riittää kahdeksi kuukaudeksia ja sitten ollaankin jo huhtikuussa!


Joku Bette Boxilla lukee mun ajatuksiani. Näin jossain lehdessä mainoksen tästä Palmoliven uutuusdeodorantista ja se tupsahti boksista vieläpä ihan oikeassa tuoksussa. Tässä on jännä systeemi, josta sisäinen insinöörini innostuu:


Mä en tiedä onko tää käytössä kätevä vai not, mutta siitähän otetaan selvää. Dödössä ei ole perinteistä korkkiratkaisua, vaan koko kirkas muoviosa kliksautetaan irti. Heti käyttöön, raportoin myöhemmin miten tämä toimii. Tuoksu on todella hyvä, herkullisen vadelmainen.


Lumene on uudistanut tuotelinjojaan oikein urakalla ja kauppoihin ovat juuri kuun vaihteessa saapuneet uudet meikkituotteet. Vaikka mulla on laskujeni mukaan tällä hetkellä avattuna VIISI ripsiväriä, otin suurella ilolla vastaan uuden Nordic Noir Deep Impact-mascaran, joka lupaa tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta -kyllä kiitos, näitä kaikkia kaivataan.

Niin ikään käyttöä odottelemaan päätyy Nivean Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide. Voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tuovat silmien alle valokynäefektin. Olen testannut vastaavaa tuotetta Laveralta, ja nämähän kyllä oikeasti toimivat. Tuote on hajusteeton ja sopii herkällekin iholle. Tämäkin on uutuustuote kaupoissa.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Boksissa oli vielä kaksi näytekokoista tuotetta; Avènen Cleanance-misellivesi ja Schwarzkopz Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10 suihkutettava hoitoaine. Uusia misellejä kokeilen mielelläni ja Schwarzkopfin BC öljytuotteet ovat kokemukseni mukaan hyvälaatuisia. Nyt en vaan mistään löytänyt tietoa siitä, onko tämä hoitsikka hiuksiin jätettävä vai pois huuhdottava, enkä googlettamallakaan löytänyt tietoa, sillä tuote on uusi. Pitää kai kokeilla, äkkiähän se selviää:)

Lisäksi mukana oli Zadig & Voltairen tuoksunäytekortti, jonka tohkeissani unohdin kuvata ja sitten multa loppuikin kamerasta akku, joten sitä ette nyt näe.


Boksi oli mielestäni todella hyvä. Reilusti uutuustuotteita, kiinnostava meikkituote ja jo täysikokoisten tuotteiden arvo ylitti reippaasti tilaushinnan. Biotiinikapseleista, Lumenen ripsiväristä, sy-voiteesta ja deodorantista tulee arvoksi yli 60€ ja siihen vielä näytekokoiset tuotteet päälle.
Erinomaista, sanoisin: 5/5.


Bette Box saatu blogiyhteistyön kautta

24 thoughts on “Helmikuun Bette Box

  1. Teitä tarkkailijoita on luultavasti koko joukko:) Toivottavasti hyvä linja säilyy, alku on ollut oikein lupaava.

 1. Ihanan keväisiä kuvia! :) Mulla oli Avenelta toner, muuten sama sisältö ja yllättäen kaikki oli tosi mieluisia. Huippuhyvä alku Bette boxille.

  1. Ahaa, kaikille ei tullutkaan samanlaista boksia…mutta ilmeisesti aika pieniä eroja näissä on ollut. Ja täältä nousee myös peukku, oikein hyvä alku (y)

 2. Mulla oli miselliveden sijasta Micellar Milk, eksoottista :D
  Käytän siis varmaan perusputsarin tavoin ja misellivettä päälle..

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta myös tuo Micellar Milk. Uusia juttuja on aina kiva päästä testaamaan:)

  1. Hihi, houkutus on kieltämättä aika suuri kun huomaa jonkun postanneen boksista:D
   Avènen tuotteissa on ilmeisesti ollut erilaisia, muuten sisältö on kai identtinen. Ainakin nyt näiden muutamien kommenttien perusteella, mitä olen täältä ja muualta lukenut.

  1. Joo, ja se on aina iso plussa kun tulee jotain mitä ei ole aikaisemmin ollut, esim. nyt vaikka juuri nuo biotiinivalmisteet:)

 3. Ihan superhyvä boksi. Tykkään todella paljon ja tulee moni tuote käyttöön! Kyllä ne jotain on muuttaneet ja hyvään suuntaan menneet :D

 4. Mulla oli puhdistusmaito ja merkkikin oli eri, A-Derma. Eli yksi tuote lienee vaihtoehtoinen, ainakin 3 erilaista on mukana.

  P.s Lukeehan siinä hiusjutun paketissa että ”älä huuhtele”, eli hiuksiin jätettävä on. ?

  1. Ok, jonkin verran on sitten ollut vaihtoehtoja ainakin tuossa yhdessä tuotteessa.
   No siis mähän olin heittänyt sen pahvipakkauksen gerbiileille nakerrettavaksi enkä tajunnut, että siinä olisi voinut olla jotain lisäinformaatiota:D Opiksi seuraavalla kerralla!

  1. Ilmeisesti ensimmäiset boksit ehtivät vastaanottajille lauantaiksi -mikä on muuten pakettiautomaattitoimitusten etu että niitä toimitetaan viikonloppuisin. Sitten jos ei ole sitä mahdollisuutta, niin saa boksinsa vähän myöhemmin, mikä harmittaa. Mulle tuli aiemmin maksikirjeenä ja sain sen päivän tai parikin muiden jälkeen, ja siihen mennessä olin jo ehtinyt spoilautua jossain blogissa tai somessa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *