Helmerin kätköistä osa 2 – OPI

Näin pian päästiin postaussarjan toiseen osaan, jossa esittelen tällä hetkellä omistamani OPIn lakat. Ensimmäinen osa sai niin hyvää palautetta, että yritän ainakin saada tehtyä näitä aina kun aikaa löytyy.
OPI on ensimmäinen ns. salonkilakkamerkki, johon olen tutustunut ja ennen kuin tajusin edes mitään blogeista tai ulkomailta tilaamisesta, ostelin näitä lakkoja Stockmannilta ja Sokokselta huikeaan Suomi-hintaan. Nykyään kotiutan OPIt ebaysta tai nailsuppliesilta, joskus myös muilta harrastajilta kirppiksen kautta. Aika moni OPI on myös lähtenyt uuteen kotiin etenkin viimeisimpien kokoelmien ollessa laadullisesti pettymyksiä. 
Ihastuin alkuun OPIn hyvään laatuun ja kyllähän se edelleen pesee mennen tullen monet muut merkit vaikka noita floppejakin on ollut. Minullakin on monta lakkaa, joista en tule koskaan luopumaan ja joukossa on jopa yksi, jota olen rohmunnut oikein tuplakappaleen.
Mennäänpä asiaan.

Polka.com ja Minnie Style ovat lakkoja, joista en ns. varsinaisesti pidä, mutta säilön niitä koska arvelen, että niillä saattaa joskus tulevaisuudessa olla jotakin arvoa. Minnie Stylestä on liikkeellä ainakin kahta eri versiota; toisessa on mukana neliöglitteriä. Minun Minnieni on neliötön, onneksi, sillä en pidä post it-lapuista kynsillä. Joskaan en ole saanut aikaiseksi lakata tällä neliöttömälläkään:D Glitterit ovat hieman hankalia vaikka niitä tulee aina haalittua.

Sen sijaan tekstuurisuohon olen uponnut tänä kesänä korviani myöten, jos joku ei ole huomannut:) Magazine Cover Mouselle löytyy useampikin dupe, itsekin olen niistä Golden Rosen ja P2:n versiot vahingossa ostanut ja myynyt edelleen. MCM:lla olen lakannut varpaankynnet, mutta en koskaan kirjoittanut siitä postausta. P2:n versio on nähtävissä täällä. Samassa postauksessa vilahtaa valkoinen jellylakka Don’t Touch My Tutu, jolla olen tehnyt useammankin glitter sandwichin.

Solitaire on lakka, josta olen monta kertaa sanonut, että mikäli aiotte hankkia vain yhden tekstuurin, hankkikaa tämä. Ok, eihän se peitä kovin hyvin mutta se on niin järisyttävän kaunis, että ei haittaa. Itse yhdistin Solitairen P2 Adorableen liukuvärjäyksen muodossa.

Sitten DS-lakkoja. DS tulee sanoista Designer Series ja mitä harvinaisempi lakka, sitä korkeampaa hintaa se myös tarkoittaa. Omani eivät ole VHTF-osastoa (very hard to find), paitsi DS Elegancesta saa jo pulittaa kohtuullisen summan, mutta Extravagancea löytyy ihan sopuhintaan ainakin vielä. Näistä kolmesta olen lakannut vain Extravagancella, mutta se on toinen niistä kahdesta lakasta, joista minulla on tuplakappaleet. Mielestäni tämä on ihan sairaan upea lakka ja älyttömän hyvälaatuinen myös.

My Private Jetistä on olemassa ainakin kolme erilaista versiota. Siinä alkuperäisessä oli voimakas holoefekti ja harvinaisuutensa vuoksi siitä saa pulittaa sievoisia summia ebayssa. Tämän omani olen kotiuttanut ihan arkisesti Sokoksen verkkokaupasta ja joka kerta, kun käyn läpi kirppislakkoja, mietin pitäisikö se laittaa kiertoon. Ihan nätti mutta….ei kuitenkaan ihan nappaa. Ehkä sille pitäisi vielä antaa mahdollisuus.

The Muppets -kokoelman Meep-Meep-Meep on tarkemmin nähtävissä tässä postauksessa. Nätti punainen lakka, eipä siitä sen enempää tässä.

Ate Berries In The Canaries (kuvassa on typo, yllätys) -lakasta minulla on menossa toinen pullo. Hyvin sievä ja hyvälaatuinen berry, oikein suositeltavaa turvalakka-ainesta.
Tosiaan,  ennen lopullista lakkasekoamistani sain jopa värilakkapulloja kulutettua loppuun eikä tämä ole edes ainoa:)

Dutch ’Ya Just Love OPI? tuli minulle koiranhoitopalkkana ja odottelee vielä pääsyä kynsille. Do You Lilac It? on nähty ainakin tässä liukuvärjäyksessä.
Sitten Rumples Wiggin’iin. Tämän hankin uutteran metsästyksen seurauksena ja sitten kuulin, että lakka on sangen haastava laadultaan. En ole uskaltanut kokeilla sitä enkä myöskään ole arvannut luopua siitä kokeilematta joten….no, ehkä siitä tulee oma postauksensa kunhan rohkaisen mieleni.

A Definite Moust-have on nätti korallinen pinkki, jota minulla on parhaillaan varpaankynsillä. Kuvia en ole saanut otettua vieläkään:D Ihan ok laatu, mutta vähän lirua ja koska varpaankynsien lakkaaminen tapahtuu asennoissa, joista saa vähintään suolisolmun ja palleatyrän, suosisin mieluumin helpommin hallittavia lakkoja.

Lucky Lucky Lavenderia ja Panda-monium Pinkiä on kumpaakin menossa toiset pullolliset. Saattaa jopa olla, että olen käyttänyt jompaa kumpaa näistä kaksikin pulloa aikoinaan. Oikein hyvälaatuisia ja nättejä lakkoja kumpainenkin, mutta lievän yliannostuksen vuoksi ovat olleet vähäisellä käytöllä.

Mod About You on hitusen ärsyttävä tapaus ja niin ikään häätöuhan alla. Linkin takana on muuten jälleen yksi glittersänkkäri, jossa on käytetty Tutuakin. MAY:lle löytyy dupe Gina Tricotilta, Candy Floss, ja se ei ainakaan ole huonompilaatuinen kuin tämä. Jostain syystä minulla on yhä molemmat koska en osaa päättää, mitä tehdä.

Ogre-the-top Blue on Emman hylkiölaatikosta kalastettu ja joku sillä on vajumasta päätellen lakannut, mutta se en ole minä. Sillä on jonkinlainen HTF (hard to find) -status, kuten vieressä pönöttävällä What’s With The Cattitudellakin. WWTC taitaa olla ensimmäinen OPIni mutta blogiaikana en ole sitä käyttänyt. Tämä pitää majaa Helmerissä jo tunnearvonsakin vuoksi.
Fly ja Did It On ’Em löytyivät kerran Stockmann Beautyn alelaarista tosi edullisesti mutta käyttämättähän ne toistaiseksi ovat kumpainenkin. Olipa järkevä ostos:D

Tickle My France-y on yhdistetty japanilaishenkisiin siirtokuviin täällä ja Knockwurstista olen tarinoinut pitkät pätkät täällä. Lakkasin sillä Emman luona ja ihastuin lakan laatuun kovin, pakkohan se oli itsellekin hankkia. Tämä kuvassa näkyvä yksilö on siis korkkaamaton. Oikein nätti ja hyvälaatuinen nudelakka. Toisin kuin lähtöpassit saanut Steady As She Rose, jota vihasin.

Clubbing Til Sunrise on myös yksi vanhimpia OPI-lakkojani, eikä siitä löydy blogipostauksia vaikka lakassa vajumaa onkin.

Tästä kuvasta löytyy tuorein tulokas, tänään kotiutunut Muir Muir On The Wall. Facebookin puolella esittelinkin näistä lakoista vertailuswatchit ja vaikka ne ovat kovin samankaltaisia, niissä on kuitenkin selvä ero. Tämän tyyppiset lakat lukeutuvat syksyn ja talven lempisävyihini, siksi aion visusti pitää nämä kaikki itselläni. German-icure By OPI on nähtävissä kynsillä ainakin tässä postauksessa.

Nyt on se hetki, kun kaivellaan laatikoista ne unohtuneet. Tällä kertaa puuttumaan jäi vain Innie Minnie Mightie Bow, wohou!
Minä säilytän lakkoja väreittäin, joten tällaisia pikku unohduksia käy helposti.

Huh, hatunnosto, jos jaksoit lukea loppuun! Seuraavaa osaa en lupaa ihan näin tiivissä tahdissa mutta voisin ottaa vastaan toiveita merkistä, mikäli teitä erityisesti kiinnostaa jokin tietty lakkamerkki:)

24 thoughts on “Helmerin kätköistä osa 2 – OPI

 1. Ha, ota tuo Fly käyttöön! Mä kans tuijottelin sitä meidän alelaarissa kauan, mutta meni ohi suun. (Kynsien.) Ootko tehnyt samanlaista postausta vielä China Glazesta? (Jos olet, niin taas meni ohi suun. [Silmien.])

  1. En ole vielä tehnyt, niitä on kokoelmassani määrällisesti eniten joten siinä on iso urakka:) Mutta tehtävähän sekin on kun hommaan ryhdyin. Pitäis lakata Fly:lla mutta ei ole tuntunut tuon väriseltä vielä :DD

 2. Oi kun ihanan pitkän jutun teit, oo, tykkään tykkään!!!
  Minä vaadin Clubbing Til Sunrisen esittäytymään kunnolla, näyttää niin nätiltä :D

  1. Kiva kun tykkäätte! Mä muistelen jopa, että olisin lakannut sillä joskus ihan blogin alkuaikoina ja ottanut jopa kuviakin mutta pitääpä kaivella vähän arkistoja:)

 3. Ihania! Kaikkein eniten taidan kadehtia sulta tuota What’s With the Cattitudea, koska se on niin nätti ja maksaa tähtiä. Iiih. Onnekas olet :D

  1. Muistan vielä kun sitä ostaessa olin vähän että ”oho, vaaleensininen….nooo, kerrankos sitä nyt ostaa jonkun vähän erikoisemman” :D No juu, vähän on vettä virrannut Vantaassa sen jälkeen.

 4. Innoissani aina lasken näistä kokoelmapostauksista, että kuinka monta samaa mulla on. Vain 5!
  Rumple on valkoisiin verrattava lakatessa, eli vähän paksu ja kelju jankki, mut kaunis kynsillä. Kokeile ihmeessä, on taatusti sun juttu värin suhteen :).

  Ps. Fly kärkylle meinasin minäkin :P

  1. Mä kans aina kun jollain on tällainen postaus:D Pitäsköhän se tuo Fly ottaa oikein asiakseen kokeilla, niin näkisi tuleeko se jäämään vai ei. Rumplestakin muuten on tulossa hyvää vauhtia HTF joten kai se täytyy pitää, jää sitte lapsille jotain perintöä:)

 5. Flyta havittelin pitkään ja kun lopulta sen sit ostin, oli se kyllä pieni pettymys ainakin itselle. Paljon vihreämpi kuin kuvissa. On se nätti toki, että kannattaa kokeilla!

 6. Äää, sulla löytyy tuo What’s With The Cattitude, oon kehitellyt pientä pakkomiellettä kyseistä lakkaa kohtaan – etenkin kun Ebayssa vain yhdellä myyjällä oli sitä taannoin tarkistaessani tarjolla ja muistaakseni yli 20 dollarin hintaan; jäi ostamatta. Muista mua jos sekoat ja meinaat luopua siitä! :)

  Lucky Lucky Lavender ja Panda-monium Pink jäivät houkuttelemaan tämän postauksen myötä. Jos keksisin niille dupet jo olevien lakkojeni oukosta, niin voin ehkä vielä välttyä noiden hommaamiselta…

  1. Mä luulen, että jo tunnearvosyistä en aio seota tän lakan kohdalla:D

   Noita kahta jälkimmäistä kyllä uskallan suositella, ovat hyvälaatuisia värisikseen eikä mullekaan ole niille oikein dupeja….tosin tuon värisiä lakkoja ei hirveästi tulee haalittuakaan. Nyt noita vielä saa ihan kivasti ainakin nailsuppliesilta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *