Essien kevät 2017

Essien kevään 2017 kokoelma kantaa nimeä B’aha Moment. Sain jo hyvissä ajoin lakat kuvattavaksi CesarsShopista, eli muiden kauppojen hyllyiltä näitä ei vielä löydy.Swatcheissa on käytetty aluslakkana Essien First Basea ja päällyslakkana Seche Viteä.
Kaikissa lakoissa on cremekoostumus ja lakkasin nämä kapealla siveltimellä.


Ruohonvihreä On The Roadie on koostumukseltaan hyvä ja peitti kahdella kerroksella. Sävy on täysin uniikki koko 700+ lakan kokoelmassani, vaikka vihreätkin ovat hyvin edustettuina.Korallipinkki Excuse Me Sur on lempparini näistä kaikista. AIVAN ihana, kirkas ja raikas sävy! Tämä tullaan taatusti näkemään kynsilläni usein tulevan kevään ja kesän aikana. Lakka peitti kahdella kerroksella ja koostumus oli hyvä, mutta hieman paksuhko, joten ennen seuravaa käyttöä lisään pulloon hieman ohentajaa lakkaamista helpottamaan.Purkkapinkki Backseat Besties oli varsin haastava lakattava ja tasaisen lopputuloksen saavuttamiseen vaadittiin kolme kerrosta. Ensimmäinen kerros raidoittui, eikä toinenkaan riittänyt tasoittamaan, joten kolmella mentiin. Söpö ja tyttömäinen väri.Essie taitaa berrysävyt ja näitä nähdäänkin lähes kaikissa kokoelmissa. Muhun tällaiset sävyt kolahtavat, joten en kyllästy näihin koskaan.
Kokoelman nimikkolakka B’aha Moment! peitti miltei yhdellä kerroksella, mutta lakkasin kuvanlaadun varmistamiseksi kaksi. Tätä aion kokeilla myös leimaamisessa, siinä määrin pigmenttinen lakka on kyseessä.Kevätkokoelman yllättäjä on tumma, upean naisellinen luumunsävyinen Designated DJ. Hyvä koostumus, kynsillä kaksi kerrosta. Jännä valinta Essieltä, koska yleensä tällaisia sävyjä nähdään syyskokoelmassa.Viimeisenä merihenkinen All The Wave, joka kaipaa myös tilkan ohentajaa, eli koostumus oli hieman paksu mutta muutoin hyvä. Kynsillä kaksi kerrosta ja sain istua käsieni päällä, etten olisi lisännyt tähän ankkureita ja ruoreja:)


Kaikenkaikkiaan mukavan pirteä ja värikäs kokoelma kevään odotukseen. Tästä löytyy jokaiselle jotain:)
Lakat ovat saatavissa CesarsShopista, jossa niiden hinta on 12,90€.

Mitäs tykkäsitte?


Lakat saatu blogiyhteistyön kautta.

32 thoughts on “Essien kevät 2017

 1. Tosi kiva ”perus”kokoelma :) Tuo vihreä on kiva plussa sillä harvoin tavallisia vihreitä sävyjä on saatavilla hyvällä laadulla. Omaksi suosikeiksi näistä nousi samat kuin sulla :)

  1. Joo vihreä on kyllä sangen uniikki ja siinä mielessä jännä, vaikka ei mikään mun lempiväri olekaan. Mutta näitäkin tarvitaan:)

 2. Mun täytyy todeta, että tosi kiva ja yhtenäinen kokoelma parista tummasta huolimatta! En oo hankkinut Essien lakkoja toviin, mutta tässä oli pari kivaa yllättäjää. Haluaisin Excuse Me Surin varpailleni piristäjäksi – varmasti tosi kiva ruskettunutta ihoa vasten!! :)
  Kivaa viikkoa sinne! <3

  1. EMS on ihan täykky kesällä varpaankynsille. Taatusti tulen laittamaan itsekin:)
   Mitä parhainta viikon jatkoa Kaisa <3

  1. No mustakin se on tosi erikoinen tavallisuudessaan ja sellaisena ihana. Hieman tavallisesta poikkeavat sävyt on jänniä!

 3. Excuse Me Sur nayttaa kivalta, ei oo silleen liian oranssihtava koralli mun makuun. Ja miksi ma oon ruvennut tykkaamaan SINISISTA lakoista, en tieda, mutta voisin tuon All The Wavenkin kotiuttaa..

  1. Mäkin tykkäsin EMS:sta, koska se on ihan puhdas ja kirkas koralli ilman sitä oranssihtavaa vivahdetta, joka on parissakin OPIn vähän samansävyisessä lakassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *