Goodiebox maaliskuu

Mä sain käsiini ensimmäisen Goodieboxini! Olin siitä erityisen riemuissani, sillä vaikka tilaukseni alkoi helmikuusta, en koskaan saanut helmikuun boksia. Ensin se oli kateissa monta päivää, sitten tuskastuneena otin yhteyttä suoraan Schenkeriin, josta kerrottiin, että lähetys oli vaurioitunut matkalla ja palautettu lähettäjälle. Tässä vaiheessa multa oli jo veloitettu maaliskuun boksi, vaikka en ollut saanut vielä helmikuutakaan, enkä edes halunnut sitä enää nähtyäni sisällön etukäteen kaikilla somekanavilla.

Alku ei siis ollut erityisen onnistunut ja olin jo vähällä lopettaa koko tilauksen, etenkin, kun koin, että Goodieboxin asiakaspalvelun rooli tapahtuman selvittelyssä jäi melko vähäiseksi. Aspa oli kyllä ystävällinen, mutta sekään ei nyt oikein auttanut.
Mulla oli vahva boksi-kaipuu, sillä en ollut n. puoleen vuoteen tilannut mitään kauneusboksia ja halusin nyt kuitenkin kompuroinnista huolimatta antaa GB:lle mahdollisuuden.

Se siitä, tässä kuussa kaikki meni onneksi nappiin ja olin ensimmäisen Goodieboxini sisältöön varsin tyytyväinen. Konsepti lienee jo kaikille tuttu, Goodiebox on siis Bette Boxin seuraaja GB:n ja Betten yhdistettyä voimansa alkuvuodesta. Kuukausittain ilmestyvän boksin hinta on 24,90€ uusille tilaajille.


Mua, kuten useimpia muitakin ilahduttaa suuresti GB:n tyylikäs pakkaus, jolle löytää helposti uusiokäyttöä kotona. Postin höykytyksessä laatikkoa suojaa erillinen pahvilaatikko, joten boksit tulevat perille siisteinä ja ehjinä. Mukana tuleva tuote-esite on selkeä ja kauniisti taitettu. Hyvältä näyttää siis tähän asti!


Human+Kind Body Soufflé on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu vegaaninen vartalovoide. Tuoksu on ihan kiva, sellainen ”vihreä”, vähän makeahko. Ihontuntuma on kämmenselälle kokeillen miellyttävä ja voide vaikuttaa imeytyvän nopeasti. Ihokaan ei jää tahmaiseksi.
Mulla on ylitarjontaa tällä hetkellä vartalovoiteista, joten antanen tämän eteenpäin.
Täysikokoinen 200ml tuote, ovh. 16,45€.


Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask rauhoittaa turvonnutta silmänympärysihoa. Kyseessä on hydrogeelinaamio, jonka otan heti käyttöön, sillä pussissa on pieni reikä. Mä oletin pakkauksen koosta, että tää on kasvonaamio, mutta eipäs ollutkaan. Ovh. 10,50€

Aurelia Revitalise & Glow Serum oli boksin tähtituote, koska seerumit nyt vaan on <3
Seerumi lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon sävyä. Pari tippaa pitäisi riittää kasvoille ja kaulalle. Boksissa tuli 15ml kokoinen pullo, eli varsin arvokas,  kun 30ml normaalikoon hinta on 78,50€.


Ivy Aïa Micellar Cleansing Water puhdistaa, kosteuttaa ja toimii myös kasvovetenä. Erityisesti herkälle iholle suunnattu misellivesi poistaa meikin ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Näytekoko 50ml, normaalikoon (200ml) ovh. 10,89€.

Niré Beauty Face Prep Tool on silikoninen kasvoharja, joka tuntuu käsissä melko pehmoiselta, mutta mun iho ei siedä tämän tyyppistä mekaanista hankausta. Ajattelin kokeilla tätä sivellinten pesussa:D Ovh. 5€


Comme Deux #liplove sisältää suojaavaa skvalaania sekä erilaisten öljyjen yhdistelmää. Eli kyseessä taitaa olla hoitava huulikiilto, jota voi käyttää sellaisenaan, huulipunan alla, öin ja päivin. Mieto tuoksu ja söpö pakkaus. Näitä on ollut jaossa ilmeisesti kolmea eri sävyä, mulle tuli sävy Peach. Aika kiva, huulille tästä ei tosin oikein mitään sävyä tule mutta mua se ei haittaa. Täysikokoinen tuote, ovh. 18€.

Olin tosi mielissäni boksin sisällöstä, sillä vaikka pari tuotetta eivät olleet itselleni sopivia tai tarpeellisia, muut kompensoivat niitä. Merkit ovat jopa mulle kosmetiikan suurkuluttajana uusia ja sehän on aina kiva. Jatkoon siis, hankalasta alusta huolimatta!

Mä olen ollut nyt pari viikkoa harkassa ja se on vienyt ihan kaikki mehut. Päivät ovat pitkiä ja kaiken uuden oppiminen, uudet ohjelmat, uudet ihmiset, uuden talon tavat ja kaikki muu on ottanut tämän koronahässäkän ohella todella voimille. Korona-lieveilmiöt ovat osuneet lähipiiriin, vaikka kaikki ovat toistaiseksi terveinä, mutta muuta vahinkoa on tullut melkoisesti. Mähän itse kuulun riskiryhmään, mutta kaikkea muuta schaissea on tullut niin paljon, etten oikeastaan edes kauheasti mieti varsinaista tartuntaa. Nyt tein kuitenkin päätöksen olla seuraamatta uutisointia aiheesta jatkuvasti, sillä huomasin sen vaan lisäävän omaa ahdistusta ja maailmantuskaa.

Tällä viikolla on rassannut myös pesutornisaaga, eli ostin uuden pesukoneen ja kuivausrummun, ja niiden saapuminen ja asennus ja vanhojen poisvienti ei mennyt ihan nappiin sekään. Vielä tänä aamuna meillä oli tilanne, etten päässyt kämpästä ulos uusien ja vanhojen koneiden tukkiessa koko eteisen. Onneksi siitäkin selvittiin. Normaaliarjessa tämä ehkä olisi tuntunut vain vähän kenkuttavalta, mutta olen ollut niin väsynyt ja lyhytpinnainen, ettei itkukaan ollut kaukana.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne <3

6 thoughts on “Goodiebox maaliskuu

 1. Minä kuulun myös riskiryhmään ja olenkin siirtynyt kotitoimistolle (kuten meillä lähes kaikki), mutta silti oli pakko käydä perjantaina aamupäivä olemassa töissä, että näki vähän työkavereita ja sai suunnitella paremmin töitä. Mä en enää jaksa lukea koronauutisia yhtään, ellei tule jotain ohjeistusta johonkin liittyen. Ahdistaa tosiaan vaan enemmän.

  Mutta boksin sisältö näyttää aika kivalta! Vartalovoide jäisi itsellä käyttämättä, mutta muuten olisi mennyt käyttöön. :)

  1. Ymmärrän, että varmaan on ihan hyvä seurata tilannetta, mutta huomasin et se jatkuva uutisten vilkuilu vaan lisäsi omaa pelkoa ja ahdistusta.
   Mähän olen perinteisesti shoppaillut ahdistukseen etenkin kosmetiikkaa, mutta nyt taitaa jäädä 3+1 ja hullarit väliin kokonaan. Taloudellisesti hyvä ratkaisu!

   Harkitsin Boxycharmin tilaamista, mutta se tulee posteineen ja alveineen ihan tosi kalliiksi, ja sillä rahalla saa jo ostettua varmasti mieluisia tuotteita kuukausittain. Toistaiseksi tämä GB saa tyydyttää boksitarpeeni ja ainakin maaliskuun boksi onnistui siinä ihan hyvin:)

 2. Tjooh, nyt tekis kyllä mieli katkaista koko internet oman mielenterveyden säilyttämiseksi, mutta arjen ratkaisujen ja oman duunin takia uutisia on pakko seurata. Kieltämättä tosi vaikea ajatella mitään muuta kuin koronaa. Ihan ällistyttävää miten viruksen vaikutukset ulottuvatkin ihan jokaiselle osa-alueelle elämässä! Onneksi on kosmetiikkablogeja johon paeta hetkeksi <3 tosi kiva sisältö tässä! En tainnut ennalta tietää ainuttakaan näistä merkeistä, saavutus kai sekin :D

  1. Mulla käy joka aamu niin, että herään ja parin sekunnin ajan olo on normaali, kunnes muistan taas tämän ahdistavan korona-asian ja mieliala laskee välittömästi. Yritän myös pitää kiinni edes jostain vanhoista, mielekkäiksi kokemistani asioista kuten nyt vaikka blogien seuraamisesta. Aika hiljaista on tälläkin rintamalla, mutta onneksi sentään joka aamu löytyy vielä jotain luettavaa <3

 3. Tällä hetkellä olen onnellinen susirajalla asumisesta koska korona ei ole levinnyt tänne. Mutta toisaalta se on tätä tahtia vaan ajan kysymys, kuulema italialaiset lomailleet tuossa Bomballa eli kylpylä tällä kylällä :DD ei muutaku maakuntien rajat kiinni…
  Tämä boksi oli kiva koska ei sisältänyt mitään Bettebox juttuja. Mä vähän pelkäsin sitä että on taas tungettu kaikki ylijäämä Goodieboksiin…ehkä joku 1 tuote ei haittaisi mutta jos puolet on BB juttuja, bokseja on aina se hyvä ja huono versio ( kuten viime kuussa ) niin en itsekään jatkaisi tilausta. Mutta tämä kuu oli hyvä ja hyvä syy jatkaa tilausta <3

  1. Nythän me ollaan eristyksissä täällä etelässä:D Mua ei henkilökohtaisesti haittaa tuo yhtään, koska ei tule säännöllisesti muutenkaan reissattua muualla. Pääsiäisenä tosin on usein tullut piipahdettua jossain, joten sekin täytyy nyt unohtaa. Ajatus pyhistä yksin kotona kyllä hitusen ahdistaa jo valmiiksi.

   Mulla ei tosiaan mennyt ihan nappii tuo helmikuu, eikä boksin sisältökään ollut sellainen että olisi kovin jäänyt harmittamaan, etten sitä saanut. Sen sijaan otin kierroksia nyt heti aamusta, kun sain ilmoituksen, ettei huhtikuun veloitus ollut onnistunut. Mulla on tässä välissä vaihtunut maksukortti, mutta huhtikuun piti tulla hyvityksenä helmikuun sekoilusta. Tylsintä on, että oikeastaan osasin odottaa tätä, kun muutenkin kaikki on ollut aika hankalaa tilauksen ja toimituksen kanssa. Toivottavasti saavat nyt oikaistua tuon ja huhtikuun boksi tulee perille kuten pitääkin -ja maksutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *