Hei DJ, soita joku kiva biisi

En vaan pysty katsomaan tätä pulloa ilman, että minulle tulee mieleen Radio Aallon Lauantaidiscon mainos:)

DJ Play That Song saapui ainoana Essien Neon 2013 -kokoelman edustajana minulle. Lakka on ihan puhdasverinen neon eli kuivuu mattapintaiseksi mutta päällyslakan avustamana saa jellymaisen upean kiillon. Monissa blogeissa tämä on laitettu valkoisen lakan päälle, mutta laiskuuttani lähdin sutimaan sitä kynsille sellaisenaan.

Kolme kerrosta riitti lyhentyneille kynsilleni ihan kelpoon peittävyyteen jos ei kovin kriittisesti tarkastele kärkiä valoa vasten. Lakka oli vaivaton levittää ja vähäiset kynsinauhoille levinneet helppo siistiä. DJ PTS (haha, mikä lyhenne) myös kuivui nopeasti. En keksi tästä muuta ”vikaa” kuin heikohkon peittävyyden mutta sekin on ominaisuus eikä varsinainen vika.

Huomaan usein olevani yhtään tummempien tai voimakkaasti shimmeristen lakkojen kanssa aika varovainen ja tulee jätettyä turhan reilusti väliä kynsinauhoihin mutta tämän kanssa se ei olisi ollut tarpeen. Toisaalta vaihdan lakat niin usein, että kasvurajaa ehtii harvoin syntymään mutta etenkin joitakin punaisia -mustista puhumattakaan- on aika toivoton saada siistittyä jos lakkaa pääsee valumaan kynsinauhalle asti.

Väri on nätti kuin mikä ja sopisi kyllä muihinkin vuodenaikoihin kuin kesään.

Ettei tulisi ihan yhtenään leimailtua, päädyin koristelemaan kynnet decaleilla.

Kiiltävässä lakassa näkyy jokainen pölyhippunen ja heijastuma, niille ei oikein voi mitään, pahoittelen.

Essie DJ Play That Song

Aika perussettiä mutta tykkään kovasti, kyllä näillä kelpaa odotella seuraavaa luovuuspuuskaa:)

10 thoughts on “Hei DJ, soita joku kiva biisi

  1. Kaunista jälkeä kuten aina! Lakka on kyllä sievä, mutta luulen, että jätän tämän hankkimatta – huono peittävyys ei houkuttele ja muutenkaan en ole neonlakkojen ystävä. Kiva siis päästä tutustumaan siihen muiden blogeissa :)

    1. Mä inhoan sitä valkoisen lakan alle laittamista koska siistiessä sieltä tulee helposti näkyviin se valkoinen. Pitemmissä kynsissä tää olis kyllä vaatinut neljännen kerroksen. Ei sentään niin toivoton, kuin ChG:n uudet jellyt:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *