Halloween – mikä ihana tekosyy

Tulevana viikonloppuna vietetään Halloweenia. Itse en ole kauhean innostunut näistä amerikkalasta rantautuneista uusiojuhlista mutta kynnet tein teeman hengessä kuitenkin – enkä vähiten siksi, että sain taas hyvän syyn käyttää OPIn ihanaa It’s A Piazza Cakea:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Menin tyypilliseen tapaani sieltä, missä aita on jo nurin ja niinpä resepti on hyvin yksinkertainen.

Etusormessa ja peukussa on kaksi kerrosta Piazza Cakea.
Pikkurillissä on niin ikään kaksi kerrosta Essien Licoricea ja aksenttikynsiin, eli nimettömään ja keskisormeen, lakkasin kerrokset Essencen Wild White Ways-lakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siirtokuvat ovat jälleen Milviltä, arkin numero on N506. Tajuttoman kokoisesta valikoimasta löytyy muitakin Halloween-henkisiä arkkeja, esim. noitia ja kissoja. Koko kynnen kuvat ovat niin suuria, että jouduin jonkin verran leikkelemään niitä sopiviksi mutta laadullisesti ne eivät tälläkään kertaa pettäneet. Siirtokuvien hintaa on muuten laskettu 1,50 euroon ja yhdesta arkista tekee useammat kynnet jos kuvia käyttää vain aksenttikynsiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynnet saivat hyväksyvän nyökkäyksen jopa ylikriittiseltä perheen nuorisojaostolta: ”mmmh, okei, toimii” :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vietättekö te Halloweenia?

Siirtokuvat saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

34 thoughts on “Halloween – mikä ihana tekosyy

 1. Halloween-kynnet on kyllä tehtynä vaikken juuri kyseistä juhlaa vietä niissä merkeissä. Pyhäinpäivänä käyn kyllä hautausmaalla, tosin en ihan huvinpäiten. Nätit kynnet, erittäin teeman henkiset ja onnistuneet.

  1. Mä sytyttelen kynttilät kotona edesmenneiden muistoksi, haudat on liian kaukana mutta haluan jotenkin pitää perinteestä kiinni. Rauhallista pyhää toivottelen sullekin!

 2. Tosi kivat kynnet :)

  Meillä koristellaan kotia vähän Halloweenina ja leivotaan teemaan sopivia juttuja. Varsinaisena Halloween-päivänä katsellaan miehen kanssa illalla kauhuleffoja ja mutustetaan poppareita :D

 3. Mulla on näitä samoja siirtiksiä ja ne on kyllä hauskoja. Ja voi että miten helppoja käyttää!
  Joskus on ollut jotain lasten kekkereitä, töissä ainakin, mutta moneen vuoteen ei ole ollut aikuisten juhlia.
  Vois olla kiva järkätä naamiaiset. Jotenkin kaikki jenkkihumputukset ei oikein kolahda niin paljon, että itse alkaisin järkkäilemään.

  1. Mä luulen, että jos tykkäisin järkätä juhlia niin ehkä ottaisin tästäkin jotenkin ilon irti mutta en erityisemmin pidä järjestelemisestä. Tuttavapiirissäkään ei ole tapana halloween-juhlia joten varsin rauhaisissa merkeissä menee viikonloppu täällä.

 4. Nämä on aivan upeat! Mä olin varma, että laitoin tänne jo kommentin =S Ehkä maailma yritti sensuroita mun murjotusta, kun nämä sun versiot näillä samoilla siirtokuvilla saattoi mun yritykset häpeään ;) Eipä se mitään, pitää olla tavoitteita! Ajattelin ensin laittaa samallalailla mustan ja oranssin lakan kanssa, mutta ei mulla ollut oranssia lakkaa ;)

  1. Ei löytynyt ainakaan roskapostikansiosta joten ehkä sä olet vaan nähnyt unta:)

   Mullakaan ei ollut IHAN täsmälleen sopivaa lakkaa, Piazza on snadisti liian tumma mutta muuten niin ihana, että valinta oli helppo.

 5. Kivat on kynnet! En varmaan tämän kummemmin itsekään vietä Halloweenia kuin että saatan ehkä tehdä teemakynnet, mua jotenkin ilahduttaa nämä jenkkiläistä Suomeen tulevat teemajuhlat… Kiitospäivä saisi vielä rantautua, koska kiitollisuutta kaivataan ehdottomasti lisää. :)

  1. Kiitospäivä voisi tosiaan olla ihan mukava perinne eikä meillä ehkä ole mitään ihan vastaavaakaan täällä. Halloween menee vähän samaan kategoriaan kuin ystävänpäivä, kaupat siitä ainakin ottaa ilon ja hyödyn irti.

 6. Jos nuorisojaosto tykkää niin lakkaus on taatusti parasta a-luokkaa :). Mutta niinhän sun lakkaukset kyllä aina on, ihan viimesen päälle hienot! Nää on tosi suloiset Halloween-kynnet, ja It’s a Piazza Cake kruunaa lakkauksen.

  1. Kiitos Tintti! Tosiaan se kriittisin yleisö on täällä kotona ja yleensä mun lakkaukset on meh-osastoa niiden mielestä. Meillä vaan taitaa olla vähän erilainen maku:)

 7. Kerrankin kivat Halloween-kynnet! Mä en tykkää halloweenista, kun se täyttää mun instan sellasilla karmaisevilla zombimaskeerauskynsikuvilla :DD Nämä on ihanat! :)

 8. Hienot! Katsoin jo Purkkimafian etusivun pikkukuvasta, että onpa ihana oranssinpunainen – ja se sitten olikin juuri Piazza Cake, jota olen joskus kaupassa kuolannut. :D

 9. Ihanat halloween-kynnet! Noi siirtokuvat on tosi kivat :)
  Itse pidän halloweenia kans tosi turhana juhlana, mutta tykkään tehdä halloween-kynsiä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *