First Spring – Ensi Kevät

Minun EI pitänyt laittaa näihin kynsiin glitterikärkeä vaan leimata jotain, mutta koska ruttasin lakat ottaessani pyykkejä kuivausrummusta, oli pakko. Mutta te olette varmaan jo tottuneet siihen, että näitä nähdään kynsilläni aika usein:)

Lähinnä halusin kokeilla tuota Lumenen lakkaa. Lumene on merkkinä jäänyt aika vähäiselle huomiolle kynsiblogeissa, luultavasti tavallisuutensa ja ”tylsyytensä” vuoksi. Onhan monilla merkeillä ehkä kauniimpia ja ennen kaikkea ainakin erikoisempia lakkoja. Lumenen kevätkokoelmassa ilmestyi neljä lakkaa joista hankin tämän mustikkamaidon sävyisen itselleni, muut eivät olleet oikein kiinnostavia, sävyt olivat jotenkin tunkkaisia kevääseen.

Kynsillä tämä lakka ei sitten ollut niin viehättävä kuin pullossa vaan aika tavanomainen lila. Mikä ei tietenkään tee siitä huonoa mutta olin hieman pettynyt, olisin toivonut lopputuloksesta vaaleampaa.
Lumenen sivellin oli vähän töpön tuntuinen ja viiston kärjen ansiosta levittäminen oli hieman haasteellista. Lakan koostumus sinänsä on ihan ok, sopivan jämäkkää ja peittävyys melko hyvä. Kolme kerrosta ei tietenkään kuivu hetkessä eikä Insta-Dri estänyt väistämätöntä tapahtumasta.

Laitoin keskimmäisiin sormiin kivoja kukkastrasseja jotka ostin fb:n kosmetiikkakirpparilta. Hieman tekee mieli näin julkisesti narista näiden ryhmien hinnoittelusta, monet tuotteet maksavat jopa tuplasti sen mitä suomalaisissakin nettikaupoissa. Mutta saahan sitä pyytää:)

Käytetyt lakat ja tarvikkeet
-Seche Clear -aluslakka
-Lumene 38 First Spring – Ensi Kevät
-Mavala Sparklig Silver
-Sally Hansen Insta-Dri
-kukkastrasseja

Pitäisi kaiketi alkaa lataamaan kuvia jonkun palvelun kautta. Nyt olen ladannut suoraan Bloggeriin mutta jotenkin tämä sössii kuvien laadun lopullisesti. Lisäksi tila on käsittääkseni rajattu ja loppuu jossain vaiheessa.
Laitetaan mietintämyssyyn:)

16 thoughts on “First Spring – Ensi Kevät

    1. Mä näin Sinellissä taannoin vähän samanlaisia ja nyt on jäänyt vaivaamaan kun en ostanut. En ole ihan varma, oliko ne aavistuksen suurempia mutta luulen, että soveltuisivat kuitenkin kynsille. Tykkään näistä myös itse, saa vähän näyttävämpää pienemmällä vaivalla kuin jos vertaa niihin tavallisiin, pyöreisiin strasseihin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *