Fihofiimeiset fimot

Tilasin Mimaxista fimoja. Nuukuuksissani otin tankoja koska valmiiksi viipaloidut maksavat paljon enemmän. Huomasin pian, että siihen on hyvä syy. Fimojen leikkaaminen on periaatteessa hyvin yksinkertaista mutta käytännössä ei.
Leikkaamiseen suositellaan erityistä fimoleikkuria:

Itse fimotangot ovat n. 5cm pitkiä, reilut puoli senttiä halkaisijaltaan olevia pötkylöitä. Suosituimmat taitavat olla juuri kukka- ja hedelmäaiheisia joita itsekin tilasin.

Yhdestä tangosta pitäisi periaatteessa saada 130 viipaletta eli niiden tulisi olla hyvin, hyvin ohuita. Fimoleikkurilla en saanut sitäkään vähää aikaiseksi kuin jemmastani löytyneellä teräsarjalla. 
Hyvällä onnella saattaisin saada aikaiseksi 30 viipaletta yhdestä tangosta. Kun toivun tästä takaiskusta, tilaan suosilla valmiita kiekkoja. Minun viipaleeni näyttävät tältä:
Sentään en ole vielä leikannut sormeeni. Kantava ajatus tässä on siis viipaleiden käyttäminen koristeena. Useimmiten rakennekynsien kanssa, mutta niitä voi myös liimata luonnonkynsille. Olen aina ihastellut hedelmäkynsiä ja halunnut itsellenikin sellaiset. Onneksi kesään on puoli vuotta aikaa, ehkä nämä eivät talvella olisikaan niin kivat…
Sonne on muuten tehnyt fimojen leikkauksesta hyvän ja selkeän videopostauksen ja muutenkin blogi on tutustumisen arvoinen!

2 thoughts on “Fihofiimeiset fimot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *