G Beauty Brow Soap eli kulmasaippua

Multa toivottiin postausta G Beauty Brow Soapista eli kulmasaippuasta. Luulin oikeasti, että olisin joskus kirjoittanut tästä, vaan enpäs ollutkaan. Instassa höpöttelin jotain mutta sekin oli tammikuussa, kun olin vastikään hankkinut tuotteen. Nyt on syyskuu ja tuote on ollut mulla käytössä koko vuoden lähes päivittäin, eli käyttökokemusta löytyy.


Brow Soap on vegaaninen ja eläinkokeeton kulmasaippua, joka on pakattu Suomessa biohajoavaan pakkaukseen. Se sopii erityisen hyvin pidentämään suositun kulmien laminoinnin vaikutusta, mutta toki käytettäväksi ihan tavallisena meikkituotteena korvaamaan kulmageeliä tai -vahaa. Tuotteessa on raikas, hyvin miellyttävä tuoksu joka ei kuitenkaan jää leijumaan kasvoilla. Purkki on 25 gramman painoisena todella reilun kokoinen hintaansa (19,90€) nähden.


Pakkauksessa tulee mukana harja, joka näyttää tavalliselta pyöreältä kulmaharjalta. Itse en siitä pitänyt, sillä geeliä tuli mielestäni liikaa ja sen sijaan käytänkin Benefitin Brow Blenderiä, joka muistuttaa ohuiden kulmakynien päissä olevaa harjaa. Toisesta päästä löytyy vaahtomuoviapplikaattori, joka on tarkoitettu puuteristen kulmatuotteiden häivytykseen, mutta minä tykkään käyttää sitä mahdollisten yli menneiden sotkujen siistimiseen.


Yläkuvasta näkyy purkin vajuma. Arvioisin geeliä olevan jäljellä puolet ja kun avatun pakkauksen säilyvyysajaksi on luvattu 12kk, ehdin melkein käyttää tämän loppuun siihen mennessä. Kannattaa käyttää aina puhdasta harjaa, siten Brow Soap säilyy käyttökelpoisena pitempään. Harjan puhdistaminen käytön jälkeen on järkevää siitäkin syystä, että kuivuessaan tuote jämähtää harjaksiin todella tiukasti kiinni. Itse käytän tähän suihkepullossa olevaa alkoholipitoista siveltimien puhdistusainetta.


Oma kulmarutiinini menee näin: harjaan ensin kulmat muotoonsa jonkin kevyen kulmageelin avulla. Sen jälkeen piirrän halutun muodon ohuella kulmakynällä ja lopuksi kiinnitys Brow Soapilla. Geeli nappaa mukaansa hieman väriä, joten lopuksi paikkailen aukot kynällä.

Mullahan on todella heiveröiset ja muodottomat kulmat luonnostaan. En koskaan ysärillä nyppinyt niitä ohuiksi viivoiksi, mutta iän myötä ne vain ovat harventuneet. Microblading houkuttelisi, mutta mulla on taipumus arven liikakasvuun, jonka vuoksi en uskalla ottaa sitä.


G Beauty Brow Soap on oikeastaan ainoa kulmatuote, jolla saan kulmat pysymään kuosissa koko päivän. Se ei tee paakkuja, vaaleita klönttejä tai muuta ärsyttävää, jota tuppaa jäämään monista vahvemmista kulmageeleistä ellei ole tarkkana. Olen ollut tosi tyytyväinen tuotteeseen ja ostan varmasti uuden purkin tämän jälkeenkin. Ostin omani Sokokselta, mutta sitä löytyy myös merkin omasta verkkokaupasta.

Milläs mallilla teidän kulmat on?

6 thoughts on “G Beauty Brow Soap eli kulmasaippua

  1. Oi, kiinnostuin! Mulla on nyt kerrankin kulmat kuosissa, kun kävin eka kertaa ottamassa laminoinnin (RAKASTUIN!), mutta niin perhanan jääräpäiset nää mun kulmakarvat on, että toi brow soap kyllä vähän nyt houkuttelisi.

    Ootko kokeillut laminointia? Sillähän moni kokee saaneensa tuntuvasti lisää volyymia kulmiin, kun siinä yhteydessä tehtävä värjäys tuo hennotkin haivenet näkyviin. Mulla katosi kokonaan pari semmoista harvempaa hakkuuaukeapaikkaa laminoinnissa :D

    1. Mä en ole laminointia kokeillut, kun pelottaa että siihen jää sitten koukkuun. Mun ongelma on olemattomat haituvat, mutta laminoinnilla ja värjäyksellä olen nähnyt tosi ohuista kulmistakin taiotun tuuheat puskat. Ainakin lähes:D

      Oli kyllä tosi onnistuneen näköiset sun kulmat!

  2. Hei kiitos hyvästä postauksesta! Pitää vielä vähän miettiä ton ostoa, mut ainakin sun kulmissa näytti tosi hyvältä :)

  3. Tämä kuulostaa kyllä hyvältä. Toisaalta tämäkään ei pelasta mua siltä mun ykkösongelmalta eli se muotoilu…….miten se voikin olla niin vaikeaa!! No, toivottavasti microblading pelastaa mut tältä asialta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *