Helmikorvakoru puuttuu. Ja vähän muutakin.

Pedal Faster Suzi! on lakka, jonka hankkimista olen miettinyt ehkä pisimpään ikinä. Lopulta se tuli tilattua ja nyt kun lakkasin sillä, jouduin nöyrtymään sen tosiasian edessä, että lakka on kyllä sievä mutta ei oikein sovi minulle. Tai vaatisi räväkämmät koristelut. Tai jotain. ”Sievä” on tosiaankin oiva termi sillä minusta tämän kanssa pelkästään, ilman koristeluja, kuuluu yhdistää helmikorvakorut, burberrypaita ja kalliit merkkifarkut.

Ei liene yllätys, etten omista noista mitään:D
Enkä oikein käsitä, millä logiikalla yhdistin tähän lakkaan hempeimmät löytämäni ruusut.
Swatcheja selatessani löysin esim. tämän Polishaholicin version, jossa lakka on todella kaunis oikeilla koristeluilla.

Hyvälaatuinen lakka ansaitsee kyllä toisen mahdollisuuden joskus. Tämä ei ole kauhean peittävä ja laitoinkin alle ohuen kerroksen OPIn Lucky Lucky Lavenderia. Suzia on kaksi kerrosta.

Enivei, tässäpä nämä

Menin ensin ulos kuvaamaan. Ilta-aurinko muutti kaiken kellertäväksi mutta en sitten sisällä muistanutkaan ottaa uutta pullokuvaa. Joten ainoa kuva lakasta yksin on tällainen tunnelmapläjäys:)

18 thoughts on “Helmikorvakoru puuttuu. Ja vähän muutakin.

  1. Pitkään olen samaa lakkaa miettinyt, mutta taidan edelleen jättää ostamatta :D Sillä ei omastakaan kaapistani löydy noista mitään.

    Mutta kauniit ovat nämä kynnet, taas kerran!

    1. Varsinkin nyt päivänvalossa tää on liian roosa mulle. Kaunis lakka toki, mutta luultavasti lähtee kuitenkin eteenpäin seuraavalla kirppiskierroksella.

  2. No mun mielestä se on nätti noinkin! Onhan noi toki tuollaiset hempeät ja romanttiset kokonaisuutena, varmaan jonkun mielestä jopa vähän imelätkin kenties, mutta minuun kyllä uppoaa. Menisivät kivasti vaikka kesämorsiamelle tai ihanalle juhannusneidolle pastellisessa kesämekossa. :-)

  3. Miä en osaa vieläkään päättää, että pitäskö tää nyt sit hommata vai ei.. Epäilyttää edelleen. Todella nätiltä se sunkin kynsillä näyttää, mutta silti… Vaikeeta on tää elämä. :D

    1. Eli en ole ainoa jolla on ollut tämän kanssa pitkän harkinnan kausi:D Kyllä tää taitaa kuitenkin multa lähteä parempaan kotiin kun nyt päivänvalossa kynsiäni pällistelen. Tilalle voisi tulla vaikkapa jotain uudesta Minni-kokoelmasta:)

  4. Ihanan hempeät ja romanttiset, nää on siis juuri mun tyyliäni. (Vaikka kaapistani ei yllä mainittuja vaatekappaleita löydy myöskään) :) Mistä noita ruusuja saa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *