Gemini by Night ja napit järjestykseen

Nyt tulis viimeiset ColourPop-tykitykset tältä erää, sillä yhtään tilausta ei ole enää matkalla enkä aio avata CP:n sivua ihan hetkeen:)
Tilasin siis vielä yhden luomiväripaletin, joka kantaa nimeä Gemini by Night ja on osa Sonya Esman-yhteistyökokoelmaa. Itsehän kuulin kyseisestä henkilöstä ensimmäistä kertaa ja insta-seuraajamäärästä päätellen olin universumin viimeinen, joka ei hänestä ollut vielä tietoinen.

Sekä paletti että irtonappipaletti saapuivat normaalissa 1,5 viikossa ilman postikuluja tai tullimaksuja. Mä en aio ostaa enää mitään, mutta sivulla näyttää olevan nyt aika usein noita postikuluvapaita kamppiksia, jolloin Suomeenkin saa tilattua vaikka vaan yhden tuotteen täysin ilman lisämaksuja, kunhan tilauksen arvo ei ylitä 22 euroa.

Mä melkein säikähdin swatchatessani näitä sävyjä. Pigmenttiä on ihan hulluna! Mä olen ollut äärettömän tyytyväinen kaikkiin silmämeikkiostoksiini, sillä näissä on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Ainoastaan aluksi tilaamani Super Shock Shadow-luomivärit ovat jääneet vähäiselle käytölle, mikä johtuu niiden pakkauksista. Mun ei vaan tule tartuttua yksittäisiin luomivärinappeihin kovin helposti, kun saatavilla on näitä nopeampiakin vaihtoehtoja.

Siitä päästäänkin sujuvasti tähän tee se itse-luomiväripalettiin.

Tyhjä paletti oli saatavilla rajoitetun ajan ja tätä sai tilattua vain yhden per asiakas lähes naurettavaan 7 dollarin hintaan. Koska mulle oli kertynyt jo kohtuullinen määrä pressattuja luomivärejä ja osa napeista oli irrallaan, olisin tilannut vaikka kaksi jos se olisi ollut mahdollista. Tuntuu tietysti vähän tyhmältä esitellä jotain sellaista, mitä ei ole nyt mahdollista ostaa, mutta kyllä mä luotan siihen, että näitä tulee jossain vaiheessa taas lisää.

Paletti on samaa tukevaa pahvia kuin muutkin ColourPopin paletit ja alustassa on magneetti, joka pitää pannut hyvin paikallaan. Myös kannessa on napakka magneettikiinnitys.
Yksi paletti vetää sisuksiinsa 12 sinkkunappia, mutta tietenkään mikään ei estä laittamasta tähän lisäksi vaikka poskipunaa tai jotain muitakin tuotteita.

Mä kokosin lempisävyni yhteen ja tässä mulla on nyt miltei täydellinen luomiväripaletti <3 Muutama nappi jäi vielä yli, eli kyttäilen itsekin mahdollisuutta tilata toinen samanlainen kaveriksi. Tää on just eikä melkein passelin kokoinenkin systeemi.


Tulipas taas höyryttyä ColourPopista. Mulla on ehkä ollut lievää juuttumista havaittavissa tässä, joten nyt on hyvä pitää pieni breikki. Jos kuitenkin harkitsette tilaamista, annan sille lämpimät suositukseni, sillä merkki on täysin vienyt sydämeni. Muistuttaisin vielä, että tuotteet ovat eläinkokeettomia, vaikka sitä ei sivuilla erityisesti mainostetakaan. Puput kiittävät ^_^

20 thoughts on “Gemini by Night ja napit järjestykseen

 1. Ihanaa että kerroit niiden olevan eläinkokeettomia, tosin ihmetyttää miksei siitä mainita? Saattaisi vaikuttaa monen ostopäätökseen positiivisesti. Olen seuraillut sun ja Emman postauksia näistä ja olen kuilun partaalla, eli valmis lyömään rahat tiskiin kun tilaisuus tulee eli sopiva tyrkytys :)

  1. Sitä ei kyllä ihmeemmin mainosteta ja sivulta se löytyy penkomalla. Varmasti vaikuttaa monen ostopäätökseen -ja hyvä niin:) Että terkkuja vaan sinne reunalle, musta ei ole kyllä sun ostohimoja hillitsemään;D

 2. No nyt on nättiä <3 Merkki vaikuttaa kyllä todella pätevältä, voivoivoi… :D Täytynee alkaa etsimään lisätietoa noista irtonapeista ihan tosissaan (löytyisikö kylmäsävyille tarpeeksi monta miellyttävää väriä), mulla olisi nimittäin yksi pieni Z-paletti tyhjillään, jonka olin kyllä ajatellut täyttää MUGin irtonapeilla ;D Jää nähtäväksi mihin tilaus sitten lähtee, kun (valtion leikkaamat) lomarahat napsahtaa.. :)

  1. Eipä ole huono vaihtoehto MUG:kaan, sävyvalikoima on toistaiseksi isompi eikä hinta paljonkaan kalliimpi. Kyllä parhaat paletit saa kun kokoaa itse <3

 3. Ai toi tyhjä paletti oli joku hetken kamppis vaan, voi hitto! Mä luulin että se oli ihan pysyvä uutuus. Höh. No, ei mulla noita pressattuja sinkkuvärejä vielä olekaan, mutta mielelläni olisin koonnut oman paletin. Sun paletti, tai no molemmat, näyttää ihanilta! Ja mä kuulin tästä Sonya-hahmosta ekaa kertaa nyt, joten olit vasta toiseksi viimeinen.

  1. Mä kyllä toivoisin ja oikeastaan haluan uskoakin, että eiköhän sitä vielä tule saatavilla, koska eka erä ilmeisesti ns. vietiin käsistä. Uusia sinkkuluomareita tulee kuitenkin koko ajan et kyllä paletille on ihan selkeä tilaus:)

 4. Aaaaw <3 <3 Mä oon koittanut vältellä ColourPopin uutiskirjeiden/tarjousten avaamista ja mulla on näemmä mennyt nuo tyhjät paletit ihan ohi. Ehkä ihan hyvä, koska en varmasti olis pystynyt vastustamaan kiusausta.. Nuo sun sävyt tuossa on kyllä aivan täydelliset!

  1. Sieltä tulee yhtenään toinen toistaan houkuttelevampia tarjouksia ja uusia tuotteita ja vaikka mitä. Katselin just mun toukokuun kosmetiikkaostoksiani, ja leijonanosa muodostuu näistä CP-hankinnoistani. Tosin, enpä ole katunut:)

 5. About-osiossa kerrotaan ColourPopin eläinkokeettomuudesta ja FAQ:ssa on lueteltu ei-vegaaniset tuotteet. Niin ja tuo ilmaiset postikulut International on ollut vasta kahdesti, et ei kovin usein.

  ÄÄÄ kun oisin tarvinnut tuon tyhjän paletin, mut olin myöhässä hankkimassa sitä. Piti sit hankkia z-paletti. En kestä olla noiden joka paikassa pyörivien irtopannujen kanssa, nyt on pakko saada ne jonnekin. :D Ihana tuo sun kokoama paletti, huomaa kyllä mitkä on sun suosikkisävyjä. :)

  1. Juu, kyllähän se tieto sieltä löytyy mutta eivät mitenkään korosta näitä asioita markkinoinnissa eli ei varmasti ole kaikille selvää. Tietenkin jos asialla on painoarvoa, kyllähän sen tiedon silloin kaivaa esille jo ennen hankintoja:)

   Toivotaan, että paletteja tulisi vielä saataville! Mullakin olis irrallisia muitakin juttuja ja sitten sellaisia, jotka tuppaa jäämään käyttämättä koska ne on esim. osa jotain isoa palettia jota ei jaksa kaivaa esille tms. Huippuhyvä keksintö tällaiset DIY-paletit:)

 6. Nyt noita tyhjiä paletteja taas hetken sais! :) Taitaa täältä tilaus lähteä (neljäs parin kk sisään, kääk!)

  1. No mähän kävin siellä jo ilakoimassa kun instasta huomasin, mutta päälle olis tullut 10 dollarin postit :( Nyt ei pysty tilaamaan yli 50 dollarilla ja HARMITTAA!

   1. No höh :/ itse tein nyt 35$ tilauksen niin sain ilman postikuluja. Alvit täytyy sitten kyllä maksaa mutta hulluus iski niin ei voi mitään ?

    1. Huomasin myös vähän myöhemmin, että tosiaan raja olisi ollut 35 dollaria, mutta pitää säästää kosmetiikkapennoset ensi kuun reissuun niin ei nyt pysty. Kunpa meillä olisi vielä se 44€ alv-raja, joka oli käytössä muutama vuosi sitten!
     Sulle on varmasti tulossa kivoja juttuja, kyllä paketin odottaminen on vaan niin kivaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *