Eteerisiä öljyjä hiuksille

Vakkarilukijat muistanevat, että rakastan paitsi sitrustuoksuja, myös piparminttua, minttua ja eucalyptusta kaikissa muodoissaan.
Sain L’Occitanen liikkeessä asioidessani näytteen Aromachologie-linjan virkistävästä hiusnaamiosta, ja käytettyäni sitä helteisen päivän jälkeen saunassa hiuksiini, ihastuin kertaheitolla.
En muista kenen loistoidea oli kiivetä Malminkartanon täyttömäelle mittarin näyttäessä vielä alkuillastakin +26C, mutta siinä hommassa irtosi hiki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
L’Occitane on käyttänyt eteerisiä öljyjä myös hiustenhoitotuotteissa yli 30 vuoden ajan. Jokainen hiustuote sisältää viittä eteeristä öljyä: minttua, laventelia, timjamia, greippiä ja seetriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päivittäiseen käyttöön sopiva, hyvin vaahtoava silikoniton shampoo puhdistaa hiukset tehokkaasti ja jättää ne mukavan ilmaviksi. Yleensä mulla on niin paljon erilaisia muotoilutuotteita hiuksissa, että tarvitsen kaksi pesukertaa, mutta tämän kanssa selviän yhdellä. Tukka ei tule narskuvan puhtaaksi, vaikka kaipaakin pesun jälkeen hoitoainetta/naamiota.

Pullokoko on reilu 300ml ja korkki on tuttu eli mulle hankala avattava. Koetan oppia elämään asian kanssa, koska sisältö on täyttä kultaa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksu on ihanan virkistävä, jopa laventeli sopii täydellisen hyvin komboon, vaikka tavallisesti en siitä pidäkään. Joku saattaa pitää tuoksua maskuliinisena, mutta se ei jää hiuksiin lainkaan miehekkäänä, vaan pelästään raikkaana ja päällimmäisenä tuoksuu minttu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hiusnaamiossa on täyteläinen koostumus ja sama hullaannuttava tuoksu. Vaikutusaika on kolme minuuttia. Olen itse antanut naamion olla pitempäänkin hiuksissa esim. saunassa, mutta silloin hiukset kannattaa suojata pyyhkeellä.
Puhdas ja ilmava fiilis säilyy hiuksissa pitkään eikä naamio tee hiuksista raskaita tai lätsäytä niitä päätä myöten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laaja Aromachologie-linja sisältää hiustuotteita monenlaisiin tarpeisiin sekä myös esim. kuorintoja ja suihkugeelejä. Vartalotuotteet on jaettu kolmeen linjaan: tasapainottava, rentouttava ja virkistävä. Mukana on jänniäkin juttuja, kuten tyynysuihke, jota voi käyttää myös huonetuoksuna.

IMG_6416
Korkealta näkee kauas

Kenellekään tuskin on enää epäselvää, mikä on mun suosikkibrändi, jos saisin valita käyttöön vain yhden merkin tuotteita;)


Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

6 thoughts on “Eteerisiä öljyjä hiuksille

  1. Mä olen aivan rakastunut melkein kaikkiin L’Occitanen tuotteisiin, mutta nämä hiustuotteet jäävät multa käyttämättä. Juuri tämän eteeristen öljyjen shampoon ja hoitoaineen tuoksu on mielestäni aika puistattava (en oikein meinaa sietää sitä) eikä pesutehokaan vakuuta. Mutta kaikilla on erilaiset tarpeet ja ehkä ihan hyväkin, että L’Occitanen valikoimassa on sentään jotain tuotteita, jotka eivät mene ”pakko saada”-kategoriaan. :)

    1. Eipä taida löytyä merkkiä, jonka ihan kaikki tuotteet olisi itselle sopivia:) Mäkään en tykännyt joulukalenterista tulleista shampoosta ja hoitsikasta, mutta nämä on ihan nappiin.

  2. Toi pieni korkki tosiaan näyttää sirolta ja söpöltä, mutta voin kuvitella, että se avaaminen on hieman työlästä. Pitäis olla jotkut pihdit aina suihkussa mukana. :D

    1. Se on suunniteltu avattavaksi kynnellä ja mä kun en avaa mitään kynsillä, niin täytyy löytää aina joku terävä reuna tai sopiva kättäpitempi avaajan virkaa toimittamaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *