Glitter Gal-hololakat esittäytyvät

Kuten edellisessä postauksessa hehkutin, australialaiset Glitter Gal-indielakat rantautuivat CesarsShopiin ja sain sieltä kuvattavaksi kuusi 3D-hololakkaa.

Hommaa vaikeutti huomattavasti auringonvalon täydellinen puute joten voin vakuuttaa, että livenä ja auringossa lakat ovat vielä hienompia kuin kuvissani. Laitoin itse lakkojen alle Aqua base-aluslakan, mutta blogikollegani Emma raportoi, että lakat levittyvät kyllä ilman sitäkin. Tummien sävyjen alle laittaisin varmuuden vuoksi kaksi aluslakkakerrosta, sillä lakat ovat hyvin pigmenttisiä enkä haluaisi ottaa riskiä värjäytymisestä.

GGalin lakat ovat 5-free-lakkoja, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä, DPB:tä eli diputyyliftalaattia, kamferia tai formaldehydihartsia. Incihaku on muuten tosi hyvä paikka jos teitä kiinnostaa tarkemmin kosmetiikassa käytetyt ainesosat, en tässä nyt ala paasata näistä enempää:)

Citrine on meripihkansävyinen hologrammilakka. Kuvissa kolme kerrosta ja päällyslakka. Lakka oli vaivaton levittää ja kuivui nopeasti, kuten kaikki testaamani holot. Saatoin lähes aloittaa alusta lakattuani edellisen kerroksen loppuun, joten tällä lakkaaminen sujui ripeästi. Väri on mielipiteitä jakava, mutta itse tykkään tästä erikoisuudessaan tavattomasti.

Wisteria, vaalea lila. Kuvissa kolme kerrosta ja topcoat. Päällyslakka ei himmennä lakkojen holoefektiä, joten näiden kanssa voi turvallisesti käyttää tavallistakin päällyslakkaa. Myös Wisteria levittyi ongelmitta ja kuivui nopeasti. Väri ei ole erityisen harvinainen mutta toki lilojen ystävänä pidän tästäkin.

Teal Blue on sinivihreä hololakka. Kolme kerrosta ja topcoat, helppo levittää ja kuivui nopeasti. Tämä oli ehkä tavanomaisin sävy testaamistani, ihan nätti kyllä mutta ehkä hivenen likainen, ainakin, kun verrokkina on puhdas sininen Navy I Will, Navy I Won’t.

Navy I Will, Navy I Won’t on todella näyttävä laivastonsininen holo. Tummemmat lakat ovat suosikkejani, sillä holoefekti on maltillinen mutta näyttävä ja tulee tummissa lakoissa selvemmin esiin peittämättä kuitenkaan lakan perussävyä. Kuvissa kaksi kerrosta ja päällyslakka, ei ongelmia levityksen tai kuivumisen kanssa. Ihan mieletön väri!

Transfusion on todella pysäyttävä, dramaattinen tumman luumun ja violetin sävyinen katselukulmasta ja valaistuksesta riippuen. Kuvat eivät tee tälle lakalle oikeutta, se pitää itse kokea. Kaksi kerrosta ja päällä HK Girl-päällyslakka. Lakka oli helppo levittää ja kuivui nopeasti eikä valunut kynsinauhoille. Jaetulla ykkössijalla Belgian Chocolaten kanssa.

Belgian Chocolate on herkullinen, suklaanruskea hololakka, uniikki ja todella kaunis väri. Kuvissa kaksi kerrosta ja topcoat. Tämäkin lakka käyttäytyi mallikelpoisesti eli levittyi vaivatta ja kuivui nopeasti. Ihan järjettömän kaunis! Maanantain postauksessa esittelin lakan leimattuna Color Clubin Cherubicilla.

* * *

Summa summarum:
Yksikään testaamani lakka ei valunut kynsinauhoille ja rajat oli helppo siistiä ohuella siveltimellä. Lakan sivellin on hyvä ja jämäkkä vaikka se onkin lyhyehkö.
Vaaleammat sävyt vaativat kolme kerrosta peittääkseen, tummien kanssa selvisi kahdella. Lakat olivat erittäin hyvälaatuisia kaikin puolin ja niillä oli miellyttävää lakata. Kaikki kuivuivat nopeasti mutta pinnasta jää hieman mattainen ilman päällyslakkaa, joten se kannattaa ehdottomasti laittaa. Päällyslakka ikään kuin herättää lakat eloon, etenkin tummissa sävyissä sen huomasi hyvin. Holoefekti on lineaarinen mutta ei ”överi” eikä peitä lakan omaa sävyä alleen.

Henkilökohtaisia suosikkejani olivat Transfusion ja Belgian Chocolate. Näille sävyille ei löydy kokelmastani dupeja vaikka omistan kymmeniä hololakkoja. Saatoin ehkä pikkuisen rakastua:)

Lakkojen ovh. on 13,80€

Tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

33 thoughts on “Glitter Gal-hololakat esittäytyvät

  1. Citrine on näistä muuten se, jonka tyyppisiä multa ehkä löytyi eniten entuudestaan:D Ei ihan dupeja mutta kuitenkin tuommoisia sinapinvärisiä, tai kuten jotkut sanoo, vauvankakan:)

 1. Uuh, onpas upeita! Tyydyn ihastelemaan sun kynsilläsi, kun ei mulla juuri tule holoja käytettyä kuten tiedät.. mutta hirmuisen kauniita ovat nämä kyllä.. ♥

 2. Ruskea ei oikein ole oma väri, ainakaan tuollainen lämmin sävy, mutta tuo luumun värinen näyttää juuri sopivan paheelliselta =P Ja tykkää tuosta sinivihreästä ehkä juuri sen ”likaisuuden” vuoksi.

  1. Makuasiat on kyllä siitä kivoja, että oikeaa vastausta ei ole :) Esim. liloissa ja vaaleanpunaisissa mua viehättää juuri tunkkaiset sävyt melkein puhtaita enemmän mutta näissä taas puhdas sininen kiilasi edelle. Joskaan yksikään lakka ei ollut näissä sellainen, josta en olisi tykännyt tai jota en voisi käyttää, ihania kaikki tyynni:)

 3. Voi apua, ihan silmiä särkee kun niin paljon kimaltaa… :) Sulin täysin Transfusionille ja Belgian Chocolatelle! säästöpossu-parka joutuu taas laihikselle…

 4. Pullojen perusteella odotin jotenkin järisyttävämpiä tuloksia kynsillä, mutta aika ’nääh’ nuo muut olivat kahta viimeistä lukuunottamatta. Varsinkin tuo ruskea on todella kaunis! Voisi jopa sijoittaa siihen, sittenkun taas joskus on rahaa :D

  Täytyy muuten sanoa, että sun swatchit on täydellisiä. Niin siististi lakattuja ja taidolla kuvattuja. Oikein on ilo silmälle, vaikka lakat itsessään eivät mitään ihmeellisiä olisi :)

  1. Kiitos kommentista:! Olisin niin mielelläni kuvannut lakat auringossa koska holoefektiä on vähän vaikea saada esiin keinovalossa:/ Näyttäviä lakkoja kyllä ja ruskea taisi olla se omakin lemppari jos vain yhden saisi valita:)

 5. Transfusion ja Belgian Chocolate saattavat yön pimeinä tunteina löytää tiensä ostoskoriin. Vaarallista tällainen blogien lukeminen…!

  1. No se on vaarallista…arvaa vaan, miten kalliiksi se on mullekin käynyt:D Etenkin ulkomaisten blogien kun esittelevät kaikkea vaikeasti saatavaa, hemmetti!

 6. Kauniita lakkoja ja swatcheja! Ja holoja on todellakin ärsyttävä kuvata, jos aurinko ei paista, mut hyvin onnistuit kuitenkin! :) Jostain syystä holohammasta ei vielä kolota, johtuiskohan säästä? Täytyy ootella aurinkoisempia kelejä. Transfusion näyttää kiinnostavimmalta ja myös tuo belgialainen suklaa.

  1. Kyllä se varmaan säästä johtuu, on taas niin ankeeta ettei mitään rajaa:P Mutta valkkasit myös mun suosikit ykkösiksi, peukku sille:)

 7. Nämä ovat niiiiiin upeita, että lähti mopo käsistä. Eka tilasin Navy/Navyn (joo lyhennetään… :D), Transfusionin ja Not Another Redin….sitten jäin pahasti kaipaamaan Belgian Chocolotea ja Citrineä ja ne on mulla hyvin todennäkösesti huomenna, ah :D Citrineä mietin pitkään, mutta mielestäni aika uniikki sävy ja nimenomaan meripihka tulee mieleen! Onneksi aurinkokin paistelee, niin pääsee holoilemaan näillä kaunottarilla :)

  1. Tosi hienoja sävyjä valkkasit! Mua vähän kuumottaa punainen ja tänään taas Cesarsilla käydessä pyörittelin sitä käsissäni mutta järki voitti – tällä kertaa:) Toivotaan runsaasti aurinkoisia päiviä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *