Essie Virgin Snow

Sain Essien Virgin Snow-nimeä kantavan talvikokoelman swatchattavaksi CesarsShopista ja pidemmittä puheitta mennään itse asiaan.
Kokoelmaa yhdistävä tekijä on kaksi kerrosta, eli ihan jokaista lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta (+ alus- ja päällyslakka). Lakoissa oli kapea ns. jenkkimallin sivellin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peak Show on hyvin vaalea vaaleanpunainen. Plussat siitä, että kaksi kerrosta riitti, sillä usein tällaiset sävyt ovat hankalia. Lakassa ei ole shimmeriä vaan kyseessä on ihan rehti creme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokoelman nimikkolakka, Virgin Snow, on laventeliin taittava vaalea lila cremelakka ilman shimmeriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hopeinen Apres Chic toimii myös leimauksessa. Erinomainen valinta talven juhliin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haute Tub oli yksi ennakkosuosikeistani. Mustalla pohjalla on mm. violetin sävyistä kimallusta ja lakka näyttää eri valaistuksessa aina vähän erilaiselta. Sävy on erikoinen ja tulee varmasti olemaan suosituin kokoelmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koitin ottaa lähikuvaa lakasta, valitettavasti en pääse makrotasolle laitteiden puolesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokoelmaan kuuluu peräti kaksi aika perussävyistä punaista crellylakkaa. Altitude Attitude on vaaleampi. Lakka on kuitenkin rehellinen punainen olematta koralliin tai pinkkiin taittava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En oikein osaa valita suosikkiani näistä kahdesta. Kumpikin on kaunis, ehkä pitemmän korren kuitenkin veisi tummempi Shall We Chalet? Lakka on supernaisellinen ja juhlava.
Essie kyllä taitaa nämä punaiset crellyt:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kaiken kaikkiaan mukava ja hyvälaatuinen lakkakokoelma, vaikka kaikki sävyt eivät olekaan kovin uusia tai erilaisia. Moni varmasti löytää itselleen sopivan sävyn pikkujouluihin tai muihin talven juhliin.

Mikä oli sinun suosikkisi?

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta, en hyödy klikkauksista tai ostoksista kuten yleensäkään:)

20 thoughts on “Essie Virgin Snow

  1. Vaikea valita upeista väreistä mutta jos on ihan pakko valita vain yksi niin se olisi tuo tummempi punainen. Laitoitko päällyslakkaa vai ovatko ne itsessään noin kiiltäviä? Aivan ihania värejä…

  2. Nuo kaksi ekaa on ihan mun sävyjä, mutta tuo Haute Tub vaikuttaa myös tosi mielenkiintoiselle lakalle; se pitää kyllä päästä näkemään livenä :) Pakkohankintoja ei varmaan tästä kokoelmasta tulekaan, mikäli HT ei ole livenä must have :D Hyvää viikonloppua! :)

    1. HT:ssa erottuu yllättävän kivasti nuo shimmerpartikkelit. Ajattelin pullosta, että se on kynsillä vain musta mutta kyllä ne kivasti sieltä tuikkivat. Kivaa viikkistä sinnekin, toivottavasti on ollut mukava halloween:)

  3. Mä en oikein osaa valita suosikkia näistä. Haute Tub on jotenkin jännittävä, mutta tykkään noista punaisistakin. Nämä on oikein kivoja, mutta olisin ehkä kaivannut enemmän shimmeriä tai jotain. Jos pitäisi yksi valita, niin ehkä tuo tumma punainen. Toisaalta olisi hienoa saada tuo vaaleanpunainen, kun se peittää kahdella kerroksella =)

  4. Mun suosikki on kokoelman nimikkolakka, ihana lila! Aika tavallinen sävy ehkä, mutta tykkään silti! Haute Tub on kans vinkeä :) Ihanat kuvat kuten aina!

  5. Yllättäen Peak Show on ollut mun lemppari! Vaikka hopeasta en muuten välitä, niin Apres Chic on kyllä kans aivan ihana ja sopii talveen. Punaiset vaikuttivat vähäsen tylsiltä aluksi, mutta etenkin tuo tumma on tarkemman miettimisen jälkeen tosi, tosi kiva!

    1. Ekoista pullokuvista tuumasin myös, että miksi nyt taas punaisia kun niitä tulee joka kokoelmassa mutta onhan ne pahuksen kauniita ja ajattomia!

  6. Ihania punaisia! Lääh-lääh… hyperventilaatiota… Peak Show on myös kiinnostava, juurikin sen ominaisuutensa takia, että on peittävä kahdella kerroksella vaikka on noin vaalea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *