Farkkukynnet

Tätä postausta kirjoittaessani piti ihan tarkistaa, kuvittelenko vain, vai onko Essie ollut poikkeuksellisen vahvasti edustettuna blogissani viime aikoina. Mutuni oli oikeassa; merkki on ollut paljon esillä koska se on julkaissut kivoja kokoelmia yhden toisensa jälkeen. Kevään Garden Variety, kesän Peach Side Babe ja vielä Neon 2015. Kesäkokoelmasta hankin kaksi lakkaa, jotka sopivat mitä parhaiten samaan lakkaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kolmella kynnellä on hieman murrettu keskisininen, Pret-a-Surfer ja aksenttikynsillä vaalea laventelinsävyinen Salt Water Happy. Molemmat peittivät eriomaisesti kahdella kerroksella ja pigmenttiä riitti leimaukseen asti, eli leimasin niillä toistensa päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Omistan koko joukon sinisiä, myös Essieltä. Siitä huolimatta dupeja ei kokoelmastani lakoille löytynyt. Etenkin Salt Water Happyyn tykästyin mahdottomasti, sillä mukaviksi haalistuneiden farkkujen sävyinen lakka sopii erinomaisesti esim. beigenkin kanssa ja tällä tekisi mieli lakata heti perään uudelleen.

Leimauslaattana on tuttu Pueen 92.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essie on vienyt rankingissani kirkkaasti kärkipaikan, kiitos niin mielenkiintoisten kokoelmien kuin lakkojen laadunkin suhteen ja on lukumääräisesti eniten edustettuna lakkakokoelmassani. Huomautan, että myyn itselleni sopimattomat sävyt, dupet tai muuten epäkivat lakat pois eli en pyri siten kasvattamaan lakkamäärää kotonani. Jokainen laatikoissani majaileva lakka on paikkansa ansainnut.

essie_salt_water_happy_4
Ehkäpä seuraavaan postaukseen saan jotain muuta sinisen ja turkoosin sijaan:)

34 thoughts on “Farkkukynnet

 1. Tuo vaaleampi Salt water happy on todella veikeä sävy :) Ihana lakkaus kokonaisuudessaan, eikä tarvitse vaihtaa pois sinisistä/turkooseista ;)

 2. Aivan mahottoman nätit! Essie on kyllä totisesti huippumerkki, ja se on kiilannut mullakin aikapäiviä OPI:n ohi suosiossa. Essien laatu on parantunut vielä entisestäänkin, huonoja koostumuksia on enää harvoin ja kokoelmien värisävyt on yleensä tarkkaan mietittyjä ja kokonaisuudet siksi onnistuneita. Rakastan.

 3. Vielä kun käsittäisivät laittaa joka pulloon sen leveän sutilon! Ihan äärettömän kauniit sinisen sävyt nämä eivätkä ihan varmasti löydä munkaan kätköistä samanlaisia, nää lähtee himotuslistalle! Kaunis kokonaisuus muutenkin :)

  1. No se kyllä parantais elämänlaatua ihan älyttömästi! En käsitä miksi pitää olla kahta erilaista kun se leveä on kiistatta parempi.

 4. Waude miten ihanat kynnet! Sininen ei kuule lemppareihin kynsilakoissa, mutta nyt on pakko muuttaa mielepidettä!
  Noista leimailuista, itsekin haluaisin niitä alkaa kokeilemaan, koska niillä näkyy saavan kaunista aikaan.
  Mistä niitä kannattaa ostaa/tilata?

  1. Jos asut pääkaupunkiseudulla, Vuorikadulla Helsingissä on CesarsShopin liike ja sieltä löytyy laattoja hyvä valikoima, niitä on kivempi valita livenä kuin netistä. Toki nettikaupastakin löytyy, niin laatat kuin leimaustarvikkeetkin. Tarvitset stamperin, skrapaksi käy vaikka vanha pankkikortti. Leimauslakkoja on esim. Konadilla mutta kuten tästäkin näkee, myös tavallisia, pigmenttisiä lakkoja voi käyttää leimailussa.
   Leimaustutoriaaleja löytyy YouTubesta. Laattoja voi lisäksi tilata esim. ebaysta, Born Pretty Storesta, Pueenilta, MoYou Londonilta ja lisäksi on ns. indielaattoja kuten Über Chic ja Pet’la.

 5. Oi! <3 Molemmat lakat on aivan upeita ja sopii yhteen täydellisesti ja vielä leimaavatkin! Nämä lakat olisi melkein hankittava! Niin raikas ja ihana yhdistelmä. =)

 6. Salt water happy on uniikin oloinen sävyltään, pakko hankkia!

  Mä oon kyllä niin kade sun taidolle saada kynnet näyttämään harmonisilta ja jotenkin… selkeästi sinulta. Sun tekemät kynnet tunnistaa selkeästi, vaikkei tietäisi niiden olevan sun. Taattua Sissi-laatua!

 7. Tää ei nyt liity mitenkään mihinkään, mutta muistanko väärin vai löytyykö blogistasi vertailut miten helppoa/vaikeeta on tilata eri verkkokaupoista ja kuinka nopeasti tuotteet tulee yms.

  1. Mulla oli aiemmin sellainen sivu, mutta sen ylläpitäminen kävi aika hankalaksi kun ostopaikkoja tulee jatkuvasti lisää ja vanhojen tilausehdot, postituskustannukset ym. muuttuu:( Jos olet facebookissa, kannattaa liittyä Kynsikoristelut-ryhmään, siellä on hyvä kysellä kokoemuksia eri verkkokaupoista ja muutenkin höpistä kynsijuttuja. Toki jos sulla on joku tietty kauppa mielessä tai etsit jotain tuotetta, voin parhaani mukaan auttaa:)

 8. Oi, onpa nätit. Iskee tämmöiseen sinisten diggaajaan kuin sata volttia. Melkein tekisi mieleni hankkia noi, mutta sinisiä on kumminkin laatikossa jo tosi paljon…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *