Hattarakombo

Sain maahantuojalta mieluisaa kynsipostia kun Essien kevätkokoelma saapui sateista perjantaita piristämään. Postireissulla polviin saakka kastuneet farkut ja läpimärät balleriinat eivät harmittaneet pakettia aukoessa enää juuri ollenkaan:)
Ensimmäisenä päätin lakata hattarapinkillä Romper Roomilla. Väri on ihan älyttömän nätti mutta lakan koostumus oli haastavahko, kuten vaaleanpunaiset tuppaavat olemaan. Kolmella kerroksella se kuitenkin peitti riittävästi ja päällyslakka tasoitteli loput. Romper Room on pinkimpi ja hieman tummempi kuin Fiji – josta luulin postanneeni blogiin mutta en nyt etsiessäni löytänyt. Kumma juttu, koska olen ihan varmasti lakannut sillä:o
En halunnut peittää söpöä lakkaa joten töpöttelin sienellä kärkiin Glam Polishin ylisöpöä Hop Till You Dropia. Kun Bunny Trail-kokoelma julkaistiin, olin hiiri ojossa valmiina kotiuttamaan vain tämän yhden lakan. Muutkin ovat kyllä kivoja, mutta eivät ehkä niin kuumottavia kuin HTYD ja kaikkea ei kuitenkaan voi saada. Samassa tilauksessa tuli kyllä yksi toinenkin GP:n lakka mutta siihen täytyy palata myöhemmin.
Ainakin tikulla Hop Till You Drop! levittyi varsin kivasti ja glitterit eivät juuri edes kokoontuneet yhteen läjään joten tätä olisi voinut laittaa koko kynnellekin mainiosti.
Nyt jos jälkiviisaana saan neuvoa, niin asetelkaa glitterit dotting toolilla tai vanupuikolla, älkää töpötelkö sienellä kuten minä tein. Kärjistä tuli aika paksut ja se vaan tuntuu ikävältä. Harmi, että minä ja glitter food emme ole kavereita, sillähän tuo olisi saattanut hoitua. 

Semmoiset söpikset tällä kertaa:) 

Romper Room on saatu maahantuojalta esiteltäväksi blogissa.

39 thoughts on “Hattarakombo

 1. Kauniit kynnet! Ja ah ja voih tuo Romper room, miksi oi miksi kaikkien vaaleanpunaisten täytyy olla superkenkkuja ja inhottavia levitettäviä? Tosin kolme kerrosta tuollaiselle sävylle kuulostaa ihan kohtuulliselta… joten hmm. Pistetään harkintaan.

  1. En tiedä:/ Harvoin törmää _oikeasti_ hyvään, samoin kuin keltaisissa, valkoisissa ja oikeastaan pastelleissa kautta linjan. Tuntuu olevan merkistä riippumaton juttu myös, OPIlla on esim. Mod About You joka olisi tosi nätti mutta kenkkumainen levittää sekin.

 2. Söpö lakkaus! Glam Polish löysi tiensä tännekin ja se on kyllä söötti yksilö. Onko tuo Romper Room heleämpi vaaleanpunainen kuin My Very First Knockwurst.. sekin nimittäin näyttää sen verran kivalta että piyäisi nyt koittaa keksiä enää pätevä syy olla ostamatta sitäkin. ;’)

  1. Kuvissa ei onneksi näytäkään eikä juuri livenäkään, mutta ne _tuntui_ siltä :D Pyöreä glitter on kyllä rakkautta, mä ostan mitä vaan jos siihen on laitettu pyöreitä glittereitä:D

 3. Mä olen jo pidempään ettinyt sitä täydellistä vaaleanpunaista. Siis edes väriltään. Tämä näyttää lupaavalta. =)

  1. Nappasin tämän mukaan Anttilasta ja kokeilin heti. Karsimötön kun olen niin tämä aiheutti harmaita hiuksia lakatessa (onneksi ostin myös hiusvärin!!), mutta väri on kaunis!

  2. Onneksi ostit hiusvärin! Hempeät pastellit on vähän vaikeita käytännössä aina, jos joukossa olisi shimmeriä niin se helpottaisi koostumusta tosi paljon. Sen takia mulla taitaa suurin osa melkein ollakin sellaisia, joskin kyllä näitä peruscremejäkin tarvii.

  1. Mä ajattelin, että pelkkä swatch-postaus on vähän tylsä joten toivottavasti tämä tarjosi vähän enemmän -tosiiiiin, mun piti ottaa swatch-kuva mutta UNOHDIN:D

 4. Katsellessa kynsiä tajusin, etten ole tosiaan tottunut tällaista vaaleanpunaista tähän blogiin yhdistämään! :D Kaunis lakkaus ja onneksi itselle on tuo Essie tulossa, aika nätti sävy :>

  1. Aika harvoin tosiaan näitä täällä näkyy, vaaleanpunainen on välillä ihan jees mutta ei se ole ihan mun juttu ainakaan kovin usein. Tulipa piipahdettua mukavuusalueen ulkopuolelle, tosin mitäpä en tekisi pyöreän glitterin vuoksi:D

 5. Oikein hattaraisen makeat ja suloiset lakkaukset! Ja todella kauniin sävyinen tuo Essie :) En yleisesti ottaen oikein pidä Essieistä, mutta tuota voisin kuvitella käyttäväni.

  1. Essie on yksi mun suosikkimerkkejä ja taistelee kyllä OPIn kanssa kärkisijoista mainstream-merkeissä. Hyvälaatuinen Essie on rakkautta pullossa ja vaalin aarteitani huolella:D Onneksi maailmaan mahtuu merkkejä joten jokaiselle löytyy itselleen parhaiten sopivat lempparit:)

  2. Joo sen kyllä huomaa etenkin tuolla Kynsikoristeluissa että mielipideasioista tulee helposti kiistaa:D Vaatii rohkeutta seistä etenkin vähemmistössä mielipiteensä takana mutta hyvä, että sulla sitä riittää. Peukku:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *