Frost Flower

Ostin Glam Polishin Mid-winter’s Dream-kokoelmasta itselleni joululahjaksi pari lakkaa ja hyvät ostokset olikin; kummallekaan en löytänyt dupeja. Ensin koeajamani Frost Flower on siinä määrin harvinainen sävy, että mieleenkään ei tule oikein mitään tätä edes etäisesti muistuttavaa lakkaa ja sehän on aina iso plussa. Minun lakkamuistini ei tosin ulotu kovin monen vuoden takaisiin kokoelmiin eli vannomaan en lähde etteikö vastaavaa voisi ollakin.

 

Tiedän jo nyt, että tulen rakastamaan Frost Floweria kesällä ruskettunutta ihoa vasten. Eipä haittaa ollenkaan, että kyseessä on talvikokoelman lakka.

Kaksi helppoa kerrosta, ei levitys- eikä peittävyysongelmia. Lisää tällaisia, kiitos.

 

Riehaannuin taas käyttämään siirtokuvia ja tietenkin kukkia kukkalakalle. Kukkien päälle töpöttelin vielä sienellä Barry M:n hologlitteriä hyväksi havaittuun tapaan. Yksinkertaisia koristeluja enemmän kyllä viehätyin lakan erikoisesta sävystä ja katse harhaili vähän väliä tuijottelemaan omia näppejä.

Harmittamaan jäi ainoastaan se, että kokoelmassa olisi vielä pari lakkaa joita halajan mutta hemmetti, kun kaikkea ei voi saada!

Nyt kun olen karsinut urakalla lakkoja pois, annoin myös itselleni luvan tilata muutamia uusia, koska elämä kävisi tosi tylsäksi ellei olisi kynsipostia odotettavana, vai mitä:)

32 thoughts on “Frost Flower

 1. Ihana kesälakka! Välillä näitä ”onkohan tämä nyt varmasti oikeassa kokoelmassa”- pulloja julkaistaan, mutta mikäs siinä kun on noin nätti! Talvista minä en kyllä saa tästä tekemälläkään, vaikka hyvältähän se vaaleankin ihon kanssa näyttää :)

 2. Voit vitjat, kun on tosi nätit kynnet! Nyt mua alko entistä enemmän syyhyttämään nuo Glam Polishin lakat, vaikkei pullokuvia tiiraillessa mikään oikein sytyttänytkään :D Kiitos siis tästä, lakkapostia ON kiva odotella :3

  1. Niiden pullokuvissa on semmoinen huono puoli, että lakat ei näytä oikein miltään. Olen itsekin ihmetellyt niitä ja todennut, että on vain pakko etsiä swatcheja koska suurin osa pulloista näyttää vaan _mustalta_

  1. Joo! Kuvittelin, että olen onnellinen kun saan testaamattomien viuhkan mahdollisimman tyhjäksi mutta en ollutkaan:/ Ei ollut mitään odotettavaa joten mulle sopinee parhaiten tila, jossa on kohtuullisesti testaamattomia jotta niitä voi kivasti yhdistää vanhojen lakkojen kanssa – ilman paineita:)

 3. Jotain odotettavaa pitää aina olla :) Sun kynnet on kyllä niin kauniit! Hitsit, kun en omiani saa mitenkän talvella samoihin mittoihin :D

  1. Kiitos Elisa:) Melko leuto talvi on ollut kynsille ja käsille armollinen ja tapaturmilta on vältytty…. ja osan kiitoksesta kyllä välitän käyttämilleni hoitotuotteille.

 4. oooo onpas kaunis yhdistelmä! Tää on kyllä erikoinen sävy ja kiinnostais kokeilla itekin tuota Frost Floweria, mut noi persikkasävyt on vähän hankalia joskus. Tosi monet näyttää mulla ihan kauheilta.

  1. Mulle ei myöskään sovi kaikki, olen vähän skeptinen esim. tilaamani TFL:n Drinking Watermelonin suhteen, tosin se on jo vähän oranssi eikä niinkään persikka. Tää oli kyllä niin kiva lakka <3

 5. Kolmas blogi jossa käyn kerjäämässä kesää, ihanan kesäiset ja just upeat ruskettunutta ihoa vasten! Mikssei se vaan vois jo tulla? Kaikilla ois lakkauksetkin jo valmiina. Muista muuten tilata säännöllisesti lakkoja, elämä on niin tylsää ilman ;)

  1. Haha, taitaa olla jo ihmisillä mitta täynnä talvea ja kova kaipuu kesään:) Minulla ainakin! Nyt on onneksi tulossa parikin vähän isompaa pakettia ja paitsi kynsijuttuja, myös esim. kuorintavoiteita Harlowlta koska ne on niiiiin ihania. Ah. Kotispa <3

 6. Mua harmittaa, kun kaikki persikkaiset saa mun kädet näyttämään aina ihan kuolleilta :( Kovasti niitä haluaisin käyttää.. Hyvin voin kuvitella, että ruskettuneelle iholle sopivatkin. Mutta mä en ees rusketu, joten olen ihan lost case.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *