Hauskaa ja raikasta

Kesä se vaan antaa odotuttaa itseään. Piristystä on haettava edes kesäisemmillä kynsillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toukokuiselta Mi Nails-vierailulta ostin (ihme kyllä) vain yhden lakan. Ehkä ennakoin, sillä lopulta päivän päätteeksi kosmetiikkaa oli niin paljon, että sitä sai kantaa kirjaimellisesti selkä vääränä:)

Fresh 79 on tosi nätti korallipinkki voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Olen täysin missannut tällaisten Fresh-lakkojen olemassaolon ja hämmästyneenä ihastelin toinen toistaan kauniimpia pulloja myymälässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakassa oli kiva koostumus, se peitti kahdella mutkattomalla kerroksella. Se, minkä levittäessä voitti hävisi sitten lakkaa poistaessa eli kannattaa suosia foliomenetelmää, shimmeriä on muutoin kyynärpäissä asti. Trust me, puhun kokemuksesta:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fresh 79:n kaveriksi lakkasin kaksi kerrosta FUN Lacquerin upeaa Kingiä. Laitan aina näiden alle jonkin peittävän lakan, tällä kertaa se taisi olla Essien Good As Gold.

Koristeluiden kanssa vedin tosiaan mutkat suoraksi ja lätkin kynsille pari atsteekkivinyyliä. Aina ei jaksa panostaa ja siksi on kiva, että on olemassa tällaisia hätäratkaisuja. Toisekseen upeita lakkoja on liki synti peittää sillä ne ovat kauniita sellaisenaankin.

dale_fresh79_4
Onpahan kesä edes kuvissa!

Sunnuntailiitteessä kerron sydämeni vieneestä sitrustuoksusta. Jos et ole vielä löytänyt Sitä Oikeaa, mutta olet kokeillut monia, kannattaa olla kuulolla:)

26 thoughts on “Hauskaa ja raikasta

  1. Miten multakin on mennyt nämä Dalet ihan ohi. Todella kaunis lakka! Korallinpinkki on aina sävy, jota rakastan muilla mutta omilla kynsilläni se ei tunnu omalta. Mutta tuon shimmerin kanssa saatan hyvinkin nähdä lakan itselläni. Ja Kingi on aina Kingi <3.

    1. Näitä ei oikein oo missään näkynyt, kumma kyllä. Olisin voinut ostaa useammankin mutta järkevöidyin kuitenkin:) Tosi kivoja sävyjä oli useita.

    1. Se on todella herkullinen. Myös viereinen sävy, en muista oliko 78 vai 80 oli tosi nätti ja mietin pitkään niiden välillä. Se toinen oli punaisempi pinkillä shimmerillä.

    1. Mulla ei olekaan Million Dollar Dreamia mutta vanhemmista Funeista sain äskettäin käsiini Royal Chapelin. Sentään se tullaan näkemään jossain vaiheessa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *