Fruity

Nyt esittelen teille siitä harvinaiset kynnet, että en muista onko täällä koskaan nähty kahdella eri lakalla lakattuja kynsiä. Ei ole ollut oikein minun tapaistani, korkeintaan ehkä varpaankynsissä tällaista on saattanut nähdä, joten kyseessä on todellinen raja-aitojen murtuminen.

Halusin leikitellä väreillä ja lopputulos onkin melkoisen kesäinen talven keskellä. Tiesin jo näitä lakkoja tilatessani, että ne tulevat esiintymään yhdessä koska niiden värimaailma on samanhenkinen.

En ihan ole päässyt sinuiksi näiden Colour & Go -lakkojen siveltimen kanssa. Se on kivan leveä mutta toiselta puolelta pyöristetty ja toiselta suora. Jotenkin lakan annostelu on hieman haastavaa ja nämä molemmat vielä pyrkivät karkailemaan kynsinauhoille. Ajattelin jo, etten saa mitään esittelykelpoista aikaiseksi mutta yllättävää kyllä, kolmella kerroksella ja huolellisella siistimisellä lopputulos on ihan hyvä.

Koristeina water decalit ja nimettömässä vielä helmenpuolikkaat.

Essence Little Miss Sunrise (vasemmalla) & L.O.L
Onko teillä näitä Essencen lakkoja ja mitä pidätte siveltimestä? Vanhoihin pulloihin nähden plussaa on suurempi koko (ennen 5ml, nyt 8ml) ja kivempi muotoilu. Extraplussaa vielä edullisesta hinnasta, miinuksena tietenkin saatavuus. Tylsää, kun Suomessa on niin kurjat edullisen ja keskihintaisen kosmetiikan valikoimat mutta onneksi on nettikaupat ja sentään vielä EU:n sisällä saa tilailla kiristyneistä tullirajoista piittaamatta.
Näillä hedelmäpommeilla toivottelen itse kullekin kivaa ja aktiivista alkavaa viikkoa!

48 thoughts on “Fruity

 1. Nää on ihanat!! Ite tykkään näistä uusista Essencen pulloista, etenkin sen siveltimen takia. Se on myös kätevää, kun ton korkin kieräyttää kiinni niin se ”naksahtaa” silleen lopussa, tietää että se on kunnolla kiinni :D

  1. Mä ihmettelin sitä naksahdusta aluksi, että mitä tässä nyt oikein tapahtuu:o Siveltimeen pitää vaan koittaa totutella, en oikein vielä ole keksinyt miten päin sitä pitäisi käyttää :D

 2. Kyllä on syötävännäköiset kynnet! Ihanat!
  Mä oon kanssa vähän samoilla linjoilla noiden sutien kanssa, en oikeen tiiä tykkäänkö vai en. Toiset lakat levittyy sillä kuin unelma ja toisten kanssa saakin sitten tapella ihan tosissaan. Mä kokeilin tota keltasta kynsille tossa viime vuoden lopulla ja otin ne heti pois. En saanut tasaista jälkeä sitten millään. Tosin mulla oli muutenkin huono lakkausviikko meneillään, ettei mikään onnistunut. :) Pitää yrittää myöhemmin uudelleen. :)

  1. Näissäkin oli muuten eroa, vihreä oli helpompi kuin keltainen joka oli kyllä aika haastava tapaus. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että helpompiakin (myös cremejä) kyllä on…
   Nyt muistin, että lakkasin joulukynsien pohjan tällaisella Essencellä eikä sen ranskislakan kanssa ollut mitään ongelmia, sehän levittyi kuin unelma:D Riippuu näköjään lakasta sitten miten tuon kanssa pärjää.

 3. Ah mikä raikas pläjäys tähän talveen! Mulla on muutama Essencen lakka, kiitos ystävän joka toi tuliaisia Saksan maalta. Tosin nekin ovat vielä osastolla ”käyttämätömät lakkani” mutta ehkä joku päivä… Mistä näitä muuten kandee tilata?

  1. Hinta-laatusuhde on hyvä kun eihän nää maksa oikein mitään, alle pari euroa. Omani olen tilannut täältä http://beautycosmetic.biz/essence-essence-colour-new-nail-polish-p-8045.html?language=en&currency=EUR. Näköjään 1,74€ per pullo. Sivusto on raivostuttava selata mutta tuo on halpislakkojen aarreaitta:) Postikuluja ei sitten kerrota missään, saat tietää ne vasta kun lähettävät laskun s-postiin. Mulla on aina ollut 14€ ja ilmeisesti pätee alle 2kg painaviin paketteihin. Olen tilannut yleensä jonkun 15-20 lakkaa noilla postareilla.

 4. Aivan ihanan kesäiset ja herkulliset kynnet näin talven keskellä!! :)
  Mulla on essencejä, mutta ei just noita tonmallisia. Osassa hyvä suti, joissain ei..

  1. Ehdottomasti tuijottelukynnet:) Niissä vanhoissa Essenceissä on muistaakseni kapeampi sivellin. Sitten taas toppereissa ja LE-kokoelmien lakoissa on erilainen, tasapäinen. Ja kuten Belegwen kirjoitti, lakan koostumus vaikuttaa hurjasti. Ja kuun asento:)

 5. Pirtsakat kynnet pitää varmasti Maanantai-väsymyksen ainakin jotenkin kurissa, kun aina kun katsoo värikkäisiin kynsiin, niin piristyy :D.

  1. Ajattelin ensin laitta useampiinkin kynsiin mutta onneksi mulla meni hermot kun noita sinkoili ympäriinsä, on varmaan kivempi näin kun on yhdessä sormessa vaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *