Greenberry

Minulla oli mietittynä jokin naseva otsikko mutta UNOHDIN sen. Niinpä joudutte tyytymään tuohon.

Nyt on kirkasta! Greenberry on niin räikeä turkoosi, että silmiin sattuu. Ja sangen ihastuttava, ellei omaperäistä ja haastavahkoa konsistenssia lasketa. Lakka on gelly, jotain geelin ja lakan väliltä ja varsin paksua kamaa. Levittäminen aiheutti hieman päänraapimista, enkä oikein osannut lakata tällä. Kahdella kerroksella kuitenkin riittävästi peittoa ja ajan- ja mielikuvituksenkin puute laittoi lätkimään tuskastuttavan hankalia decaleja kynsille. Suurimmassa osassa nuo köynnökset menivät ruttuun ja  vähän harittavat sinne sun tänne mutta ehkä sitä ei nyt niin huomaa.

Lakan tilausprosessi oli sangen koominen. Tilasin asosilta tämän yhden ainokaisen lakan, hinta oli jotakin 5€ ja risat. Asosilla on kotiinkuljetus ja niinpä eräänä alkuiltana lähettifirman kuriiri kiikutti tämän yhden (1) lakan kotiovelleni. Se, mikä siitä tekee huvittavaa on kotimme syrjäinen sijainti eli kuski joutui suhaamaan useamman kilometrin tänne keskelle ei mitään joka ei ole minkään varrella.

Suoritin tänään myös vihaamani viilausoperaation jonka seurauksena kynnet lyhenivät jonkin verran.

Viikko on ollut sangen materialistinen, sillä eilen kävimme ihanaisen blogikollegan kanssa (täältä maalta katsottuna) melkein ulkomailla suorittaessamme täsmäiskun erääseen Itäkeskuksen kauneushoitolaan. Muutama Tronica sieltä lähti mukaan ja tänään ChG-hypetys jatkui Adeninan OMG-lakkojen muodossa. Huh. Mutta onneksi olen ollut varsin aikaansaapa myös kirppispuolella ja vieläpä myyjänä, joten tilanne on vielä hallinnassa:)

43 thoughts on “Greenberry

 1. Tuo on aivan ihanan värinen lakka! Itsekin tuon omistan, tilasin sen Barry M’n omilta nettisivuilta helmikuussa :) ihanasti sopii nuo decalsit tuohon :)

 2. Ihanan raikkaan värinen! Juuri tällaisia kevääseen kaivataankin ;) Kerroit sä muuten sille lähetille, minkä se vuoksi sinne asti raahautui? Vaikka kyllähän siitä sille maksetaan, mutta ilme olisi silti voinut olla hyvä :D

  1. Mä luulen, että tää ei kuulu siihen kastiin lakkoja joihin ihan heti kyllästyisi – eli saatanpa lakata tällä joskus uudelleenkin xD

 3. Ihanat kynnet :o Miten saat pysymään tuon muotoiset kynnet ilman, että lähtee reunasta lohkeamaan? Oon kuolannut noita water-koristelujuttuja kyllä huolella. Ehkä joskus saan aikaiseksi tilata itsellenikin.

  1. En mä oikein ole nyt saanutkaan, niinpä oli pakko ottaa kynnenkovettaja käyttöön, Mavala Scientifique, ilmeisesti pitkään jatkuneet pakkaset alkaa näkyä kynsissä kun alkoivat murenemaan. Aika helposti nuo kulmat murtuu kun vähän johonkin kopsahtaa, ovaalinmuotoiset tai pyöreämmät kestää osumia paremmin.
   Decalit on helppo ja kiva koristelutapa, paitsi tällaiset jotka menee ruttuun kun niitä katsookin:D

 4. Pitipä tulla vielä tarkistaan, mitä mieltä sä olitkaan ollut tästä :D Tuo gelly kyllä kuvaa hyvin tätä lakkaa! Mietinkin, että jos olisi geeliä eikä kuivuisi niin pian, olisi voinut olla helpompaa työskennellä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *