Furry hearts

Sarjassamme kaikenlaista pitää kokeilla esittelen tällä kertaa karvaisia sydämiä.

Sydämet on jatkojalostettu aiemmista kynsilakkakuvioista eli lakkasin pohjalle pinkkiä lakkaa (Essence Free Hugs) jonka päälle ripottelin samettijauhetta. Annoin taas kuivua yön yli ja seuraavana päivänä naksuttelin sydämet nauhasta kuvioleikkurilla.
Pohjalla on kaksi kerrosta OPI Mod About You -lakkaa jonka ensimmäinen levittämiskerros meinaa aina viedä hermot mutta onneksi toinen ja viimeistään kolmas pelastavat romahdukselta. Tällä kertaa kynsillä ei ole päällyslakkaa lainkaan vaan painelin kuviot suoraan toiseen lakkakerrokseen kiinni. 
Jos samettijauhetta ei halua koko kynnelle niin sillä voi leikkiä näinkin. Pikkuisen noilla on karvanlähtöä kuten peukkukuvasta voi havaita mutta ei anneta sen häiritä;)

Aika söpöt, vai mitä? :)

47 thoughts on “Furry hearts

 1. Nämähän on todella kivat, ei olisi itselläni tullut mieleenkään keksiä tällaista käyttöä samettijauheelle. Koko kynnelle laitettuna en osaa sitä itselleni kuvitella, mutta tämä voisi toimiakin. :)

 2. Ihania kynsiä koko blogi täynnä! Pakko liittyä lukijaksi!! :) millanen kamera sulla on millä äitä kumia nappailet? Äärettömän hyvälaatuisia kuvia! Varmaan yhdessäkään kynsiblogissa en oo näin tarkkoihin kuviin törmännyt! :)

  1. Kiitos Essi ja tervetuloa lukijaksi:) Mulla on käytössä Nikonin pokkari (Coolpix L25) joka oli lähes halvin löytämäni kamera kun äkkiä piti saada joku hajonneen tilalle:D En voi suositella koska tuon on kyllä oikeasti tosi huono mutta pystyn pelastamaan paljon melko hyvillä kuvausolosuhteilla eli lightboxilla ja päivänvalolampuilla:)

 3. hei mahtava idea! Mä kokeilin itse asiassa samantyylisiä kynsiä jokunen aika sitten, mutta niin että tein päällyslakalla sen sydämen ja siihen päälle samenttijauhetta. Ei onnistunut ei, mutta tätä pitää kokeilla!:)

  Ai että rakastan sun blogia ja näitä ideoita!

  1. Kaikki ideat ei sentään ole omia mutta tätä en tunnusta kopioineeni mistään:) Mietin näet kans ekana jotain sapluunan käyttöä mutta se ei varmaakaan olisi toiminut. Nuo kuvioleikkurit on kyllä kivat, niitä pystyy hyödyntämään monella tavalla:)

 4. Mä en saanut ostaa kuvioleimasinta. Hävytöntä. Miten niin muka kuukauden budjetti ylitetty? Pah, eihän tässä ole mennyt viikkoakaan tätä kuuta vielä. Vielä mä sen hankin, nää on niin ihanat. :)

 5. Suloiset! Ja tosi hauska idea käyttää samettijauhetta ”kuivamarmoroinnissa” leikkurien kanssa. Mitäköhän kaikkea muutakin vois kokeille hmmhmm… Saattaa olla, että matkin näitä tai kehitän eteenpäin ;)

 6. Voi, nää on ehkä vähän liian söpöt ;___;<3 On varmaan hienoin pörrökynsisovellus, jonka olen nähnyt ikuna. Kaikki muut ihan bleh verrattuna näihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *