Hello Marshmallow!

Uskoisitteko, jos sanon että paras ajankohta kuvata kynsiä ei ole silloin, kun tulee ulkoa hakattuaan ensin tunnin ajan jäätä pistolapiolla? Kannattaa uskoa:) Kauhistuin punottavia, kuumottavia näppejäni joten älkää katsoko niitä vaan kynsiä, jotka ovat tällä kertaa aika kivat, vaikkakin yksinkertaiset. Ja ehdottomasti ne ovat minun näköiseni paitsi värin, myös koristeluiden puolesta.

Hello Marshmallow! on Essencen New In Town -kevätkokoelman lakkoja. Tosi nätti vaalea lila sinisellä shimmerillä -kuten Essencellä usein on. Kynsillä shimmer ei oikeastaan enää näy mutta kaunis sävy kuitenkin. Laitoin kolme kerrosta, ehkä kaksikin olisi riittänyt mutta aikakin lakkapinta on peittävä ja tasainen.

Olin aika tuskastunut poistettuani kai kahdet lakat ja yhden akryylimaalit kynsiltä ennen tätä. Osaako joku viisaampi muuten sanoa, miksi Oumaxeilla maalattu pinta menee rumasti kupruille? Tein liukuvärjäyksen niillä ja päällyslakka tuhosi jälleen kätteni jäljet. Kokeilin pariakin eri lakkaa, myös mattalakkaa ja kaikkien kanssa sama juttu. Tosi harmi. Mietin sitäkin, että olenkohan saanut jotain feikki-Oumaxeja koska Tiimarin maaleilla tällaista ei tapahtunut.

No, joka tapauksessa onnistuin viimein enkä jaksanut enää miettiä kovin monimutkaisia asioita ja lätkin siirtokuvat kynsille sekä muutaman mustan niitin Bella Nailsilta saadusta Art Club Gems -hyrrästä. Niitit eivät ole tasaisia vaan muistuttavat lähinnä helmenpuolikkaita mutta niissä säilyi kivasti kiilto eivätkä ne päästäneet väriä kuten helmenpuolikkaat tahtovat tehdä.

Asteikolla 4-10 sanoisin että 8,5 hyvinkin. Tykkään:)

Essence – Hello Marshmallow!

36 thoughts on “Hello Marshmallow!

 1. Ihana toi Essence, jotenkin nyt hulluna noihin cremeihin, joissa on hitunen shimmeriä. Muutenkin tosi nätit koristelut.

  Akryylimaaleista en osaa sanoa, itsellä on Lidlin myymä randomsarja ja niillä ei ole kyllä tapahtunut tuota. :/

  1. Mul on kans Tiimarista ostetut maalit joiden kanssa ei moista ole tapahtunut. Pitää kai jatkossa tehdä niillä, Oumaxeissa olisi vaan tosi nättejä sävyjä niin harmittaa.

 2. Moi!

  Huomasin Charming Nails -blogissa kommenttisi, jossa kerroit maaliskuun LivBoxiin liittyen, ettet oikein uskalla kokeilla mitään uusia kasvovoiteita, koska saat herkästi ihottumaa. Siksi kysynkin, että oletko koskaan kokeillut Colosén tuotteita? Tai ylipäätänsä kuullut sarjasta aikaisemmin? =) Ne sopivat allergiselle, atooppiselle ja herkällekin iholle. Moni joka ei pysty käyttämään edes mitään apteekin sarjojakaan, on löytänyt avun Colosésta =) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos et ole aikaisemmin sarjan ihonhoitotuotteita testannut! Blogistani löydät jotain mainintaa sarjan tuotteista. Minulla on moni Colosén tuote vakiokäytössä =)

  Blogini löydät osoitteesta: http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Kurkkaa kun ehdit! =)

  1. Itse asiassa sarja on etäisesti tuttu, luulisin joskus omistaneeni jotakin tuotteita. Kiitos vinkistä, käykin tutustumassa blogiisi :)

  1. Kiitos! Oikeastaan pidän kahta tuotetta kynsinauhojen hoidon kulmakivinä: Mavalan kynsinauhavettä eli kynsinauhojen irrottajaa sekä Lush Lemony Flutteria, joka on erittäin kosteuttava voide. Kaikki eivät tosin pidä sen sitruunan tuoksusta. Ja vaikka ei hankkisikaan juuri näitä merkkejä, niin noilla tuotteilla pääsee pitkälle. Teen n. kerran viikossa tai jopa useammin ennen lakkausta kynsinauhoille huollon eli irrottelen kiinni kasvaneet varovasti kynsinauhanirrottajalla ja appelsiinipuutikulla. Sen jälkeen pesen kädet saippualla ja harjaan huolella kynnet ja niiden aluset. Tämän jälkeen lotraan reilusti kynsinauhavoidetta tai -öljyä jonka annan imeytyä ennen aluslakan levitystä. Muutenkin kosteutus on kaiken A ja O etenkin nyt talvella.

   Mavalaa saa marketeista ja Lemony Flutteria joko Lushin verkkokaupasta tai Helsingin asematunnelin myymälästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *