Goodiebox huhtikuu

Huhtikuun Goodiebox kulkeutui mulle vikkelästi, joten pääsen näyttämään sen teille ihan uunituoreena. Ikävä kyllä mun boksista puuttui infolappu kokonaan, joten kirjoittelen teille vähän vaillinaisten tietojen varassa. Tämä on nyt toinen boksi, mikä mulle tulee ja ilahduin taas siitä, että mukana on uusia merkkejä ja tuotekattaus on monipuolinen.Roze Avenne Glamorous Volumizing Dry Shampoo tuli boksista täysikokoisena (250ml) ja löysin netistä arvoksi 26,50€. En kovin paljon käytä kuivashampoita, sillä suosin tekstuurisuihkeita, mutta testaan kyllä tämänkin. Tosi kaunis pullo, olkoonkin, että sisältöhän näissä on pääasia.

N.A.E. Delicatezza Fragrance-free Shower Gel on niin ikään täysikokoinen, eli 200ml. Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva suihkugeeli ei tosiaan tuoksu miltään, mikä on ehkä omalla kohdallani pieni miinus, koska tykkään tuoksuvista, mutta eiköhän tämäkin jollakin meidän perheestä kulu. Arvo 5,50€.


Masque Me Up Spot On-pakkaus pitää sisällään finnin päälle yöksi laitettavia lappusia. Pakkauksessa on kahta eri kokoa yhteensä 22 kappaletta. Merkki on mulle vieras, mutta olen joskus testannut vastaavia toisen merkkisiä ja kyllähän nää ihan toimii. Vaikuttavana aineena on salisyylihappo. Arvo n. 13€.


Dr Botanicals Lemon Superfood all-in-one Rescue Butter on mm. kookos- ja manteliöljyä sisältävä monitoimibalmi, jossa on kiva sitruunainen tuoksu. Tulee tarpeeseen tänä käsienpesun kulta-aikana, eli testaan ensisijaisesti kuivien kynsinauhojen hoitoon. Täysikokoinen 50ml tuubi, arvo 18€.


Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum ihastutti myös pakkauksellaan. Rakastan seerumeita ja hyaluronihappoa ihonhoidossa, joten tää on <3 Hyaluronihappo on tässä useammassa molekyylikoossa, eli seerumin pitäisi olla hyvin imeytyvää ja kosteuttavaa. Boksista tuli 6ml näytekoko, täysikokoisen 30ml arvo on n. 43€

Pahoittelen näitä mun kuvia, käsittelin kuvat niin, että aurinko paistoi suoraan ikkunasta ja näistä jäi näköjään tällaisia kellertäviä.
Boksi oli kuitenkin tosi kiva. Vähiten innosti suihkugeeli ja eniten seerumi ja balmi. Mitäs te tykkäsitte?

Mä kävin eilen tyhjentämässä Ikean ja tää sunnuntai onkin mennyt kiinnittäessä uudet lamput seinään sängynpäädyn viereen (itse porasin!), silittäessä verhoja ja sen sellaista. Ulkona olis aivan mahtava sää ulkoiluun, mutta ajattelin lymyillä koko päivän sisällä. Viikko on ollut superraskas ja palautuminen vaatii nyt ajanhenkisesti eristäytymistä kaikesta.

Kivaa alkavaa viikkoa itse kullekin!

4 thoughts on “Goodiebox huhtikuu

  1. Taitaa jatkossa löytyä se info tuotteista vaan netissä goodie boxin sivuilta. Olihan se vihkonen kaunis…mutta roskikseenhan se kuitenkin menee lopulta…niin toi nettijuttu on pätevä.

    1. Tämä tieto oli mennyt multa ihan ohi ja fb-sivun kommenteista päätellen monelta muultakin. Olisi ollut kiva laittaa vaikka vielä tämän kuun paperinen tuoteinfo boksiin ja siihen maininta, että se jää jatkossa pois. Mutta kiva, kun vältetään turhaa roskaa jatkossa:)

    1. Pixi olis kyllä:)) Mä muuten tilasin Kicksin viikonlopputarjouksesta Pixin retinoli-kasvoveden puoleen hintaan. Siellä on myös Glow Tonic -50% vissiin vielä tämän päivän ajan *vink*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *