Girly-kynnet

Uutisista hyvää iltaa. Tarkkasilmäiset lukijat ovat ehkä huomanneet (ja facebookissa tästä jo kerroinkin), että Better Nail Day on nyt osa Indiedays Inspiration -blogiyhteisöä. Se näkyy täällä käytännössä yläpalkista ja sivupalkissa olevasta uutisvirta-bannerista, blogin sisältö ja postaustahti säilyvät ennallaan. Jos joku siis ehti toivoa tason valtaisaa kohoamista, sitä ei valitettavasti ole luvassa;)

Sitten kynsiin. Tällä lakalla on hauska historia. Yritin joskus keväällä fb:n Kynsikoristekirppiksen huutokaupassa saada tätä itselleni, mutta kilpahuudossa toisen lakkaa havittelevan kanssa kipuraja tuli vastaan ja kauppa meni sivu suun. Sen jälkeen yritin metsästää lakkaa netistä, tuloksetta, koska se oli aina sold out. Kunnes sitten eräänä päivänä ihan muita lakkoja katsellessa huomasin, että oho, nyt sitä olisi saatavilla. Pakkohan se oli poimia ostoskoriin.
Vaaleanpunainen scattered-holo Hot Shot on sangen mukava tuttavuus, nyt kun tiemme viimein kohtasivat. Kolme kerrosta tätä vaadittiin mutta lakka levittyi vaivattomasti enkä oikein keksi tästä mitään huomauttamista, nyt kun en enää voi narista vaikeasta saatavuudesta:)
Koostumus oli ihan aavistuksen paksuhko mutta ei niin paljon, että olisin edes kaivanut ohentajaa esiin. Väri on sangen viehättävä, jopa siinä määrin, että vaikka aluksi mielessä oli ajatus leimailusta, en kuitenkaan raaskinut, sillä minähän en osaa toimia kuin koko kynnen kuvioiden kanssa ja ne olisivat tylsästi piilottaneet kauniin lakan. Kaivelin jälleen ehtymättömästä decal-varastostani lakkaan sopivat kuvat ja liimailin pisteeksi i:n päälle pisaranmuotoiset strassit. 
Olisinkohan jo puhunut riittävästi? Kuvia:

Girly Bits – Hot Shot
Semmoisia uutisia ja kynsiä tänään. Muistakaahan osallistua arvontaan, vielä on muutama päivä aikaa ja kirottu lomakekin vaikuttaisi nyt pysyvän paikallaan. Se on tehnyt lukuisia katoamistemppuja ja voin luvata, että on taatusti viimeinen kerta kun asennan moisia blogiini. Seuraava arvonta toteutetaan vaikka perinteisellä lappuja hattuun -menetelmällä:)

Paitsi että eihän se ole siellä, nyt kun kävin kurkkaamassa. Sanattomaksi vetää. 

27 thoughts on “Girly-kynnet

 1. Nuo koristeet sopivat tuohon lakkaan kuin nenä päähän. On jotenkin niin hillityllä tavalla prinsessaväri.

  Niin, ja onnea blogin yhteisöitymisestä!

 2. Kynsiäkin vielä ihanampi on tuo lakkapullon logokuva! Uijui suloinen! :)
  Mulle on muutes tulossa eBaysta jotain vastaavia siirtokuvia, muistaakseni. Jännä juttu, kun unohtaa, millaisia on tilannut ja sitten saa ihan yllättyä, kun postiluukku kolahtaa :P.

  1. Kiitti:) Pullon ulkoasu miellyttää muakin suuresti, logo on kyllä onnistunut.

   Sain kans eilen läjän siirtokuvia, ihan kuin niitä ei pullistelisi jo laatikot ennestääkin….mutta tuli niin ihania, että myyntiin ei juuri liiennyt vaikka ajattelin, että karsin ei-kivat suoraan pois o.O

  1. Kiitos!
   Blogin sisältöön, postaustahtiin ym. ID Inspiration-porukkaan liittyminen ei vaikuta. En myöskään hyödy tästä taloudellisesti tai muutenkaan millään tavoin, eikä se vaikuta esim. jo olemassa oleviin yhteistyökuvioihin. Lähdin mukaan ennen kaikkea saadakseni blogilleni näkyvyyttä ja yhteisöllisyyttä, toki myös imarreltuna siitä, että jossain on huomattu näpertelyni blogin parissa ja pidetty työni tuloksista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *