Hellä Mietonen

Voi mitä löysinkään ihan omasta ruokakaupasta!


Hellä Mietosta ^_^

Siellä on varmasti tosi paljon nuorempaa lukijakuntaa, joille tämä pullo ei kerro mitään, mutta multa pääsi marketin korin ääressä spontaani ”VOIEIIIIIII TÄÄLLÄ ON TÄTÄ!!”-huudahdus kun spottasin lapsuudesta tutun pullon. Olemme itse asiassa Hellä Mietosen kanssa syntyneet samana vuonna.

70-luvun muotokieltä edustava tuote on kaikkien tunteman Kirsti Paakkasen käsialaa ja hauska pullukka pullo saa hymyn huulille.

Inci ei tarjoile erikoisia tai eksoottisia ainesosia, vaan kyseessä on tuoksuton, varsin maltillisesti vaahtoava koko perheen perusshampoo. Mä ainakin ostin tämän puhtaasti nostalgiasyistä ja aika varmasti niin tekee moni muukin. Shampoo on nimensä mukaisesti varsin mietoa ja koska mulla on aina runsaasti muotoilutuotteita hiuksissa, tarvitsen tämän kanssa kaksi vaahdotusta.

Muistatteko Hellä Mietosta?

46 thoughts on “Hellä Mietonen

 1. Hih, ihana pakkaus ja nimi :D Mulle tämä ei oo tuttu, mutta ihan noilla ulkoisilla spekseillä voisin tämän ostaa :D

 2. Juu kyllä on tuttu Hellä Mietonen. Näin pullon jossain kuvassa viikko kaksi sitten enkä meinannut uskoa silmiäni. Nostalgiaa… =)

 3. Voi että, kyllä muistan! Olin täysin unohtanut koko putelin, mutta heti kun näin kuvan… :)
  Saako udella, mistä kaupasta löysit? Tahtoo itsekin tuollaisen.

 4. Mä muistan tän, tällä pestiin hiukset lauantaisin saunassa 1970-luvun alussa!! Samalta aikakaudelta kuin Linna-shampoo, vieläköhän sitäkin on…?

 5. Joo siis näin tän aamulla mein K-kaupassa ja olin et mitä hääh, iik, tahdon, onks oikeesti, no on on! :D <3 Kivaa viikkistä!

 6. En muista pulloa varsinaisesti mutta korkin muistan! Tai siis pullokin on joo tutun oloinen, mutta korkin tunnistin suorilta. Hassu juttu! Ihana pieni pullukka!

  1. Korkki on muuten tosi fiksu, tän saa helposti auki märilläkin käsillä. Mä olen aika usein pullojen kanssa pulassa kun on menty muotoilu edellä ja linjakkaat korkit ei aukea:/

  1. Musta on hauskaa sekin, että nykyään yksikään valmistaja ei varmasti antaisi tällaista nimeä tuotteelle -paitsi ehkä jokin käsityönä tuotteita valmistava ekohenkinen yritys:)

 7. Eikä miten ihana! Mä olen milleniaani, niin en valitettavasti tällaisesta ole aiemmin kuullut ^_^ Mutta pakko kyllä ostaa, jos tähän törmään jossain :D

  1. K-ryhmän kaupoista pitäisi löytyä. Ja kyllä tää varmasti puhuttelee nuorempaakin käyttäjäkuntaa hauskalla muotoilulla:)

 8. Minultakin pääsi ihan spontaani ilohuudahdus kaupassa, kun näin ihanan lapsuudesta tutun pullon. Oli pakko ostaa ja kun pullo tulee tyhjäksi, säästän sen loppuikäni? Vielä kun sais kolestral shampoota kauppoihin, kukas muistaa sen?

  1. Mäkin aion säästää tyhjän pullon:) Tuota Kolestralia en muistakaan, eikä googlettamallakaan soineet mitkään kellot. Meillä oli vissiin vaan tätä Hellää ja sit Linna-shampoota:)

 9. Itse asiassa, kun tarkemmin ajattelen, se kirjoitettiin c.llä, eli colestral. Se oli valkoinen kapeakaulainen pullo, jossa oli eräänlaisia poikkijuomuja pinnassa.

  1. Mielenkiinnosta googlettelin ja lähinnä ulkomaisilta sivuilta löytyi jotain osumia, mutta eri näköisessä pakkauksessa. Kaivelin myös muistojen perukoita, ja saatan sittenkin muistaa kyseisen pullon. Oliko siinä tumma tai musta etiketti ja ehkä rusehtava korkki?

 10. Vaalea etiketti, valkoinen korkki. Katselin itsekkin kaikenmaailman sivuja, ja tulin tulokseen, että kyllä se kuitenkin kirjoitettiin ihan k.lla. Kuvaa vain ei löydy mistään.

  1. Se mun tarkoittama pullo olikin ehkä Vita Plus tai joku vastaava. Ei kyllä kuvaa löytynyt siitäkään:/

 11. Sisko oli ostanut, koska seitkynluvun lapsi. Kokeilin ja sain parhaimman tukan koskaan! Pakko ostaa itsellenikin, jos sais pesutuloksen toistettua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *