Essien lakkoja Anttilassa

Kävelin eilen pikaisesti Kampin keskuksen Anttilan kemppariosaston läpi. Panin merkille, että valikoimiin oli tullut pieni kokoelma Essien lakkoja. Mielestäni lakat olivat winter collection 2011 -kokoelmasta.
Hinta oli korkeahko 14,90€, itse kyllä valitsisin ennemmin jonkun muun merkin tuossa hintaluokassa. Paitsi kun satun näkemään myynnissä himoitsemani Mint Candy Applen:)

Ihan mielenkiintoista nähdä, mitkä kaikki kaupat ottavat Essietä valikoimiinsa.

Pyörähdin myös Sokoksen kautta. Alekorissa oli joitakin IsaDoran lakkoja ja pyörittelin käsissäni yhtä valkoista mutta koska en ollut varma, onko minulla jo se niin en ostanut. No, kotona tarkistettuani totesin, että ei olisi ollut. Harmi:(

Mukaani lähtivät Gosh Special edition -kokoelman sävy Misty mauve (5,90€ tarjoushinnalla) ja Mavalan Mexico (3,90€). Kuva valehtelee aavistuksen, Misty mauve on mielestäni lila eikä pinkki. Mexico taas on tumma luumunpunainen sinertävällä shimmerillä.

Kynsillä on yhä perjantaina laittamani lumileot, huomenna vaihtuvat ellen tänään ehdi. Tänään lakka on alkanut hieman repsottaa kärjistä mutta yllättävän hyvin se on kestänyt.

Viikonloppu ja vielä tämäkin päivä meni rymistellessä siellä sun täällä joten nyt on ihanata vaan olla möllöttää kotona.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

2 thoughts on “Essien lakkoja Anttilassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *