Hallavaa

Isoäidin tapetti -kynnet.

Olin ostanut Isadoran joskus syksyllä mutta se oli jäänyt kokonaan testaamatta ja koska kohta tulee kesä (!) eikä silloin mitään harmaita käytetä niin oli viimeinen tilaisuus (!) kokeilla tätä.
Kolmella kerroksella saavutettiin ihan ok peittävyys mutta lakan koostumus oli aika viheliäinen, eli tämä oli samaa kamaa kuin Marzipan. Muillakin on ollut sen kanssa haasteita, joten kyse ei ole vain minun kyvyttömyydestäni.

Postilaatikossa odotteli tänään Magno Nailsin kimppatilaustuotteet, kiitos vielä Papu ja Murmis.
Leimat siis XL-laatasta H. Minulta puuttuu vielä iso stamperi eli kaikkia kuvioita en pääse kunnolla leimaamaan mutta hankin sen *jostain* kunhan ehdin perehtyä aiheeseen.

Minulle tuli XL-laatat C ja H sekä pikkulaatta A44. Enempään ei budjetti nyt antanut myöten vaikka kaikkea olisi tehnyt mieli. Kunnon kuvaahan näistä ei saa millään mutta jos joku kiinnostuu enemmän, niin tervemenoa Magno Nailsin sivuille
Postikulut Suomeen hapankaalimaasta ovat suolaiset yli 30€, siksi kimppatilaus on ainoa järkevä tapa tilata.

Onhan nää aika makeita:) Juju on lähinnä siinä, että kuvioista on myös peilikuvat toisin kuin esim. Konadin laatoissa. Ja nimensä mukaisesti XL-laatoissa on myös XL-kuvioita jotka riittävät kokonsa puolesta koko kynnelle, olettaen, että omistaa XL-stamperin.

Palataan kynsiin: leimailun jälkeen tuputtelin vielä kärkiin hieman hopeista glitterilakkaa, lähinnä siksi, että mikään lakka ei tahdo kestää muuten siistinä, näin saa ainakin päivän tai pari lisää armonaikaa.
Harmillisesti lakka on aika eri värinen pullossa ja kynsillä. Pullossa se näyttää puhtaasti harmaalta, kynsillä ainakin hehkulampun valossa siniharmaalta.

Tajusin vasta purettuani kuvat koneelle, että minulla oli märät kädet kun otin kuvia ja nyt tekin huomaatte sen. Mutta ei voi enää mitään. Here we go:

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Isadora 723 Chateau Grey
-Sally Hansen Insta-Dri
-Depend 223 leimailuun
-leimat MN H
-Color Club hilelakka, jonka nimestä ei ole hajua koska olen hävittänyt pakkauksen
-Konad Top Coat
* * *
Minulla on pian upeat 50 lukijaa! Mahdottoman hieno juttu, toivottavasti jaksatte jatkossakin jorinoitani:)
Tänään oli muuten karkauspäivä, en kosinut. Ajattelin rationaalisesti, että en osaa ommella joten mitäpä minä hamekankaalla;) Ehkäpä sitten neljän vuoden kuluttua.
Nyt iltatoimiin, joten toivotan ihanaa, keväistä loppuviikkoa kaikille!

12 thoughts on “Hallavaa

  1. OIH! Todella h-i-e-n-o-t, ja helposti menee kesälläkin! Tai minä ainakin tykkään harmaasta jo ihan värinäkin. ~Bee.

  2. Mie tykkään kyllä tuosta harmaasta :) Aika ihana. Itellekin pitäisi joku vaaleampi harmaa löytää. Tykkään enempi näistä sävyistä kun kirkkaista, en jotenkin osaa niitä pitää :P

  3. Kiitos Judi ja Marie, nyt kun olen katsellut tätä päivän kynsillä niin tykkään tosi paljon:)
    Ja Piia, kannattaa seurailla jos tulee kimppatilausmahdollisuuksia, muuten noita on aika järjetön tilata kun postarit on niin kovat.

  4. Vitsi toi Depend pitäis saada kyllä leimailuun. Oon kauan jo ”metsästänyt” sitä kokoelmiini. Toisin sanoen, oon miettinyt että se pitäis hankkia, mutta kauppaan menessä en koskaan muista, että se piti hankkia :D

  5. Se toimii kyllä yllättävän hyvin, tulee siistit ja peittävät leimat. Niitä uudehkoja Konadin metallilakkoja on kehuttu peittäviksi mutta niissäkään ei ollut hopeanväristä.

  6. Ihanat kynnet! Ja kiitos kimppailusta itsellesi – kyllä siitä järjestäjällekin iso ilo on, kun muut tulevat jakamaan postikuluja :) Mullakin on tuo Dependin hopeinen leimailukäytössä, ja hamstrasin sitä muistaakseni neljä pulloa varastoon ettei heti loppuisi :)

  7. Kiitos Papu:) Mulla on XL-stamperi jo ostoskorissa Chez Delaneylla mutta pitäisi perustaa Paypal-tili että saisi tilauksen tehtyä ja mä en ole jaksanut orientoitua. Jatkossakin jos tilailette kimpassa niin olen kyllä kiinnostunut:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *