Helmerin kätköistä osa 3 – laatikoiden uudelleenjärjestely

Otan tähän lakkaesittelyjen väliin pienen askeleen sivuraiteelle ja esittelen juuri järjestelemäni laatikot nyt, kun ne vielä ovat siistit:)

Kävin Ikeasta muutaman tuollaisen muovilokerikon jotka lievää väkivaltaa käyttäen mahtuvat Helmerin laatikkoon. Tavoitteena oli saada sinne tänne ajelehtivaa tavaraa kuriin ja päästä eroon osasta muovisia vanupuikkorasioita.

Ikävä kyllä postauksen kuvat ovat aika pimeitä koska pöytälampun valossa en parempaan pystynyt mutta ehkä niistä nyt jotain selvää saa kuitenkin.

Minulla on kaksi Helmeriä kynsikamakäytössä ja heti kun rikastun jne vaihdan nämä Ikean Alex-laatikostoihin. Bf:lla on niitä pari kappaletta ja vaikuttavat päteviltä, kokonsakin puolesta ne menisivät varattuun tilaan.
Näitä Helmereitä en ole itse ostanut, siksi ne ovatkin harmaat. Ajattelin maalata mutta enpä ole saanut aikaiseksi ja jos laitan nämä myyntiin niin sitä suuremmalla syyllä saa olla.

Aloitetaan itsestäni katsoen oikeanpuoleisesta Helmeristä ja sen ylimmästä laatikosta.
Täällä sijaitsevat alus- päällys- ja hoitolakat sekä kaikki kolme omistamaani nail art -lakkaa:D
Jokunen kynsinauhaöljykin tuolta löytyy sekä cuticle remover sekä ranskislakat ja flakiet taaimmaisena.

Seuraavassa laatikossa ovat lilat lakat. Niitä on aika paljon kuten arvata saattaa mutta silti samaan laatikkoon mahtuvat vielä mustat, valkoiset ja harmaat.

Kolmannessa laatikossa ovat vaaleanpunaiset ja pinkit sekä mintut ja turkoosit. Takana ylimääräiseksi jääneet vanupuikkorasiat odottamassa jatkokäyttöä.

Seuraava laatikko kätkee sisuksiinsa punaiset lakat sekä holot, hologlitteriä sisältävät ja muuten vaan kimaltavat tapaukset:) Täältä löytyy kyllä monta sellaista lakkaa, josta en luopuisi ihan hevillä.

Sitten tekstuurilakat sekä nude-ruskeaosasto, siniset, vihreät, oranssit ja keltaiset. Tämän laatikon sisältöä karsin edellisellä kirppiskierroksella aika tavalla.

Alimmassa laatikossa ovat glitterit sekä Flormarit, jotka eivät mahdu pystyyn.

Vaihdetaan Helmeriä, eli tämä on vasemmalla puolella työpisteessäni.

Ylinnä eniten käytetyt tarvikkeet: vanulaput ja -puikot, ihoteippi, hammastikut, lakan irrotuksessa käyttämäni sormikumit (olen kyllä ollut vähän laiska käyttämään näitä joten melkein joutaisivat kiertoon)
Takana on tippejä joita käytän esim. vesimarmoroinnissa harjoituskappaleina.

Koristelurompetta: tarroja, decaleja, niittejä, strasseja, glitteriä, samettijauhetta, kuvioleikkurit ja -sakset ym.

Kolmannessa laatikossa ovat leimausvälineet ja -laatat, leimauslakat, akryylimaalit, sieniä liukuvärjäykseen ja pahvinpaloja joita käytän lakka-alustoina koristelussa jne.

Viimeisessä kynsiaiheisessa laatikossa ovat tikut ja kiekot, niin käytetyt kuin käyttämättömätkin.

Kahdessa alimmassa laatikossa on muuta kosmetiikkaa mutta en viitsi näyttää niitä teille koska niissä vallitsee täydellinen kaaos eivätkä ne liity blogin aihepiiriin.

Koristelu-Helmerin päällä on vielä rasia, jossa on irtoglitterit sekä kansio, jossa suurin osa decaleistani sijaitsee.

Vaikka noihin menee paljon tavaraa, paljon jää myös ulkopuolelle. Työpöydälläni sekä seinähyllyissä ovat niin siveltimet, viilat ja bufferit, käsivoiteet kuin kynsilakanpoistoaineetkin. Tavallisesti käyttämäni alus- ja päällyslakat eivät myöskään ehdi laatikoihin vaan ovat jatkuvasti esillä. Kuuluisa tikkupurkkikin pönöttää seinähyllyllä, samoin akryylivälineet, pinsetit ja appelsiinipuutikut. Kamaa olisi helposti yhden Helmerin täytteeksi mutta lattiapinta-ala loppuu kesken.

Seuraavassa osassa jälleen esittelyssä x-merkkiset lakat, eli en tiedä vielä itsekään, mitkä:)

24 thoughts on “Helmerin kätköistä osa 3 – laatikoiden uudelleenjärjestely

 1. Selkeesti olivat järjestyksessä =)

  Lakkaatko tikut päällyslakalla ?
  Sillä kyselen et ekoja omia kiekkoja lakkailen juuri
  ja mietin miten hyvin kestää ilman päällyslakkaa …

  1. En ole laittanut tikkuihin päällyslakkaa muuta kuin niissä tapauksissa, että on esim. mattalakka jota voi käyttää ilman tai päällyslakan kanssa. Neoneihin laitan kans koska ne kuivuu mataksi, näihin lakkaan siis toisen puolen tikusta päällyslakalla.

 2. Aika vakuuttavan näköistä.. postaustoiveissa aika moni pyysi lakkauspaikan ja säilytysten esittelyä, ei oikein innosta esitellä keittiön pöydänkulmaa ja kahta vessan allaskaapin vetolaatikkoa… :D

 3. ”Vähän” vakuuttavampi arsenaali kuin meikäläisen eilen postaama oma säilytysratkaisuni sisältö :) Tosin en ole vielä kovin pitkäaikainen holisti, joten nousuhuuma on vasta menossa. Pidän siitä, että olet järjestänyt noi laatikot selkeisiin kokonaisuuksiin.
  Laatikostoa minäkin etsiskelen parasta aikaa, ehkäpä Alex olisi varsin oiva.

  1. Mulla mahtui kans alussa kahteen pieneen pahvilaatikkoon kaikki tavarat. En tiedä, mitä täällä oikein on tapahtunut parin vuoden aikana:D
   Alex olisi kyllä valintani jos nyt pääsisin ostoksille!

 4. Oon vähän kateellinen tuosta järjestyksestä! :D Mulla on ihan hujanhajan kaikki koristeet laatikoissa, lakat sentää pysyy siististi riveissä..

 5. Vähänkö kätevä toi kansio decaleille! Mistä oot ostanu :)? Täytyy itekki hommata tollane ku decaleit on aika paljon ni olis helpompi katella..

 6. Mulla on ollut nyt parisen kuukautta noi samat Ikean muoviset laatikot, tosin Hemnesin sisällä, ja en voi kun kehua niitä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *