Gradient nails

Tein hätäpäissäni eilen illalla *jotkut kynnet* ja kun en muuta keksinyt, niin päädyin simppeliin liukuvärjäykseen ja värikkääseen glitteriin. Mielestäni näistä ei kovin ihmeelliset tullut mutta niinpä vaan parinkin kaupan kassalla tänään noteerattiin nämä:)

Kuvien lataamisen kanssa tänne oli ongelmia, jostain syystä Blogger ei suostunut julkaisemaan kaikkia kuvia pienennettynä (käsittämätöntä???) joten pullokuvat ovat suuria ja niiden latautuminen hitaammilla yhteyksillä voi kestää, pahoittelen!

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-Gina Tricot Aspen Gold
-OPI Alpine Snow
-Essence Circus Confetti
-Cesars Rapid Dry Top Coat -pikakuivattaja
Tykkäsin tästä Dependistä (sävy 034) niin paljon, että laitoin sitä varpaankynsille ja koska pullo on tosi pieni, kävin tänään ostamassa toisen varastoon. Olen kerran lakannut sormet ja kerran varpaat ja edellinen puteli hupeni puoleenväliin asti.

Seppälään oli taas tullu vaikka mitä uusia ihanuuksia ja pyörittelin niitä käsissäni MUTTA järki voitti. Minulla on muutenkin ihan järkyttävän paljon liikaa lakkoja joita en ole ehtinyt kokeilla ja suurinta osaa omistamistani oli käyttänyt kerran-pari. Tuumasin, että nyt saa olla, en osta mitään lojumaan Helmerinpohjalle vaikkei paljoa maksaisikaan.
ALE-löytöjä ei tietenkään lasketa, eihän? 
Accessorizessa oli -70%, nämä kolme lakkaa maksoivat yhteensä 5,25€. Pullossa on 10ml. Laadusta ei mitään hajua, en ole koskaan ostanut näitä aiemmin. 
Kiekolle lakkasin ja voisin hyvin kuvitella, että toimisivat leimauslakkoinakin vallan mainiosti.
Näillä eväin viikonpun viettoon:)

8 thoughts on “Gradient nails

  1. Kiitti:) Muistin just, että mähän sain kuvissakin näkyvään nimettömän kynteen n. 2mm halkaisijaltaan olevan vekin siinä vaiheessa, kun lakat oli vielä märkiä. Hyvin se tasoittui kun silottelin varovasti vanupuikolla, laitoin päälle glitterin ja päällyslakan:) Kuvissa ei näy ollenkaan.

  2. Hienot! Yleensä sopii paremmin jos tummempi väri on kärjessä, mutta nuo värit sopivat kyllä nuinkin :) toi depend on niin herkullisen värinen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *