Falling leaves favourite season

Nyt on niin kivat kynnet että vaahteranoksat pois!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Käytössä on jälleen pomminvarma yhdistelmä: kaunis lakka, tällä kertaa Picture Polish Autumn (jo toistamiseen) ja Milv-siirtokuvat. Autumnia on kynsillä kaksi kerrosta ja siirtokuvien alla on yksi kerros Essencen Wild White Ways-lakkaa. Haluan julistaa sen viralliseksi siirtokuva-aluslakaksi, koska sen kanssa selviytyy yhdellä kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyseinen arkki ei näytä piirretyssä mallikuvassa lainkaan niin kivalta kuin livenä. Liukuvärjätyllä pohjalla on erilaisia syksyisiä lehtiä ja kuvio on ihan mahdottoman nätti. Voisin melkeinpä hankkia toisen arkin varastoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhdessä Autumnin kanssa siirtiksistä muodostui todellakin tuijotteluainesta oleva lakkaus, joka noteerattiin myös lähipiirissä ja vähän muuallakin. Laitoin vielä pari niittiä koristeiksi vaikka ilman niitäkin olisi pärjännyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ajattelin, että tämä olisi viimeinen syysaiheinen lakkaus mutta messureissulta ostin vielä yhden tosi kivan Milv-arkin, joten vannomatta paras.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko olette Milv-decaleja testanneet?

Ps. kaksi yötä messuihin!!

26 thoughts on “Falling leaves favourite season

  1. Mielettömän hienot ja syksyyn sopivat kynnet! Jotenkin todella raikas lopputulosta, tykkään!
    Mulla on jos lista kaikista niistä ihanista siirtokuvista (ja lakoista), joita haluan Cesarista haalia!

  2. nää oli kyllä henkeäsalpaavan ihanat aivan livenäkin. Tottakai hyökkäsin Tallinnassakin ekana sit juuri tämän siirtokuva-arkin kimppuun. NIIN NÄTTI.

  3. Voi Autumn. Oon himoinnut tätä jo ikuisuuden, ja aina kun muistan et hei, nyt voisin tilata, niin mokoma on loppu. Postituslistalle siis, koska ilman tätä en halua olla tätä syksyä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *