Haluaisitko I Love Me-messuille?

* * * ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE * * *

Hei kuulkaas! 17. – 19.10. järjestetään taas I Love Me -messut Helsingin Messukeskuksessa 

ja kahdella onnekkaalla on nyt mahdollisuus voittaa omakseen yhden päivän lippu tapahtumaan. 
Osallistuminen tapahtuu yksinkertaisesti jättämällä kommenttiboksiin toimiva sähköpostiosoite ja olemalla nopea, sillä arvonta päättyy jo tiistaina 30.9. klo 20.00. 

Otan voittajiin yhteyttä mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä ja postitan liput heti yhteystiedot saatuani, käytännössä siis vielä tämän viikon aikana. 

Yhden lipun arvo on 18€ ja ne on lahjoittanut CesarsShop, joka on mukana messuilla (osasto 6K101) ja myös allekirjoittanutta ja Emmaa voi tulla moikkaamaan sinne ainakin lauantaina ja sunnuntaina:)

95 thoughts on “Haluaisitko I Love Me-messuille?

  1. menossa, joten eipä haittaisi! voitin viime vuonna muuten liput tuonne, arvaa oliko se viesti mennyt facessa vain sinne muut kansioon, enkä sieltä älynnyt katsoa, kun en koko kilpailua muistanut edes :D
    joskus tän vuoden alussa sitten huomasin sen.
    jos nyt onnistuisi? [email protected]

  2. Ai hitsi tää tulis kyllä tarpeeseen. Helsingin reissu varattu ihan vain näiden messujen vuoksi :) Harmi vaan että pääsemme messuille todennäköisesti vain perjantaina, joten ei päästä moikkaamaan teitä. Toivottavasti huolit mut arvontaan mukaan vaikka laitan sulle yhteystiedot sähköpostitse, enkä tähän kommenttiboxiin?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *