Happily Ever Aster

Jee, sain taas tupattua kolme lakkaa pois testaamattomien kopasta mieltä painamasta ja samalla yhden uusista KBShimmereistä blogiin ihan tuoreeltaan.

Happily Ever Asterissa on ainakin violettia, turkoosia, valkoista ja vaaleansinistä glitteriä eri kokoisina ja holohippusia ja vaikka mitä. Kynsillä on yksi reilu kerros vähän asetellen ja paikkaillen valkoisen päällä eli sitä myös tulee tosi hyvin vähemmälläkin sutimisella.

Kavereikseen se sai samaa värimaailmaa edustavat Kikot. Kummassakin oli jellyhkö ja aika ohut koostumus mutta ihmeen hyvin lakat silti peittivät. Sain vähän lammikoita kynsinauhoille kun en heti uskonut, että näitä ei lakata paksummin vaan lisäämällä siveltimeen lakkaa. Kumpaakin kaksi kerrosta ja parista kynnestä paikkasin läpikuultavia kohtia kolmannella.

Pitkästä aikaa käytin koristeluun strasseja. Unohdin tietenkin kuvata kiekon, mutta kyseessä on MoYoun strassit joka eivät ihan mahdottomasti sumentuneet päällyslakasta. On ne vähän tuommoiset …noh, möykyt mutta pystyin nyt kuitenkin olemaan näiden kanssa.

Peruskauraa mutta kauniilla lakoilla:) Tänään on muuten monessa jenkkilän nettikaupassa itsenäisyyspäivän kunniaksi alennusmyynnit, kannattaa kurkkia…tai sitten pysyä poissa kuten itse aion ehdottomasti tehdä. Ei tulisi mieleenkään vilkaistakaan.

18 thoughts on “Happily Ever Aster

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *