Glam Polish Coven

Olen tosi pitkään halunnut lakata kynnet jollakin peittävällä glitterillä ja leimata päälle mustan, peittävän leiman. Aietta on hidastanut vain peittävän glitterin ja sopivasti peittävän leiman puuttuminen.
Eräänä iltana hoksasin Glam Polishin Coven olevan tarkoitukseen sopiva, joskaan se ei ole kultainen tai hopeinen, kuten alunperin ajattelin, mutta koostumukseltaan passeli.

Lakka oli kivanlaatuinen ja voin hyvillä mielin odottaa saman kokoelman turkoosia High Priestessiä, joka majailee Papun hoivissa odottamassa tapaamistamme. Kaksi kerrosta peitti, tosin yksi kerros pikakuivattajaa ei karkeaksi ja semimattaiseksi kuivuvalle lakalle riittänyt mutta en laittanut kahta sillä päälle tulisi kuitenkin leimaus. Upeasti kimaltelevassa Covenissa on pienempää ja isompaa holopartikkelia ja hippusta ja vaikka mitä.

Messy Mansionin laatasta MM20 valitsemani leima ei lopulta ollut ihan niin peittävä kuin kuvittelin mutta sopi lakan tyyliin erinomaisesti. Leimauslakkana käytin Essien luottomustaa, Licoricea.
Yhtä kynttä lukuunottamatta huomasin kuvista leimausten vähän levähtäneen mutta uskokaa pois, sitä ei livenä huomannut ja mitä ei livenä huomaa, sitä ei ole olemassa:)

Kamera sekosi yrittäessään tarkentaa lakkaan ja kolmannella yrityskerralla luovutin yritettyäni kuvata sekä sisällä että ulkona. Punaisen ja mustan liitto on pomminvarma yhdistelmä ja kynnet kivat ja piristävästi vähän erilaiset, tykkään.

Ehkä näissä kynsissä alkaa olla jo vähän syksyisempää tunnelmaa mutta johan tässä ollaan elokuun puolivälissä. Sain aika hyvin käytettyä ja hukattua syntipurkistani kesäsävyjä ja syksyisiä, ihania ja murrettuja lakkoja on tulossa useampia. Tilasin jopa China Glazea pitkästä aikaa, sillä The Giver-kokoelma vaikuttaa kiinnostavimmalta ChG:n kokoelmalta ikiaikoihin. Otin kokonaiset kuusi lakkaa ja siltikin pari jäi vielä mietityttämään.

Aurinkoista viikkistä, minun viikonloppuni menee perhejuhlahumussa joten kiirettä pitää:)

36 thoughts on “Glam Polish Coven

 1. Toimii niin hyvin! <3

  Mä tilasin myös muutaman uuden China Glazen, ja neljä jäi vielä poltteleen, mutta pakko odottaa että saa vähän lisää rahaa. Toivottavasti ne tänään jo tulisivat! :)

  1. Nää vois olla myös sun kynnet mutta silloin leimat ei olisi levinneet noin:D
   Mua kuumottaa myös pari essietä vielä ja lisäksi zoyalta on tulossa aika kiva ignite-kokoelma josta haluaisin pari lakkaa. Lienee nyt syytä lakata ensin näillä jo tilatuilla:D

 2. Tosi kivat lakkaukset :) oon jo pidempään miettinyt että eiks se Giver oo joku leffa, mut mikä… En oo vaan saanut aikaiseksi googlata :D

 3. Ihanat kynnet! Tykkään! Toimisikohan se Spectrum tässä pohjana, niin ei tarvitsisi hankkiutua siitä vielä eroon..
  Mulla alkaa tulla kyllä pieni paniikki kynsien kuvauksen suhteen, kun valoisa aika lyhenee. En oikein tiedä miten saisin otettua kuvia sisällä, kun valo ei tunnu vain riittävän kameralle =S

  1. Vois hyvinkin toimia ja jos se oli vähän epämieluisa sävy sullekin niin kokeile ihmeessä näin:) Joutunet ehkä lightboxin askartelupuuhiin tai hankkimaan tehdasvalmisteisen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *