Etelän hedelmiä

Eräänä aurinkoisena sunnuntaina lakkailin pirteät appelsiinikynnet, joilla osallistuin myös Bangerheadin kynsikisaan, vähän vahingossa tosin, kun huomasin että viimeinen osallistumispäivä on meneillään. Voittoa aplarikynnet eivät tuoneet, se meni ansaitusti Annin upeille vesimarmorointikynsille, onnittelut vielä tätäkin kautta:)
Vadelmanpunainen lakka on Kikon 361 ja se on 99% dupe Essien Watermelonille. Niinpä tämä hyvin kahdella kerroksella peittävä ja herkullinen yksilö saa lähteä uuteen kotiin. Keltaoranssille 356:lle ei dupeja löytynyt mutta se vaati kaksi paksua ja yhden ohuen eli 2,5 kerrosta peittääkseen. Sävy on ihan ehta appelsiini ja kaivelin siihen sopivat decalit ja pari oranssia Swarovskia koristeiksi.
Kuvia räpsin pariin otteeseen auringon mentyä välillä pilveen ja vielä kolmannenkin kerran, kun keksin vähän viiveellä lisätä holotopperin kynsiä piristämään. Ei se kuvissa oikein erotu mutta luonnossa paljon paremmin ja kynsistä tuli heti mielenkiintoisemman oloiset.
Huvitti vähän nämä kuvat, valaistuksesta riippuen niin lakat kuin ihonvärinikin näyttää kovin erilaiselta, mutta menköön nyt kaikki.

Nyt ulkonakin näyttää jo lupaavammalta kesän suhteen. 
Itse olen huomannut, että sää vaikuttaa tosi paljon mielialaan joten toivotaan aurinkoista viikonloppua:)

30 thoughts on “Etelän hedelmiä

 1. Pirteät limonaadi-kynnet (mulle tulee mieleen joku appelsiini-/veriappelsiinilimu mieleen)! Yhtä lailla oli ansaittu 2. sija näillä kynsillä. :)
  Sää vaikuttaa todellakin mielialaan, joten tuleva viikonvaihde kuulostaa vähintäänkin hyvältä asian suhteen!

 2. Onpas pirtsakat kynnet! Itsekin huomaa, että aurinko a) piristää b)innostaa tekemään värikkäämpiä kynsiä, joten toivotaan todella aurinkoisia kelejä! Mukavaa viikonloppua :)

 3. Kyllä, sää vaikuttaa ihan älyttömästi. Huomisesta alkaenhan se on luvannut melkoisen mukavia ilmoja, toivottavasti toteutuu! :)

  Kynnet on herkulliset!! Tulee heti appelsiinin maku ja kirpeys suuhun :D

  Hyvää viikonloppua!

 4. No jopas on eroa lakkojen sävyissä valaistuksesta riippuen! Todella nätit lakat ja söpöt decalit :) Nämä kynnet ovat jotenkin tosi herkulliset. Nyt tekee itsekin mieli kaivaa hedelmäfimot esiin!
  Tohon kilpailuun oli tehty todella upeita kynsiä, ja mun mielestä kyllä parhaimmat eivät voittaneet, vaikka tietenkin nuo Annin kynnet olivat nätit :)

  1. Muistin kans fimot vähän jälkijunassa, niitäkin vois yrittää edes kerran kesässä saada kynsille:) Oli kyllä paljon taidokkaita kynsiä ja mäkin ihan kepillä vaan kokeilin jäätä josko sattuisi tärppäämään mutta ei nyt tällä kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *