Flowerbomb 2.0

Powder Perfect on varsin uusi brändi indierintamalla. En löytänyt ihan tarkkaa tietoa, ilmeisesti ensimmäiset lakat ovat putkahtaneet myyntiin viime vuoden alkusyksystä. En muista sitäkään, missä merkkiin itse törmäsin mutta todennäköisesti saan syyttää tästäkin instagramia:) Tilasin lakan Mei Mei Signaturesilta koska PP ei toistaiseksi toimita omasta kaupastaan kuin Australiaan. Jälleenmyyjien tiedot löytyvät sivustolta.
Tilasin kokeeksi ensin yhden lakan mutta olen siinä määrin myyty nainen että tuskin jää tähän yhteen. Flowerbomb 2.0 on paitsi jäätävän kaunis myös laatu oli erinomainen. En lähtenyt lakkaamaan sillä yksistään, sillä luultavasti se olisi vaatinut kolmisen kerrosta ja silloin lakkapinnasta tulee helposti liian glitterinen. Levitin yhden reilun kerroksen Cadillacquerin Thank Youn päälle, tällöin peittävyys riitti juuri ja juuri kunhan ei tiiraa kynsiä valoa vasten. 
Lyhensin muuten kynsiäni reippaanlaisesti, en edes muista, milloin ne olisivat olleet näin lyhyet. Tuskin ainakaan tämän blogin aikana koskaan ja ennen blogia pidin vielä pitempiä kynsiä.
Lakkapinnasta jäi täysin sileä yhdellä päällyslakkakerroksella, arvostan. Flowerbomb myös levittyi ongelmitta eikä glittereitä tarvinnut kalastella tai asetella kynnellä lainkaan. Täydellisyyttä hipova lakkauskokemus. 

Thank You puolestaan on yksi kolmesta Cadillacquerin äitienpäiväkokoelman lakasta. Muita voi kurkata vaikka Emman swatchaamina, itse en tilannut kuin tämän. Laitoin kaksi kerrosta mutta seuraavana päivänä kunnon valossa katsoen kolmas olisi saattanut olla tarpeen.
Näitä pinkkejä holoja ja niiden kavereita on tullut haalittua aika monta ja ihan kaikkia en kyllä aio pitää vaikka nättejä ovatkin, kuten tämäkin.
Lakka oli helppo tapaus mutta aika samanhenkinen Pinkman vielä silti voiton koostumuksessa, Thank You oli vähän ohuempaa.

En taaskaan säästellyt filmiä kuvia ottaessani mutta on kiva tarjota reilummin kuvia eri kulmista kun kyseessä on vähemmän blogeissa esiintyneitä lakkoja. Koostekuvatkin saa klikattua isommiksi.

Kuinka monelle Powder Perfect on entuudestaan tuttu merkki?

Ps. vielä arvontavinkki, jonka haluan jakaa teillekin: philosophy finlandin fb-sivut on avattu ja
sivusta tykänneiden kesken arvotaan 16.6. 100€ arvoinen tuotepaketti!
Minä ainakin tykkään ja osallistun myös :)

37 thoughts on “Flowerbomb 2.0

 1. Vieras merkki, mutta luulen ettei jää kauhean vieraaksi… Kaunis lakka! Ja tuo thank you. Jäin ilman ja nyt yritän kovasti uskotella, että se on liian samanlainen pinkmanin kanssa, että tarvitsisin sitä.

  1. Niin….mulla on nyt molemmat ja vaikka tämä on kaunis, Pinkman on minusta vielä kauniimpi. Joku näistä lukuisista vaaleanpunaisista saa lähteä kunhan ehdin lakata kaikki kynsille mutta Pinkman ei ainakaan ole siinä joukossa:)

 2. Ei ole tuttu merkki, mutta JOKU näytti minulle kuvia tuosta Flowerbombista ja SEN JÄLKEEN löysin itseni Harlowilta, mistä on nyt tulossa kolme lakkaa tältä merkiltä… *stare*

  Kynnet ovat aivan ihanat, kuten aina. Eivätkä ole lyhyitä nähneetkään :D

  1. Kuka kumma niin mahtoi tehdä? Edesvastuutonta moinen! Mua kiinnostaa ihan possuna et millasia ne muut on, itse kun vielä olen muistutellut itseäni n. 70 testaamattomasta lakasta ja malttanut mieleni:D

 3. Tuo Thank you on kyllä ihana. Tahtoo! Eikä ole paha tuo toinenkaan. Tulee mieleen kesä ja mansikkajäätelö =)
  p.s. Nyt sain sen Isadoran geelilakan!

  1. Mahtia! Kävin eilen Myyrmannin Anttilassa ja aika tyhjältä näytti niiden myyntiteline eli lakat on kyllä tehneet kauppansa. Mua polttaa vielä beige Iced Latte mutta tällä kertaa pidättäydyin:)

  1. Tykkäsin kuin hullu puurosta ja yleensä nämä glitter-ym. sotkulakat ei ole mun ihan ykkössuosikkeja kuitenkaan. Tää oli tosi positiivinen tuttavuus:)

 4. Nevahööd tästä merkistä, mutta meninpähän sivuille. Harmi, että tuo vaaleanpunainen suloisuus on sold out tällä hetkellä, mutta odotellaan… :)

  1. Mulla unohtui mainita postauksessa, että tilasin omani Mei Mei Signaturesilta. PP ei ilmeisesti omasta kaupastaan toistaiseksi toimita ulkomaille mutta ainakin Edgy Polishilta ja Harlow’lta tätä pitäisi löytyä. Täytyy lisätä se tuonne tekstiin :)

 5. Oi miten ihanan herkullinen lakkaus! :) Tuo glitterlakka on kyllä todella kaunis. Olen törmännyt tuohon Powder Perfect -merkkiin ulkomaisissa blogeissa, ja ihastuin kyllä merkin Elation -lakkaan nähtyäni siitä kuvia. Tuosta Flowerbombistahan tulisikin sille loistava matkakaveri! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *