Heinäkuun edulliset suosikit

Listasin muutamia suosikkituotteitani viimeksi toukokuussa, ja kaikki silloin nähdyt purtilot ovat edelleen mulla säännöllisessä käytössä. Nyt haluan näyttää teille muutaman budjettiluokan jutun, joista olen kovasti tykännyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Peräti kaksi näistä tuotteista on päätynyt mulle LivBoxin kautta ja tuskin muuten olisin niihin tutustunutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaselinen Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide tuli kesäkuun boksista. Tätä mä olen käyttänyt aina lämpimämpinä päivinä, kun iholle ei tee mieli levittää mitään paksua tai kovin rasvaista, mutta jotain kosteutusta on saatava. Suihke on tosi kevyt ja siinä on erittäin raikas tuoksu. Korkki on huisan kätevä, se naksautetaan kiinni ja auki kiertämällä.

Vaselinella on muitakin vartalosuihkeita, joista olen testannut kaakaontuoksuista (lähti kiertoon, en voi sietää suklaan tuoksua kosmetiikassa) ja keltaisessa pullossa olevaa Essential Healingia, joka oli muistaakseni ihan ok. (Itse asiassa luulin käyttäneeni sen loppuun, mutta tätä postausta kirjoittaessani kävin kaivelemassa kaappeja ja sieltähän se löytyi. Täytyy ottaa sekin nyt käyttöön.)

Tää Aloe Soothe on kyllä näistä se mun lemppari. Hintaa suihkeilla on marketeissa ja tavarataloissa 5-6€ /190ml

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meikkipohja taitaa lämpimänä ja valoisana vuodenaikana keventyä kaikilla. Ilman pohjustajaa ei kuitenkaan pärjää kesälläkään ja tosi hyväksi olen havainnut Rimmelin Fix & Protectin. Pohjustaja on väriltään valkoista, koostumuseltaan notkeaa ja voidemaista ja se pitää työstää kasvoille aika vikkelästi. Parhaiten tämä levittyy sormin.

Rimmelin primer ei erityisesti blurraa esim. suuria ihohuokosia, mutta tasoittaa hieman ihon sävyä ja parantaa meikin kestoa. Olen käyttänyt tätä myös yhdessä toisen pohjustajan kanssa siten, että levitän nenän ja leuan ongelmallisemmille alueille huokosia häivyttävää Clarinsin Instant Smoot Perfecting Touchia tai NYXin Pore Filleriä ja muualle sitten tätä. Mikä loistavinta, suojakerroin on 25. Pohjustajan hinta on kympin paikkeilla per 30ml, eli edullinen tuote on kyseessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lumenen Arctic Glow huuliöljy on korvannut mulla huulirasvan tai kiiltopunan monessa menossa. Omani on sävyssä 100 Hohde, joka on pinkimpi. Toinen saatavilla oleva sävy on persikkaisempi 200 Kaste.
Öljy antaa huulille aavistuksen sävyä ja herkullisen kiillon mutta ei ole niin tahmea kuin huulikiillot.

Tuoksu on herkullisen vadelmainen ja öljy levittyy helposti näppärällä applikaattorilla ilman peiliäkin. Tämä myös kestää aika kivasti huulilla, vaikka mulla onkin tapana imeskellä ja maiskutella huuliani:D
Sain öljyn huhtikuun LivBoxista ja tämä maksaa marketeissa n. 12€.

Olikos mukana samoja suosikkeja kuin teillä?


Vaselinen ja Lumenen tuotteet saatu LivBoxista, joka on saatu blogin kautta.

14 thoughts on “Heinäkuun edulliset suosikit

  1. mä en tiedä mikä tossa vaselinen suihkutetavassa mättää. Mulla on se keltanen pullo ja sain siitä kamalan ihottuman jalkoihin :( Laittaessa ei mitään ja ihanan tuntunen, mut sit tuli semmosta pientä pistettä ja kutis kauheesti. Tosi harmi kun tykkäsin siitä niin paljon. Kempparin myyjä arveli et voi olla että ponnekaasussa voi olla jotain mua allergisoivaa.

    1. Sit on kyllä parempi olla käyttämättä. Mäkin itse asiassa aika pitkälti levitän tuon käsien kautta, koska en halua, että lattia tulee liukkaaksi.

  2. Oi, toihuuliöljy pitääkin ottaa testiin. Mulla on Vaselinen suihkutettaavaa se perusversio (?), siis se keltainen, se viheltää suihkutettaessa, hiukan häiritsevää. Onkohan se ominaisuus vai vaan mun pullo.

  3. Nyt mä pidänkin silmät auki ton Vaselinen suhteen, kun huomenna käynen shoppaamassa! Kuulostaa hyvältä, eikä myöskään rasita kukkaroa.

  4. Tykkään kans tuosta Vaselinesta, tuoksu on kivan raikas! Keltainen pullo oli tuoksultaan vähän äklö mun makuun. Ja se ruskea tuoksui muuten kookokselle eikä kaakaolle :)

    1. Kiitos korjauksesta, mä muistin vaan että se oli ällöttävän tuoksuinen ja pullo oli ruskea, joten ajattelin, että se tuoksui kaakaolle. Kookos on kyllä yhtä paha:DD

  5. Mä tykkäsin siitä keltaisesta Vaselinesta, mutta tykkään tästä vihreästä enemmän. Mun nenään siinä keltaisessa oli sellainen mantelituoksu. Tämä vihreä on jotenkin raikkaampi! Huuliöljyä en ole tajunnut käyttää ollenkaan, mun pitää kaivaa se jostain esille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *