GOSH Misty Mauve

Testissä ensimmäinen koskaan ostamani GOSHin lakka, sävy Misty Mauve. Ja tämähän on loistava! Kestävyydestä ei voi vielä sanoa mutta lakka levittyi hienosti, peitti hyvin ja kuivui järkevässä ajassa.

Tapanani on aina arvioida siveltimiä koska se on itselleni merkityksellinen ominaisuus. Tässä olisi voinut olla leveämpikin mutta yllättävän hyvin pärjäsin kapeahkon sudin kanssa vaikka sitä joutui käyttämään pullossa välillä eli yhdellä kastamisella ei saanut varsinkaan leveää peukalonkynttä lakattua.

Sokoksen verkkokaupassa GOSHin lakat maksavat tällä hetkellä vain 5,90€ (tarjouksessa) kun myymälässä hinta on 8,50€. Sekin on varsin kohtuullinen koska samaan hintaluokkaan mahtuu monta paljon huonompaa. Näinpä ollen rekisteröidyin verkkokaupan asiakkaaksi ja tilasin saman tien kolme lakkaa kotiin. Postikuluistakin oli jokin kampanja ja kusti polkee lakat luokseni yhdellä eurolla. Nyt vaan mietin, mitä lakoille tapahtuu pakkasessa jota on lähes -20C ja ne kuitenkin joutuvat lojumaan postilaatikossa aikansa?

Kolmella lakkakerroksella saatiin hyvä peittävyys. Kärkiin tupsuttelin pinkkiä tjsp glitteriä. Muuhun ei sitten aika riittänytkään mutta vaihteeksi vähän simppelimmät kynnet.

Otan ilolla vastaan suosituksia paremmasta pikakuivattajasta kuin Seche Vite. Tuotteessa ei ole muuta vikaa kuin paksuuntuminen ja päällimmäisen lakkakerroksen ns. vetäytyminen. Näyttää aika rumalta joten en julkaise kuin yhden kuvan, toisen käden sormissa näkyy vielä paremmin tuo efekti.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet
-Seche Base -aluslakka
-GOSH Misty Mauve
-Viva La Diva sävy 71
-Seche Vite -pikakuivattaja

6 thoughts on “GOSH Misty Mauve

  1. Ihana väri <3 Itse rakastan Secheä, mutta ainakin Sonne tykkää CesarsSecretsin rapid dry pikakuivattajasta. En kyllä löytänyt sitä Cesarsin sivulta, kun kävin äsken nopeasti vilkaisemassa :O

  2. Posti muuten toi nuo tilaamani GOSHit mutta en ole ehtinyt testaamaan enkä postaamaan mitään. Otan Sonnen vinkistä vaarin ja pistän tuon korvan taakse, tekee mieli kokeilla muitakin kun tuo Seche ei jostain syystä mulla toimi. Siis kuivattaa kyllä mutta siinä on noita haittapuolia.
    Kiitos vinkistä ja palautteesta, Jane:)

  3. Musta hyvä pikakuivattaja on ollut myös Trindin Quick Dry. Sitä vaan ei enää harmikseni saa esim Citymarketista ja Sokoksessa se on hintavampi, mutta ehkä tulee silti joskus taas ostettua. Itsekin hankin tuon Cesarsin pikakuivattajan testiin Sonnen suosituksesta, mutta ensin aion käyttää Sechen loppuun, ettei ehdi paakkuuntua.

  4. Hei vau olen kahlannut muutamat blogit läpi löytämättä Goshin Misty Mauvea kenenkään kynsiltä! Ja heti, kun tänne eksyn niin BÄNG, siinähän se on! Ostin kyseisen lakan tänään alelaarista ja kiva nähdä, että on kaunis väri kynnellä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *