Goodiebox toukokuu

Heipä hei! Olen elossa, vaikka blogista voisi päätellä jotain ihan muuta. Mun loppukevät oli niin hektinen, ettei blogille tuntunut löytyvän aikaa tai jaksamista sitten millään. Vika harkkapäivä oli torstaina ja nyt elämä onneksi helpottuu. Kesäkuussa pitäisi saada opintoja suoritettua ja heinäkuun aion lomailla.

Kauniiseen laatikkoon pakattu Goodiebox tuli ärsyttävän myöhään, sillä kesäkuun boksi oli jo ehditty veloittaa ennen toukokuun saapumista. En kyllä yhtään tykkää tästä ja vielä kun boksin sisältökin oli vähän njäh, niin melkein jätin kirjoittamatta kokonaan, mutta menköön nyt vaikka blogin tekohengityksenä ulos.


Tällä kertaa laatikon mukana tuli pahvilappunen. Nyt tulee lisää narinaa: jos boksiin kerran joku läystäre pitää laittaa, niin miksei sitten saman tien tuotekorttia? Etsin nimittäin hyvän tovin sähköistä versiota Goodieboxin nettisivuilta sitä löytämättä. Kuulemma sähköpostiin olisi pitänyt tulla linkki, mutta minä en ainakaan ole sellaista saanut ja nettikommentoinnin perusteella ei moni muukaan.


Hiustuotteita oli mukana kaksi; Herbinan Hoitava Muotoiluvoide ja vaaleanvihreä hainhammas-klipsi. Mä olen elänyt sen edellisen hainhammasklipsi-ajan enkä siitä syystä oikein lämpene näille enkä varsinkaan värille. Kiertoon siis. Herbinassa on ihana tuoksu, kuten merkin tuotteissa yleensäkin ja tätä aion kyllä testata. Muotoiluvoiteessa on myös lämpösuoja ja se lupaa nopeuttaa hiusten kuivumista. Täysikokoinen 100ml tuote.


Huygens Organic Body Scrub tuoksuu voimakkaasti karvasmanteliöljylle. Kuorivat partikkelit ovat aika pieniä, joten tämä sopinee herkemmällekin iholle. Kulutan aika paljon vartalokuorintoja, joten varmasti käytän tämän pois. Täysikokoinen tuote, arvo netin mukaan 18€.

Lanvin Modern EdT-tuoksunäyte ei ole varsinaisesti tuote, mutta sekin pääsi mukaan kuvaan. Yleensä pidän Lanvinin tuoksuista, mutta tämä ei kyllä yhtään sykähdyttänyt ja mitä pitempään tuoksu viipyi iholla, sitä vähemmän siitä tykkäsin.


Pixi By Petra Shea Butter Lip Balm on sävyttävä, nimensä mukaisesti sheavoita sisältävä huulivoide. Puikossa sävy näyttää tosi tummalta, mutta tuo huulille vain maltillisen kivasti väriä. Miellyttävä koostumus ja huulituntuma, eiköhän tämäkin tule käytettyä. Täysikokoinen tuote, arvo n. 13,50€ ostopaikasta riippuen.

Bellapierre Mineral Blush on jauhemainen poskipuna sävyssä Amaretto, joka on rusehtava ja tunkkainen mielestäni. Mä testasin tätä kasvoille ja koostumus sekä levittyvyys olivat ihan hyviä, mutta pidän itse raikkaammista ja heleämmistä sävyistä. Lähtee siis eteenpäin.  Harmi, koska tuote on melkein parinkympin arvoinen ja näköjään tästä olisi olemassa kivempiakin sävyjä.

Niré Radiant Blush-poskipunasivellin oli sen sijaan mieluisa ja tuntui jämäkältä ja hyvälaatuiselta. Taisin lukea jostain, että se on tehty nimenomaan tätä boksia varten, eikä ole ostettavissa erikseen. Sivellin oikeastaan pelasti tässä boksissa paljon, koska muuten olisin ollut melko pettynyt sisältöön.

Sellainen valitusvirsi toukokuun Goodieboxista, kiireisestä keväästä ja elämästä:D Toivottavasti kesäkuun boksissa on mieluisampi sisältö, koska muuten alan miettiä vaihtoehdoksi esim. LF:n BeautyBoxia, joka on edullisempikin jatkuvalla tilauksella.

Meillä on viikonlopun aikana nikkaroitu parvekkeelle kissaverkkoja, että laseja voi pitää auki tuuletusta varten. Ne ovatkin tulleet nyt tarpeeseen, sillä ihana lämpö on hellinyt useampana päivänä. Toivottavasti olette ehtineet myös nauttia siitä <3

10 thoughts on “Goodiebox toukokuu

  1. Tästä nyt tavallaan puuttui se ässätuote, joka olisi antanut anteeksi nuo hiusklipsit ja väärän poskipunasävyn. Kesäkuuta odotellen…
   Aurinkoa myös sun viikkoosi <3

 1. Boksi on ulkoisesti aina niin sievä, mutta eikö siinä tosiaan tule lisäinfoa tuotteissa? Minusta se on itsestäänselvyys kauneusbokseissa. ? Mä olen pitänyt LF:n boksista! Joka kk tulee tuotteita, jotka jäävät päivittäiseen käyttöön. ?

  1. Mäkin tykkäisin painetusta esitteestä, joka on heti siinä saatavilla kun boksin avaa. Jos sen poisjättämistä perustellaan ympäristösyillä, niin sitten sinne ei pidä laittaa mitään turhia pahvilappujakaan.
   Mulle tuli kans LF:n boksi pari vuotta ja sen paras puoli oli kyllä uusiin merkkeihin tutustuminen ja monipuolinen sisältö. Se on vahva ehdokas jos nyt pitäisi boksia vaihtaa:)

 2. Mulle se info tuli sähkäriin mutta sitten tuollainen pahvilappu puuttui. Vähän säheltämisen makua mutta muutoin boksi ilahdutti, mulle oli se toinen versio :) paras boksi tämä oli aikoihin kun mukana oli jotain meikkejä…

  1. Muakin miellyttää meikit, mutta niissä on tietenkin aina iso riski vääristä sävyistä. Harmittaa nyt tuo parinkympin turha poskipuna:( Sivellin sentään on käyttis!

 3. No jopas sulla on nyt huonoa tuuria tän Goodieboxin kanssa! Oon kyllä ihan samaa mieltä siitä, että ei ole mitään järkeä laittaa tuotelappua sähköpostiin jos kuitenkin täysin hyödytön paperilappu tulee boksiin. En oikein tavoita logiikkaa tässä. Ja joo, mä en myöskään ole vielä valmis hainhampaiden uuteen tulemiseen :D toisaalta, sopeuduin hiusdonitseihinkin….

  1. Kieltämättä meillä on ollut melko kuoppainen alku:D
   Ja nyt kun sanot, niin taisin tosiaan ajatella donitseista samalla tavoin, mutta silti mä käytän niitä nyt. Tosin vain invisibobblen kelpaa mulle, muihin en ole suostunut taipumaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *