Fading Tapestry

Punaiset hololakat ovat olleet koko aktiivisen kynsiharrastusaikani pieni heikkouteni. Ne eivät juurikaan eroa toisistaan mutta siitä huolimatta minun on vain pakko saada omistaa ne kaikki, tai ainakin kokeilla ihan jokaista ja sen jälkeen käydä riipaisevaa luopumistaistelua yleensä kanssalakkaajien painostuksesta. 
Powder Perfectin Fading Tapestryn lunastin itselleni Papun kirppislaatikosta. En muista, miksi Papu tästä luopui mutta tuskin ainakaan siksi, että lakassa olisi jotain pielessä.

FT on hyvin kaunis ja hyväkäytöksinen hienostuneen holoefektin tarjoava lakka, jota laitoin kaksi kerrosta näihin kynsiin. Kahdella jäi hitusen läpikuultavuutta mikä ei haitannut, sillä alkuperäinenkin suunnitelmani oli leimata päälle suht’ peittävä musta kuvio.

Käytin leimaukseen Essien Licoricea, jonka unohdin kuvista. Omaan tasooni nähden olin leimauksiin tyytyväinen vaikka ne eivät olekaan täydellisesti kohdistetut ja pieni kuvio lähti hieman kiertymään. Peukussa ja nimettömässä on sama leima ja nimettömiin lisäsin vielä kirkkaat kristallit.

Kyllä punaisen ja mustan liitto toimii aina, vai mitä?

28 thoughts on “Fading Tapestry

  1. On se kyllä kaunis, pakko myöntää! Ja punainen & musta on aina yhtä toimiva pari :)

    Mullahan tulee holoja käytettyä tosi harvoin ja pärjään aika pitkälle jo DS Reflectionilla ja PP O’Haralla, joten tälle ei ollut niin suurta tarvetta. :) Laadun puolesta tää ois kyllä saanut pysyä mun hyllyssäni ♥

    1. Mun pitää laittaa kyllä joku tai jotkut kiertoon mutta vetkutan valintaa kun joku osa musta haluaisi pitää ne kaikki. Emma saa tulla karsimaan:D

    1. Joo, sama…munkin pitää koko ajan saada uusia koska ne vaan nyt on niin hienoja:) Ehkä mestarileimaajaksi tullaan laattojen määrää kasvattamalla, ei sitä tiedä:)

    1. Ihan yllätyin, kun instasta luin et joillekin oli tullut jouluinen olo:D Mulle kun ei tullut laisinkaan, mutta kyllähän nämä sopisi joulunaikaankin hyvin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *