Forever And A Day

Eilen saapuneista ihkulakoista pääsi kynsille ensimmäisenä ILNP:n Forever And A Day. Sen alle taiteilin liukuvärjäyksen Kiko 389:llä ja Essien Blancilla. Forever And A Dayssa on eri kokoista mintun ja kullanväristä glitteriä, omnom. Linkitän taas WL:n postaukseen mutta siellä ihastuin tähän lakkaan ja pitihän se sitten itsellekin hankkia. Kyllä, olen säälittävä matkija:)

Kikossa on minusta juuri se täydellinen turkoosin sävy kesään. Tässä ei taida mainittavaa eroa olla Color Clubin Blue-mingiin, pitäisikin ihan vertailla noita vierekkäin.

Eipä näistä kynsistä oikein muuta sanottavaa ole ja helle puurouttaa ajatukset niin, ettei oikein jaksa edes kirjoittaa. Itsehän viihdyn parhaiten hiukan yli +20C:ssa, nyt mittari näyttää varjossa +28.6 ja se on liikaa. Säästä ei pitäisi valittaa koska kohta on taas talvi ja kylmä ja lunta jajaja mutta valitan silti vähän. En vaan tykkää liian kuumasta.

Essie Blanc, Kiko 389, I Love Nail Polish Forever And A Day

Olen tässä seuraillut tuota lukijamäärää ja alkaa näyttää siltä, että piakkoin ”joutuu” järjestämään pienen arvonnan. Teitä on nyt GFC:n kautta 498 ja fb:ssa 192. Huimaa!

25 thoughts on “Forever And A Day

 1. Täällä toinen, joka viihtyy parhaiten siinä aavistuksen kahdenkymmenen päällä keikkuvassa lämpötilassa. Nyt on niin kuuma, että aivot alkaa mennä kaurapuuroksi ja tekis mieli vaan retkottaa tuolla lattianrajassa.
  Sun kynnet on mukavan vilpoisen sävyiset. Vähän tulee jätski mieleen.

 2. Ihanan viilentävät kynnet, eikö ne viilennä olotilaa? Ja totta, ei saa valittaa. Tällaisista päivistä pitää nauttia varjossa löhöillen mansikoiden kera, näin mä teen, ainakin kohta kuhan on taas kiireelliset käsityöt saatettu ajantasalle. :)

  1. Itse asiassa pysyttelen visusti sisätiloissa, ovet ja ikkunat kiinni ja ilmalämpöpumppu puhisee kylmää. Sähkömittari toki pyörii hulluna mut ei näitä päiviä niin montaa ole. Meinasin kyllä tehdä vielä illan mittaan liikkeen, jota luultavasti kadun ja lähteä bf:n luo hikoilemaan:P
   Sun paketti muuten tuli tänään, kiitos:)

 3. Tosi nätit kynnet! :) Ja kuten yllä mainittiinkin, ne näyttävät jotenkin ihanan vilpoisilta, ja tulikin pakottava tarve kävellä pakastimelle hakemaan jäätelöä =D

 4. Oo, säkin olet noita ihani ILNP-lakkoja hommannut. Törmäsin jälleen fb:ssä näihin jollain muulla jkyselinkin alkuperää. Vallan tuuheen viileet lakkaukset sulla :) odotan innolla jos pääsis elokuussa matkailemaan niin roudaan Kikoja mukaan yhden matkalaukullisen, vähintään.

  1. En malttanut olla tilaamatta, näitä tuli kuusi putelia joista neljä holoja ja kaksi glittereitä. Ja ilman muuta tyhjän matkalaukun kanssa reissuun, se täyttyy kyllä:D

 5. ILNP -lakathan tulivat sitten vikkelästi, onko siitä viikkoakaan kun laitoit niitä tilaukseen vasta..?!

  Ihanan raikas tuo liuku!

 6. Ooooooooooooh! =) tuo kyseinen KIKO on mun toivelistalla keikkunut viime kesästä asti ja heinäkuussa vihdoin toivottavasti on mun kokoelmassa.

  Superkaunis liukuvärjäys!!!

  1. Ja sain oman KIKoni ja vähän tästä sun lakkauksesta innostuneena tein myös liukuväriä.
   Vielä puuttuu tuo glitterihanuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *