Essien syksy 2017

Essien syyskokoelma kantaa tänä syksynä nimeä as if! Kokoelma on mielestäni yllättävän raikas ja mukana ei ole pelkästään perinteisiä murrettuja sävyjä. Swatcheja en näistä ole ehtinyt tehdä, mutta parit kivat lakkaukset kyllä.


Sävyt vasemmalta oikealle: Knee-high Life, Mixetaupe, Dressed to the Nineties, Saved to the Belle, Girly Grunge, As If!

Ensimmäiseen lakkaukseen valitsin nimikkolakka As If’n ja hyvin vaalean beigen/epävalkoisen Mixetaupen.


Molemmat lakat peittivät vaivatta kahdella kerroksella. Tykkään ihan todella paljon As If’n murretusta farkunsinisestä sävystä. Koristelin simppelin lakkauksen muutamalla siirtokuvalla ja valkoisilla niiteillä. Tulee mummon posliinikupit mieleen:)


Toinen lakkaus syntyi vähän syvemmissä vesissä uiskennellessa ja lakkasin pitkästä aikaa fiiliskynnet.


Pohjalla on yksi kerros todella pigmenttistä siniseen shiftaavaa luumunväristä Dressed to the Nineties-lakkaa. Sen päälle tuputtelin repaleisella sienenpalalla epämääräisen marmorointikuvion käyttäen kolmea kokoelman lakkaa, eli mukana ovat Saved to the Belle, As If ja metallisävy Girly Grunge, joka muuten toimii leimauksessakin.


Lopuksi leimasin mustalla kivihenkisen kuvion Über Chicin laatasta 5-03.


Livenä kynnet näyttivät jopa kolmiulotteisilta ja vaikka lakkasinkin synkissä fiiliksissä, näitä teki mieli pysähtyä tuijottelemaan tämän tästä. Joku ehkä muistaa vastaavan lakkauksen parin vuoden takaa. Silloinkin käytössä olivat Essien lakat.

Ainoa lakka, joka kokoelmasta ei ole ollut vielä käytössäni on punainen Knee-high Life ja sekin tullaan varmasti vielä näkemään mun kynsillä, eli sen varalle on olemassa jo lakkaussuunnitelma.

Mitä tykkäätte Essien syksystä? Ootteko muuten huomanneet, että ensi viikolla on LOKAKUU. Mihin tää aika menee?


Lakat saatu pr-näytteinä

18 thoughts on “Essien syksy 2017

 1. Ekan lakkauksen sävyt on just mun makuun! Toinen lakkaus on ihan hengästyttävän upea :) kaunis kokoelma, kiva että vaaleitakin sävyjä on mukana.

  1. Kyllä! Ja vaikka noita sinisiä ja nudesävyjäkin on munkin laatikoissa Essieltä useita, niin ihan vastaavia ei kuitenkaan löydy:)

 2. Ihan todella upea synkkien vesien lakkaus! Kyllä noita olis pakko tuijotella, todella inspiroivat ja ihanat. Mua aina kiinnostelee tuollaiset epävalkoiset, varsinkin jos laatu on a-luokkaa. Ja tietty leimaavat lakat myös. =D Kyllä tässä itekin on tullut ihmeteltyä ajankulua, vasta kesäloma loppui ja kohta on joulu…

  1. Siis joo, joulu! Tilasin jo joulukalenterinkin:D Ja on vasta lokakuun eka päivä. Ihan hullua, johan tässä saa alkaa pian lakkailla joulukynsiä:D

 3. Törkeen hienot noi synkkislakkaukset. Eka reaktio oli että miten se on noi tehnyt (kunnes luin miten). Tänään tulee kopioitavia kynsiä näköjään kaikilta. Onneksi mulla on toikin laatta :D

  1. Nämä on onneksi helppo tehdä. Taisin tehdä edelliset riekalemarmoroimalla vedessä, mutta siitä tulee tosi paljon enemmän sotkua verrattuna sienellä töpöttelyyn.

  1. En ole raaskinut ottaa lakkauksia edes pois, mutta tänään on kyllä pakko, sen verran alkaa olla kasvurajaa.

 4. Ooh, miten upeita lakkauksia! Siis tuo toinen lakkaus on suorastaan tajunnanräjäyttävä ♥♥ Ja mummon posliinikupitkin on mun mieleen, ai että :)

  Tää kokoelma vaikuttaa kyllä tosi vakuuttavalta, pitää käydä vielä tutkimassa näitä livenä. Etenkin As If houkuttelee :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *