Flormareita. Vai mitä nää nyt on?

Kävin ihan muilla asioilla Tarjoustalossa mutta JOUDUIN kulkemaan kemppariosaston halki ja kas, sinnehän oli tullut uusia Flormarin lakkoja Kone Helsinki -etiketillä varustettuna. Kivoja sävyjä oli useita mutta en ostanut kuin kolme, oikeastaan siitä syystä että nämä on aika huonoja kuivumaan, ainakin tähän asti kokeilemani, ja peittävyden kanssakin on niin ja näin mitä tähän asti olen testannut. Kolmas huono puoli on, ettei korkea pullo mahdu laatikoihin, joissa säilytän lakkoja;)

Koristelussa ne on kyllä tosi kivoja.

Swatchasin lakat kiekolle. Neonpinkki on ihana, vertailun vuoksi kokeilin viereen GOSHin Flamingoa koska pullossa se on lähes identtinen. On siinä selvä ero, Flamingo on tummempi eikä ihan noin kirkas. Aika ihana kyllä tuo pinkki mielestäni:)
Kiekolla on kolme kerrosta muita lakkoja, GOSHia kaksi.
Vähän pliisuja ainakin tässä minun näytölläni, ylimmässä kuvassa värit toistuvat luonnollisimmin.

Oikean käden pikkurillin kynsi antoi periksi ja koska minä en jaksa mitään teepussiviritelmiä eli jos katkeaa niin sitten ei voi mitään. Harmittaa tietenkin mutta no can do. Vasemmassa kädessä alkaakin olla pikkurillin kynsi jo sen mittainen, että voin ottaa kuvat taas vasurista kun pitkään olen kuvannut oikeaa:D

* * *

EDIT: nyt ottaa päähän, että en ottanut myös sitä bling-bling glitteripommia, ajattelin, että minulla on niitä niin paljon mutta siinä oli hopeisia, punaisia ja ehkä mustia(?) hileitä. Pahpöh!

3 thoughts on “Flormareita. Vai mitä nää nyt on?

  1. nythän noi flormaleiden pullot on ihan muuttunu,siis etiketeistä. kiva ku kukaa ei tiedä et onks ne nyt flormaleita vai kone helsinkejä vai mitä :D mutta ihania sävyjä oot löytänyt :)

  2. Vissiin Kone Helsinkiä sitte kun sinne on ilmestyny jotain suihkusaippuaa ja muotoilutuotteitakin sillä nimellä:o Mä plarasin varmaan puoli tuntia noita lakkoja kun mietin kuumeisesti, että TARVINKO mä tätä ja tuota vaikka ei ne edes maksa juuri mitään:D Alkaa vaan olla aika hallitsematon määrä lakkoja kun kaikkia ei ehdi käyttää ja se on vähän pöljää ehkä -joskin aika tavallista kynsihurahtaneiden keskuudessa;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *